Tak po bitvě je každý generál - chápu, já se taky s nima nijak extra v servisu nehádám, na něčem vydělat musí, akorát někteří toho sprostě využívají no.. Tak to by mě zajímalo, kolik si naúčtovali za vynulování toho servisního intervalu??thaischumi píše: ↑10 srp 2021, 23:55 @Verxes no, pokud před nimi si připadáš trochu jako blbec tak nediv se že budou na faktuře zajímavé věci, třeba můj táta před nějakými 10ti lety zaplatil při výměně oleje nulování servisního intervalu na focusu mk2 2008
To je jak kdysi v Renaultu nám vyměnili měsíc staré stěrače (nevím už značku, ale byly kvalitní) a vyměnili to za sračku za pár korun, naúčtovali si výměnu - tenkrát jsme řekli, že kdepak, tohle nikdo nechtěl - pěkně vrátit. Samozřejmě je už nenašli, takže si posypali popel na hlavu, slevili asi 8 stovek a nové neúčtovali.. jojo, i kapalinu do ostřikovačů pravidelně dolévali.. od té doby jsme jim výslovně říkali na každém servisu : nic jiného bez mého vědomí tam nedávejte, neměňte, nedolévejte.. děkuji