audio
Moderátoři: Martun, Moderátoři
- ZdeněkSvoboda
Re: audio
No, to bude dobrý nápad.
Mně se popravdě ze začátku nezdál rozdíl, ale když je osolím, je tam rozdíl nehorázný.
Původní duněly a výšky se zmatlávaly dohromady a celkově to bylo uchraptěné.
Hertz drží čistotu pořád...jak basy, tak výšky. Nelituju koupě.
Mně se popravdě ze začátku nezdál rozdíl, ale když je osolím, je tam rozdíl nehorázný.
Původní duněly a výšky se zmatlávaly dohromady a celkově to bylo uchraptěné.
Hertz drží čistotu pořád...jak basy, tak výšky. Nelituju koupě.
Současnost: Škoda Octavia combi 1.6 TDI 77kW (chip na 96kW), Elegance (2012)
Minulost: Hyundai Accent 1.5 CRDi 81kW, Elegance (5/2008 - 8/2015)
Otcovo: Hyundai i20 1.2i 57kW, Inclusive Plus Comfort (9/2011)
Minulost: Hyundai Accent 1.5 CRDi 81kW, Elegance (5/2008 - 8/2015)
Otcovo: Hyundai i20 1.2i 57kW, Inclusive Plus Comfort (9/2011)
- Reklama
Nazdar nazdar....vcera som mal trochu tour de Slowakia okolo 600km a moja otazka smeruje k majitelom origo 2DIN radia od .
Ked mam naladene nejake radio (napr. Expres) tak po case mi zacne sumiet, chrastit a zas musim spustit SCAN aby sa znovu naladilo......nepoviem ze ked sa po 100km zmeni frekvencia danej stanice v uplne inom mieste SR ale naladim v KE a prejdem 5km za KE a signalu net
Ma to radio funkciu ako ostatne radia ze sleduje frekvenciu danej stanice a doladuje? Alebo zeby som zabudol zapnut nejaku funkciu?
Ked mam naladene nejake radio (napr. Expres) tak po case mi zacne sumiet, chrastit a zas musim spustit SCAN aby sa znovu naladilo......nepoviem ze ked sa po 100km zmeni frekvencia danej stanice v uplne inom mieste SR ale naladim v KE a prejdem 5km za KE a signalu net
Ma to radio funkciu ako ostatne radia ze sleduje frekvenciu danej stanice a doladuje? Alebo zeby som zabudol zapnut nejaku funkciu?
Hyundai Accent 1.5CRDi VGT Elegance , wine red, 01/09, chrom kit
No mě to normálně funguje. Většinou poslouchám Impuls a když jedu přes půl republiky tak se automaticky přeladí na frekvenci pro tu danou oblast. Sice to trvá 4-5sekund ale funguje to. Tenkrát v Laguně to byl mžik, a tam jsem to zjistil jen náhodou když jsem kouknul na displej navigace a zrovna tam problikla změna frekvence. Maj to holt líp vymakaný..
Anebo , pokud máš problém i s příjmem stanice, tak myslím Cert to vyřešil výměnou prutu na střeše.. Myslím z felicie
Anebo , pokud máš problém i s příjmem stanice, tak myslím Cert to vyřešil výměnou prutu na střeše.. Myslím z felicie
HYUNDAI IX55 3.0crdi V6 176KW
prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
skus sa pozreit, ci mas zapnute AF na radiu...wolf8485 píše: Ma to radio funkciu ako ostatne radia ze sleduje frekvenciu danej stanice a doladuje? Alebo zeby som zabudol zapnut nejaku funkciu?
toyota highlander 2.5 hybrid executive
seat tarraco 1.4 ehybrid xcellence - na predaj
hyundai i30 {pd} 1.4t-gdi + dct now! + premium paket - predane
hyundai i30 {gd} 1.6gdi style {cz} - predane
hyundai accent {mc} 1.4 16v elegance - predane
-
- **
MOj nazor je asi taky ze 2DIN radio to ma ale nefunguje to uplne presne.... v podstate mas na 2DIN radiu cudlik oznaceny pismenami TA/PTY ..... aj ked v navode pisu ze je to v podstate funkcia sa tym zapina ktorou sa rozhodnes ci chces dat sledovat radiom na danej stanici dopravnz servise..... obcas ti to pipne..a vypise ti to na display ze SEEK PI ....teoreticky v preklade je to vyhladavanie dopravneho servisu. takze obcas to funguje obcas nie.... ak sa dostane mimo signalu.... tak ti vypise SEK PI NO ak si dobre pamata....
Hyundai Elantra 2017 - 2020 Black Phantom - Premium
PŘESNĚ TAK, PODÍVEJ SE ZDA MÁŠ ZAPNUTO AUTOMATICKÉ PŘELAĎOVÁNÍ.....TEDY AFJoKo píše:skus sa pozreit, ci mas zapnute AF na radiu...wolf8485 píše: Ma to radio funkciu ako ostatne radia ze sleduje frekvenciu danej stanice a doladuje? Alebo zeby som zabudol zapnut nejaku funkciu?
Accent 1.5 CRDi ELEGANCE - Black Ebony
Mne to na 2dine funguje bezproblemovo... Preladenie frekvencie je 1 sekunda..
Opel Astra H 1,6
Renault Clio RS
Hyundai I30 1.4CVVT 2011 - 2012 - predane
Accent MC CRDi 2007 - 2011 - predane
Accent MC CRDi 2009 - 2021 - ekologika likvidacia
Ak si myslíte že poznáte Hyundai, zamyslite sa znova!
Renault Clio RS
Hyundai I30 1.4CVVT 2011 - 2012 - predane
Accent MC CRDi 2007 - 2011 - predane
Accent MC CRDi 2009 - 2021 - ekologika likvidacia
Ak si myslíte že poznáte Hyundai, zamyslite sa znova!
heh, PTY je funkcia, kt. hlada stanicu vysielajuci dany zaner. mozes si nastavit, ze chces pocuvat rock, pop, news...Martin Korpel píše:MOj nazor je asi taky ze 2DIN radio to ma ale nefunguje to uplne presne.... v podstate mas na 2DIN radiu cudlik oznaceny pismenami TA/PTY ..... aj ked v navode pisu ze je to v podstate funkcia sa tym zapina ktorou sa rozhodnes ci chces dat sledovat radiom na danej stanici dopravnz servise..... obcas ti to pipne..a vypise ti to na display ze SEEK PI ....teoreticky v preklade je to vyhladavanie dopravneho servisu. takze obcas to funguje obcas nie.... ak sa dostane mimo signalu.... tak ti vypise SEK PI NO ak si dobre pamata....
funkcia ta sluzi na dopravne informacie - pauzne ti prehravanie napr. cdcka a prepne na radio. tp sluzi na identifikaciu radia, kt. vysiela dopravne informacie.
a af na automaticke ladenie tej istej stanice, ked prichadzas k inemu {silnejsiemu} vysielacu.
-
- **
Hej ? tak potom som zase o nieco mudrejsii dakujem za vysvetlenie ))JoKo píše:heh, PTY je funkcia, kt. hlada stanicu vysielajuci dany zaner. mozes si nastavit, ze chces pocuvat rock, pop, news...Martin Korpel píše:MOj nazor je asi taky ze 2DIN radio to ma ale nefunguje to uplne presne.... v podstate mas na 2DIN radiu cudlik oznaceny pismenami TA/PTY ..... aj ked v navode pisu ze je to v podstate funkcia sa tym zapina ktorou sa rozhodnes ci chces dat sledovat radiom na danej stanici dopravnz servise..... obcas ti to pipne..a vypise ti to na display ze SEEK PI ....teoreticky v preklade je to vyhladavanie dopravneho servisu. takze obcas to funguje obcas nie.... ak sa dostane mimo signalu.... tak ti vypise SEK PI NO ak si dobre pamata....
funkcia ta sluzi na dopravne informacie - pauzne ti prehravanie napr. cdcka a prepne na radio. tp sluzi na identifikaciu radia, kt. vysiela dopravne informacie.
a af na automaticke ladenie tej istej stanice, ked prichadzas k inemu {silnejsiemu} vysielacu.
origo radio mi preladuje bez problemov, mam zapnute "af" a je to v poho.
neviete niekto ci je mozne nastavit hlasitost "ta" (dopravnych sprav) na predchadzajucom aute som mal radio kde sa to dalo a tu sa mi to zda prilis hlasne (az som sa niekedy zlakol ) preto to nepouzivam ...
neviete niekto ci je mozne nastavit hlasitost "ta" (dopravnych sprav) na predchadzajucom aute som mal radio kde sa to dalo a tu sa mi to zda prilis hlasne (az som sa niekedy zlakol ) preto to nepouzivam ...
Hyundai Accent 1,5 CRDi VGT
Elegance, 03/2008
Elegance, 03/2008
-
- **
ricci mam pocit ze sa da )) podrz dlhsie stlacene ovladanie hlasitosti.... :)tam sa dostanes do dalsich nastaveni
Presne ako pise Martin....je tam moznost TA volume a nastavis....
Takze som sa na to mrkol a AF je zapnute....absolvovana cesta KE - ZV - KE a je to bieda..neviem ci by pomohla lepsia antena alebo co, resp. ci neodchadza tuner...
Hrozne ma to stve..hlavne ked chcem pocut dopravny servis... zajdem za kopecek a pocujem velke... ...
Takze som sa na to mrkol a AF je zapnute....absolvovana cesta KE - ZV - KE a je to bieda..neviem ci by pomohla lepsia antena alebo co, resp. ci neodchadza tuner...
Hrozne ma to stve..hlavne ked chcem pocut dopravny servis... zajdem za kopecek a pocujem velke... ...
kde konkretne mas problem? okolo tornale je to standardne bieda. tam je problemom chytit akekolvek slovenske radio. a tiez dost zavisi od pocasia. medzi detvou a zvolenskou slatinou to taktiez nie je ziadna vyhra...wolf8485 píše:Presne ako pise Martin....je tam moznost TA volume a nastavis....
problem s kvalitou prijmu som mal v roznych autach hyundai accent lc/mc, renault clio mk2, suzuki swift, felicia... a taktiez s roznymi radiami ako napr. zabudovane od suzuki, panasonic, aiwa, hyundai, alpine, sony... na vsetkych autach to bolo +/- rovnake.
Martin Korpel a wolf8485 dakujem hned zajtra to vyskusam (dlhsie som nebol za netom), ono to akosi v navode na obsluhu radia neni ... asi setrili tintu ... konecne mnou nebude trhat ked sa to zapne
Naposledy upravil(a) ricci dne 12 dub 2010, 14:37, celkem upraveno 1 x.
Hyundai Accent 1,5 CRDi VGT
Elegance, 03/2008
Elegance, 03/2008
Ahoj pani, chcem sa opytat - ma accent aktivnu antenu??? mam totiz to podozrenie ohladom prijmu mojho orig radia , ktore mi dodatocne montovali do auta ze nezapojili napajanie anteny,.... DIK za rady