na doma jedine do ION2 (Atom2 architektury) .. a idealne to rovno spojit s LED (LCD televiziou). Je ale fakt, ze na hranie hier treba nieco ineho. Toto staci luxusne na net, foto, HD filmy a kancelarske aplikacie
http://pancuha.wordpress.com/2011/04/04/eb1501p/
ale aby sme ostali pri teme (heh Gandalf).. tie prahy su vec pekna, ten obchod sa mi zda ale dost.. hm.. nestandartny. V par cinskych obchodoch som uz nakupoval, ale musim priznat ze v tomto pripade by som mal strach. Som zvedavy, ci to colnici pustia bez doplatku DPH (mohlo by sa podarit, na zasielky z vychodu su menej striktni), pretoze ak to raz zastavia, treba tam este pocitat so 180kc pre Cesku postu (teda pokial clovek nie je prazak a nepojde im tam osobne vrazit do drzky na postu 120 00)
otazka taka dost vseobecna ma uz niekto za sebou STK/emisie? caka ma to do mesiaca a bude to moja prva v CR a tak neviem na co sa poriadne pripravit. uz som vymenil osvetlenie SPZ a LED v hlavnych svetlach za predpisane. Mam o 1mm ine ET na kolesach, inak vsetko sedi. Treba si na nieco specialneho dat pozor?