Pane bože ,Borku,tohle nikomu necpu.Já netvrdím,že je benzín sračka.Nikomu necpu,že je nafta super a jediné řešení.To stále tvrdíš pouze ty a Mirpie o benzínu.Jak se tak pročítám tímhle tématem,většina zastánců se pouze brání Vašim útokům a tvrzením,že je nafta čmoud,nejede a jiné podobné věci.Co není pro tebe srovnatelné?Třeba to,že Sonáta má turbo a Tiburon je jen atmosféra-ani to bohužel naftě nepomůže .
Dantasík si před srazem myslel o naftě to stejné co ty,Hard a další,co naftu vlastníte-že jede lépe než benzín a že mu ujede....než se přesvědčil a v poho uznal,že se mýlil.
Já stále tvrdím,že naše auta nejsou na závodění.Ať benzín nebo nafta.Na našich silnicích na to prostě není místo
A že se dá s naftou jezdit a není to úplná sračka,o tom se přesvědčuji dnes a denně a to jsem v životě nejel sprint na dráze Prostě to nemám zapotřebí A to jsem měl dřív větší čest s benzínem,naftu mám první.A nevím,co bude příště
Do téhle diskuze jsem se připojil proto,že už to vypadalo na rozumnou diskuzi.Opět jste mně uvedli v omyl.Vaše argumenty jsou stále stejné,ať vám je dost lidí vyvrátí.Nebudu dělat z nikoho pitomce,prostě radši přestanu hledat argumenty na obranu dieselu
Benzín je to nejlepší na světě,jiná varianta prostě není ani reálná,ani možná
EDIT:Tu Sonatu jsi taky trochu ořezal,nemyslíš.Prostě používáte argumenty,které se zrovna hodí Vám.Já jsem psal rozmezí váhy podle výbav a oficiálních info.Nic víc nic míň.
Toho Tiburona jsi trochu ořezal
Tiburon 1355kg/102kW
Sonata 1666kg/125kW