Martun - New Accent 1.5 CRDi
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Re: Martun - New Accent 1.5 CRDi
No pánové mazec jako...
Jela do práce, naproti ní auto, které jelo spíše uprostřed než vpravo.. tak se prý vyhnula až za krajnici. Čili sjela jen na zpevněný okraj.. jelikož se toto vše odehrálo v cca 80km/h rychlosti, když se chtěla vrátit zpět na silnici tak v těch místech je asfalt vysoký bohužel cca 6 cm. To ji totálně rozhodilo řízení a šla do smyku.. chvilku prý balancovala ale najednou auto jelo bokem do vyvýšeného pangejtu kde ji to katapultovalo doslova do vzduchu...
viz dva zářezy v pangejtu...
ve vzduchu dvě otočky a třetí už šla na roh auta a Áčkovej sloupek a auto skončilo na kolech... Na fotce viz nahoře je vidět jak i teď to auto mělo docela slušnou kinetickou energii. Viz ta rejha cca 50 cm od předního kola, jak se auto smýkalo bokem ještě po poli...
Jako měla neskutečný štěstí.. Z auta vylezla sama, nic zlomenýho Ani jeden pytel nevylítnul auto prostě nešlo čumákem.. a boční to nemá žejo..
Myslíte že někdo zastavil?? Třeba ten blbeček kterýmu se vyhejbala? Podle mě musel vidět ve zpětným zrcátku.. i když se minuli v 80sátce.....? vůbec neví jaký to bylo auto, ani barvu.. prostě nic. Nedivím se z takovýho šoku.. Čert ho vem, hlavně že Martina je ok...
Pak zastavil jeden pán a zavolal na muj mobil.. Páč ten Martiny se z tý centrifůgy co právě prožil, uplně zablokoval a nastavil se tam režim letadlo.. holt fakt letěl...
Zavezl jsem ji do nemocnice, tam se na ni chodili dívat doktoři jak na zjevení nechápali že je bez zlomeniny. 12x RTG
resumé: dlaha na malíčku, modřiny a otřes mozku, páč se pěkně bouchla do hlavy. Přes noc ve špitálu.. Myslím že bude slavit dvoje narozky.. A dneska ji teda bolí uplně celej člověk.
TAdy fotka jak daleko v poli skončilo auto od pangejtu, kde dostalo kopanec...
Jela do práce, naproti ní auto, které jelo spíše uprostřed než vpravo.. tak se prý vyhnula až za krajnici. Čili sjela jen na zpevněný okraj.. jelikož se toto vše odehrálo v cca 80km/h rychlosti, když se chtěla vrátit zpět na silnici tak v těch místech je asfalt vysoký bohužel cca 6 cm. To ji totálně rozhodilo řízení a šla do smyku.. chvilku prý balancovala ale najednou auto jelo bokem do vyvýšeného pangejtu kde ji to katapultovalo doslova do vzduchu...
viz dva zářezy v pangejtu...
ve vzduchu dvě otočky a třetí už šla na roh auta a Áčkovej sloupek a auto skončilo na kolech... Na fotce viz nahoře je vidět jak i teď to auto mělo docela slušnou kinetickou energii. Viz ta rejha cca 50 cm od předního kola, jak se auto smýkalo bokem ještě po poli...
Jako měla neskutečný štěstí.. Z auta vylezla sama, nic zlomenýho Ani jeden pytel nevylítnul auto prostě nešlo čumákem.. a boční to nemá žejo..
Myslíte že někdo zastavil?? Třeba ten blbeček kterýmu se vyhejbala? Podle mě musel vidět ve zpětným zrcátku.. i když se minuli v 80sátce.....? vůbec neví jaký to bylo auto, ani barvu.. prostě nic. Nedivím se z takovýho šoku.. Čert ho vem, hlavně že Martina je ok...
Pak zastavil jeden pán a zavolal na muj mobil.. Páč ten Martiny se z tý centrifůgy co právě prožil, uplně zablokoval a nastavil se tam režim letadlo.. holt fakt letěl...
Zavezl jsem ji do nemocnice, tam se na ni chodili dívat doktoři jak na zjevení nechápali že je bez zlomeniny. 12x RTG
resumé: dlaha na malíčku, modřiny a otřes mozku, páč se pěkně bouchla do hlavy. Přes noc ve špitálu.. Myslím že bude slavit dvoje narozky.. A dneska ji teda bolí uplně celej člověk.
TAdy fotka jak daleko v poli skončilo auto od pangejtu, kde dostalo kopanec...
- Přílohy
-
- IMG 4.jpg (269.38 KiB) Zobrazeno 3643 x
HYUNDAI IX55 3.0crdi V6 176KW
prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
- Reklama
Taky jsem si představoval, že jí něco muselo vjet do cesty, protože silnice je jinak rovná a přehledná. Bohužel (zřejmě) český řidič opět nezklamal a od nehody ujel. Je to smutná vizitka, i když ani v jiných státech to není o moc lepší. Hlavně ať bolesti co nejdřív ustoupí. Já měl v autě nehodu jen jednu, ale je pravda, že pár dnů po nárazu mne bolel taky celý člověk, i když to bylo bez dalšího zranění.
Accent 1.4i Active - Continental Silver (10/2008-4/2015) prodáno
Po takové nehodě člověku tělem proudí spousta adrenalinu a tak žádnou bolest necítí .... ale po pár dnech se všechny naraženiny a boule začnou sakra ozývat a hlavně kurevsky bolet !!
Ale pár dní zobání lentilek zn. Ibalgin 400 to zlepší
Ale pár dní zobání lentilek zn. Ibalgin 400 to zlepší
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
Kamera by ho usvědčila, grázla. Už jsem si na ni zvykl a když jsem teď jel o víkendu do Prahy manželčiným iksem, tak mi dost vadilo, že tam není. Asi tam taky jednu koupím, když teď jezdí denně do práce...
Hlavně, ať je Martina v pořádku, Vilda má pravdu, ty bolístky se teprve začnou ozývat, třikrát přes boudu, to se musela pěkně pobouchat
Hlavně, ať je Martina v pořádku, Vilda má pravdu, ty bolístky se teprve začnou ozývat, třikrát přes boudu, to se musela pěkně pobouchat
i30 combi PDe 1.5 DPi 110k
i30 kombi CRDi Weekend Design 109 k (17-20), Cee'd SW 1.6 GDI 135 k (15 -17 )
i30 cw 1.6 CVVT 126 k (11 - 15), C-MAX 1.6 TDCI 109k (06 - 11), Punto 1.2 16V 80k (02 - 06)
6 x Š 120/125 (95 - 02)
i30 kombi CRDi Weekend Design 109 k (17-20), Cee'd SW 1.6 GDI 135 k (15 -17 )
i30 cw 1.6 CVVT 126 k (11 - 15), C-MAX 1.6 TDCI 109k (06 - 11), Punto 1.2 16V 80k (02 - 06)
6 x Š 120/125 (95 - 02)
Teda fuj, tohle zažít tak si snad musím vyměnit spodky Ať se Martina co nejdřív plně zotaví
Jinak se přidávám k Chasnikovi, bez kamery v soukromým autě taky nedám už ani ránu.. ale on ji má očividně přidělanou na skle, já hozenou v tašce a zavřenou v kufru (to jen tak pro odlehčení situace). Jsem nějak línej ji zpátky nasadit no
Jinak se přidávám k Chasnikovi, bez kamery v soukromým autě taky nedám už ani ránu.. ale on ji má očividně přidělanou na skle, já hozenou v tašce a zavřenou v kufru (to jen tak pro odlehčení situace). Jsem nějak línej ji zpátky nasadit no
Hyundai Accent 1,4 71kW 08 Bronze Gray Metallic
Pěkný....., to bylo horší jak horské dráze Rod Accentů u vás sice zanikl, ale důležitější je to, že ten člověčí pokračuje dál
Accent 1.5 CRDi ELEGANCE - Black Ebony
Nazdárek pánové!
Jsem tu delší dobu nebyl, tak je načase se podělit o novinku, starou asi 5 měsíců
Vy víte, jakej já jsem "úchyl" na béžovou a dřevo
Hele, Sorento super ale trpěl jsem v tmavém interiéru.. Pak přišla zajímavá nabídka a bylo hotovo.. Je sice o ždibec menší než Sorento, ale ten interiér to vyrovná
Jsem tu delší dobu nebyl, tak je načase se podělit o novinku, starou asi 5 měsíců
Vy víte, jakej já jsem "úchyl" na béžovou a dřevo
Hele, Sorento super ale trpěl jsem v tmavém interiéru.. Pak přišla zajímavá nabídka a bylo hotovo.. Je sice o ždibec menší než Sorento, ale ten interiér to vyrovná
- Přílohy
-
- IMG_20190325_090606.jpg (233.98 KiB) Zobrazeno 3350 x
-
- IMG_20190626_203413.jpg (168.86 KiB) Zobrazeno 3350 x
-
- IMG_20190626_204543.jpg (230.98 KiB) Zobrazeno 3350 x
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
A kamera 360" mě teda baví...
- Přílohy
-
- IMG_20190624_103115.jpg (206.28 KiB) Zobrazeno 3349 x
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Vítej zpátky, už jsem si dělal starost
K autu: Mmmm.. Nechal bych si líbit to by ale chtělo nejakou ukázku i naživo který kufr se dceři líbil víc?
Mohu se i nesměle zeptat, co jsi pořídil ženě místo Accenta?
PS: když vidím tu veřejnou elektrárnu.. to jsi nebyl ty, co se u ní dřív fotil, ne?
K autu: Mmmm.. Nechal bych si líbit to by ale chtělo nejakou ukázku i naživo který kufr se dceři líbil víc?
Mohu se i nesměle zeptat, co jsi pořídil ženě místo Accenta?
PS: když vidím tu veřejnou elektrárnu.. to jsi nebyl ty, co se u ní dřív fotil, ne?
Pamatuješ jo?
Tenhle, páč jsou v kufru schovaný ještě dvě sedačky a otevírá se elektricky
no zatím nic, páč má teď auto tety..
jj, větráky jsou mé oblíbené
Tenhle, páč jsou v kufru schovaný ještě dvě sedačky a otevírá se elektricky
no zatím nic, páč má teď auto tety..
jj, větráky jsou mé oblíbené
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Ještě abych zapomněl, když se tam chodila schovat, když jsi jí zakázal pouštět nahlas hudbu z YouTube .. že se jí líbí elektrický otevírání chápu, ale ty sedačky jí musejí ubírat takového prostoru a to i když jsou složený
A kam že na ty větráky jezdíš? Do Pardubic jezdím pravidelně, tak že bych si trochu zajel.. Ale do Ústí mě zatím nedostaneš
A kam že na ty větráky jezdíš? Do Pardubic jezdím pravidelně, tak že bych si trochu zajel.. Ale do Ústí mě zatím nedostaneš
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Pěkný.
Pán má alergii na hadrová sedadla a plast .Ušlechtilý řidič,si zaslouží ušlechtilé materiály .
Také jsem si před pár dny udělal další radost.Je to placaté,červené,dvoudveřové a zběsile ZBĚSILÉ .
Pán má alergii na hadrová sedadla a plast .Ušlechtilý řidič,si zaslouží ušlechtilé materiály .
Také jsem si před pár dny udělal další radost.Je to placaté,červené,dvoudveřové a zběsile ZBĚSILÉ .
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
A potom, že ekonomika nevzkvétá Tady se nakupuje jedna kára za druhou
Však si užívejte kluci
Martun: Píšeš "úchyl na béžovou a dřevo"... jen dřevo jsem tam nenašel a taky víc info o autě
Borek: V popisku cosi vidím, ale chtělo by to víc info o jízdních dojmech a nějaké to foto (mladá tam být nemusí, jde o techniku)
Však si užívejte kluci
Martun: Píšeš "úchyl na béžovou a dřevo"... jen dřevo jsem tam nenašel a taky víc info o autě
Borek: V popisku cosi vidím, ale chtělo by to víc info o jízdních dojmech a nějaké to foto (mladá tam být nemusí, jde o techniku)
Accent 1.4i Active - Continental Silver (10/2008-4/2015) prodáno
No Marťas .... ten vnitřek je parádní v Tipu je taky tma jako v hrobě a dvou barevná, vzdušná kombinace v interieru mi chybí
Bohužel ve Fiatu žádná alternativa výběru nebyla. Takže mám smolíka .... ale jiný auto kvůli tomu kupovat nebudu
Jinak Nissánek je parádní
Bohužel ve Fiatu žádná alternativa výběru nebyla. Takže mám smolíka .... ale jiný auto kvůli tomu kupovat nebudu
Jinak Nissánek je parádní
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
Ahoj Martine, u nás v bazaru stojí T34. Ve vnitřku je také béžový, akorát nevím, zda by se Ti líbila ta vnější zelená barva
Jinak gratuluji k novému autíčku....
Jinak gratuluji k novému autíčku....
Accent 1.5 CRDi ELEGANCE - Black Ebony