Hyundai coupe ke koupě
Moderátoři: Farrael, Lantra Luke, Moderátoři
Re: Hyundai coupe ke koupě
Zadní brzdy mám v poho, tam stačili jen destičky.Musím udělat předek včetně kotoučů.Tak už pokukuji po něčem solidnějším co něco vydrží.
Matrix 1.6
Before?Opel Zafira 2.0l DTI 74kw
before:Hyundai Tiburon GK. 2,0l 2G
Before?Opel Zafira 2.0l DTI 74kw
before:Hyundai Tiburon GK. 2,0l 2G
- Reklama
- KUPIS
- **
- Kontaktovat uživatele:
no přišel dostanu ho až v unoru příští rok trochu mrskfotula píše:Nepsal jsi tomijas, že jsi přišel o řidičak?

- Markus Huhtimo
- **
Kupis, ATMka nejsou nic moc a pokud chce opravdu něco pořádného, tak ten průměr 280mm je k ničemu. To už si může koupit sériovky a nebo pokud chce fakt pořádné brzdy, tak big brake kit z KDM za cca 10,5T na naše je skvělý kauf...
Tuscani Tiburon 2.0 TURBO - under construction (Shinning white, Koni suspension, Eibach lowering springs, Nokian supersport tyres, Kosei wheels, Brembo brakes, etc.)
Daily driven : Genesis Coupe 3,8 V6, designed by Markus
Daily driven : Genesis Coupe 3,8 V6, designed by Markus
ještě lepší kauf jsou tyto: http://www.sharkracing.com/acecart/bin/ ... =011004000 cca za 8,4 T Kč
tak co kluci nenašel mě nekdo už nějaky autíčkou 

Tak co tak? je to lepší?mirpie píše:mně se tam ten tuningový nárazník prostě nelíbí, ta serie je lepší, ale 100lidí 100chutí, auta pěkný.
- Přílohy
-
- IMG_0430.JPG (152.84 KiB) Zobrazeno 736 x
Tohle by bylo dobré i kdybys měl vzadu ten origo, jinak ten tuningový by nebyl špatný s těma prahama..
AHOJ JEN JSEM TO ZKOUŠELhod mi prosím ten odkaz na ty hrahy prosímStanleyV6 píše:Tohle by bylo dobré i kdybys měl vzadu ten origo, jinak ten tuningový by nebyl špatný s těma prahama..
To je ale zcela jiná písničkatomijas píše:Tak co tak? je to lepší?mirpie píše:mně se tam ten tuningový nárazník prostě nelíbí, ta serie je lepší, ale 100lidí 100chutí, auta pěkný.

Hyundai Tuscani 2003, 2.7 V6
- black_sheep
- Moderátor
to mi hlava nebere, že si u někdo domluví přistavení vozu za 1 000 korun, to bych raději prolil hrdlem nádrže a zajel se tam podívat sám, no ale co už je vůbec podivný, tak že si to objednáš a ani nevíš, co to auto stojí. no tohle? bejt tebou, vezmu to modrý, protože jsem hezčí za tyhle mrzký peníze nevidělLektromar píše:hmm taky jsem to už zjistil, že za to chtěj 160 000 a přitom všude pišou 130 000, ale to je na splatky to fakt nechapu když člověk ma hotovost tak je to za vic![]()
![]()

I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
tomijas: takhle to vypadá super
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997