Vstavana navigacia v NX4
Moderátor: Moderátoři
Re: Vstavana navigacia v NX4
Já to vyřešil koupí bazmeku z alika za 4kila a je klid..
Hyundai i30 kombi N LINE FL 1.5 T-GDI Meta Blue Pearl.
Kia Ceed kombi 1.4
Škoda Fabia 1.4
Kia Ceed kombi 1.4
Škoda Fabia 1.4
- Reklama
Ahoj, a pokud koupím tu krabičku pro bezdrátové AA např. AAWireless TWO, tak to musím zapojit do toho jednoho USB, kde funguje AA kabelově nebo je to jedno do kterého? Funguje případně rozbočovač?
Díky.
Díky.
Do toho kde to funguje kabelově, druhý je jen nabíjecí.
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
je krasne ked si clovek dobrovolne nainstaluje cinsky backdoor do svojho telefonu vo forme usb donglu.. Ale asi ludom na ich datach nezalezi, hlavne ze to funguje bez kablu
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
Keby mi to s káblom fungovalo, tak nepoviem ani pol slova. Nemyslím si. že mám zrovna šmejd telefón... najprv galaxy S21 a teraz galaxy S24. Od začiatku, ako som kúpil auto, tak som bojoval s odpájaním AA.. nasledovala nejaká povinná rozcvička s káblami. Po nejakom čase som zistil, že sa prehrieva telefón (a kábel môže byť aj zlatý), takže som kúpil aktívny peltier chladič (na zadnú stenu tlf.) kdesi na aliexpres.. takto krkolomne som prežil vlaňajšiu dovo. v GR. Pred Vianocami som sa naštval a objednal z aliexpresu ten "backdoor".. priamo pasuje v priestore USB bez potreby kábla a hlavne nezavadzia.
Čuduj sa svete, zrazu všetko funguje, pripojenie stabilné, keď dám nabíjať z vedľajšieho portu tlf, tak si podľa teploty reguluje nabíjanie a v rámci možností nabíja bez vplyvu na stabilitu spojenia atď...
Čuduj sa svete, zrazu všetko funguje, pripojenie stabilné, keď dám nabíjať z vedľajšieho portu tlf, tak si podľa teploty reguluje nabíjanie a v rámci možností nabíja bez vplyvu na stabilitu spojenia atď...
Hyundai Tucson NX4 Shine+, 1,6TGDi, 110,1kW, 2WD MT6 bez náznaku hybridu
ex.Hyundai i30 kombi PDe Family 1.4 T-GDI 6st.
ex.Hyundai i30 kombi PDe Family 1.4 T-GDI 6st.
A je to tady, číňané nás přes USB dongly sledují. Rychle utíkám do auta, snad to stihnu vytáhnout než to bouchne.
Hyundai i30 kombi N LINE FL 1.5 T-GDI Meta Blue Pearl.
Kia Ceed kombi 1.4
Škoda Fabia 1.4
Kia Ceed kombi 1.4
Škoda Fabia 1.4