když jsem tuhle přemýšlel, koho bych chtěl pozvat na grilovačku, tak to bude půl fóra... hoši, doufám, že obětujete nějaké ty love za benzín a dorazíte...

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Zklamu tě, za benzín neobětuji několik pár let ani korunu... aleeeeeeee... mohl bych to zkusit s naftouvorlajz píše:hh...já si dělám srandu...
když jsem tuhle přemýšlel, koho bych chtěl pozvat na grilovačku, tak to bude půl fóra... hoši, doufám, že obětujete nějaké ty love za benzín a dorazíte...
V kufri viac ako 40 kg nemas. Vpredu sedi 60kg pani a vzadu 20 kg dieta a auto viditelne sedi. Nie je to nijak strasne, ale to je minimalna zataz predsa. A hlavne, 110kg chlap to foti, cize s tebou to ide o riadny kus dole co na fotke je bez teba. A to sedíš vpredu. No nič teraz mi je jasne ze budeme takto behat vo dvojici po meste ja 90 kg, zena 70kg a kufor prazdnyvorlajz píše:shawt píše:Toho neni moc nee? To zaplnilo tak pul kufru?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |