BENZÍN vs. DIESEL
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Re: BENZÍN vs. DIESEL
šrot v Lantře nebo Lantra do šrotu, to jsem v rychlosti čtení neregistroval, každopádně tématu benzin vs diesel se to nedotklo.
Já v coupé vezl už dvě skříně, stůl, židle, police...ty třetí dveře a sklopný sedadla to dovolí, na délku je to dlouhý dost, ač se to nezdá....A nezastírám, že v tu chvíli by se mi turbonafta hodila více.
Já v coupé vezl už dvě skříně, stůl, židle, police...ty třetí dveře a sklopný sedadla to dovolí, na délku je to dlouhý dost, ač se to nezdá....A nezastírám, že v tu chvíli by se mi turbonafta hodila více.
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
- Reklama
Tak to shrnu,to že někdo jezdí s Accentem 1,5CRDi 220 je podle mně blbost.To,že na sprintu bude zhruba stejně těžký a stejně výkonný diesel rychlejší je taky hloupost.To je to co tvrdím a potvrdím.
Diesel je brzda provozu,která ohrožuje všechny účastníky svojí lenností a pomalostí.Má horší zrychlení s pevným startem,díky tomu i horší pružné zrychlení,i když má větší krouťák.Je jenom na tahání vozíků,jinak je úplně k h...u.To vše tvrdíte vy
Sakra,sakra,co si jen vybrat.Že by to,s čím jsem se svezl a vyhovuje mi.Nebo jsem na to dostal slušnou nabídku,popřípadě najedu víc jak 10.000 km za rok.
To tlustě označené bych prosil vysvětlit.Doposud jsem si myslel,že je to trochu jinak.Zřejmě jsem měl špatné informace A pro ty,kteří čtou pouze mezi řádky,není to ani ironie ani narážka
Diesel je brzda provozu,která ohrožuje všechny účastníky svojí lenností a pomalostí.Má horší zrychlení s pevným startem,díky tomu i horší pružné zrychlení,i když má větší krouťák.Je jenom na tahání vozíků,jinak je úplně k h...u.To vše tvrdíte vy
Sakra,sakra,co si jen vybrat.Že by to,s čím jsem se svezl a vyhovuje mi.Nebo jsem na to dostal slušnou nabídku,popřípadě najedu víc jak 10.000 km za rok.
To tlustě označené bych prosil vysvětlit.Doposud jsem si myslel,že je to trochu jinak.Zřejmě jsem měl špatné informace A pro ty,kteří čtou pouze mezi řádky,není to ani ironie ani narážka
i30cw 1,6 CRDi VGT comfort,85kW,Vivid blue, 12/2008 bývávalo
Kia Cee´d SW 1,6 GDi,Exclusive,Sand Track,10/2014 bývávalo
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi 110 kW, Smart, SUNSET RED Pearl, 06/2021
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
matysekul tak, tak.. 220 na rovine bez poriadneho vetra v chrbte je hlupost.... skusal som to uz viackrat, vzdy to skoncilo na 194-196 podla GPS... malo to 4300 otacok (zaciatok cerveneho pola).. mal som tam pocas pokusov rozne palivo - klasicku naftu+ aditiva, pripadne Aral Ultimate Diesel - podla mojho nazoru to najlepsie palivo co sa da kupit
nehovorim o stabilite pi 185+ .... je to aj na sirsich pneumatikach dost neiste, hluk motora nad 4000 je pre dlhodobe cestovanie velmi neprijemny
nehovorim o stabilite pi 185+ .... je to aj na sirsich pneumatikach dost neiste, hluk motora nad 4000 je pre dlhodobe cestovanie velmi neprijemny
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
- ZdeněkSvoboda
Já už to taky nechápumatysekul píše:Tak to shrnu,to že někdo jezdí s Accentem 1,5CRDi 220 je podle mně blbost.To,že na sprintu bude zhruba stejně těžký a stejně výkonný diesel rychlejší je taky hloupost.To je to co tvrdím a potvrdím.
S benzínem jsem jezdil 5 let...teď budu rok na naftě a mám z něj lepší pocit.
Jak už jsem psal, při rozjezdu je 1 a 2 o ničem...to přiznávám, ale co se týče předjíždění a pružného zrychlení...to co jsem si už dovolil s accentem bych si nikdy s benzínem nedovolil...je fakt, že jsem nikdy nejel ve 2,0 apod...byla to 1,3 1,6 a 1,8.
Takže já osobně jsem spokojenej. Spotřeba kolem 5 litrů, hovadiny taky dokáže...já jsem spokojený.
Současnost: Škoda Octavia combi 1.6 TDI 77kW (chip na 96kW), Elegance (2012)
Minulost: Hyundai Accent 1.5 CRDi 81kW, Elegance (5/2008 - 8/2015)
Otcovo: Hyundai i20 1.2i 57kW, Inclusive Plus Comfort (9/2011)
Vildo, nemusím komentovat. Jen tak bokem, není to CRDíčko, samozřejmě New Accent, auto snů ???Vilda píše:To Mexičan : Po pravdě, jsem od Tebe ani jinou reakci nečekal a taky nějak nechápu, na čí city tady hraju ?? To, co jsem napsal, je pouhá reakce na některé " nevhodné " příspěvky, ale patrně jsem byl jediný, ze sekce New Accent, který měl tu drzost, to sem napsat ... Dále píšeš, že nepozoruješ úbytek příspěvků od majitelů benzínů na sekci New Accent ... Rudolf má poslední příspěvek na Atosu, asi 14 dní starej, Palčo se ozval po půl roce, napsal pár příspěvků a zase nic ... občas se ozve Gandalf a Cert . Takže mi přijde divný, že by majitelé hlavně 1.4, kterých tady ještě v loni, bylo docela dost, neměli s autem vůbec žádné problémy, které by stály za příspěvek ? Víš, ona hranice mezi legrací a provokací je hrozně tenká ..... a někteří pisatelé, by si svůj příspěvek měli nejdřív pořádně přečíst, než ho odešlou Až tady bude majitel 1.6 a napíše ... jezdil jsem s ní 2 roky a měla tyhle neduhy a tyhle klady ..... pak jsem si koupil CRDI a to má tyhle neduhy a tyhle klady ( a podotýkám, že se bavím o New Accentu ) a potom napíše, že mu zdá být CRDíčko lepší než 1.6, tak to je u mě slovo do debaty !! Ale bláboly typu " Jedině nafta ... benzín poch... ju kdy se mi zlíbí " nebo jak to tady někdo napsal ... to je hodně blbá sranda, která akorát přilejvá olej do ohně, na tomhle už tak vyhroceným vlákně ....
Byl - Accent 1.6
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
toz tolko k podryvaniu Vildo, vidis to sam.. a ak si vylistujes prispevky kolegu, tak ta tretina z celkoveho poctu ma u Dav-a podobny charakter.. tak mi nieco nabuduce hovor kto-kedy-kde podryvadav píše:Vildo, nemusím komentovat. Jen tak bokem, není to CRDíčko, samozřejmě New Accent, auto snů ???Vilda píše:To Mexičan : Po pravdě, jsem od Tebe ani jinou reakci nečekal a taky nějak nechápu, na čí city tady hraju ?? To, co jsem napsal, je pouhá reakce na některé " nevhodné " příspěvky, ale patrně jsem byl jediný, ze sekce New Accent, který měl tu drzost, to sem napsat ... Dále píšeš, že nepozoruješ úbytek příspěvků od majitelů benzínů na sekci New Accent ... Rudolf má poslední příspěvek na Atosu, asi 14 dní starej, Palčo se ozval po půl roce, napsal pár příspěvků a zase nic ... občas se ozve Gandalf a Cert . Takže mi přijde divný, že by majitelé hlavně 1.4, kterých tady ještě v loni, bylo docela dost, neměli s autem vůbec žádné problémy, které by stály za příspěvek ? Víš, ona hranice mezi legrací a provokací je hrozně tenká ..... a někteří pisatelé, by si svůj příspěvek měli nejdřív pořádně přečíst, než ho odešlou Až tady bude majitel 1.6 a napíše ... jezdil jsem s ní 2 roky a měla tyhle neduhy a tyhle klady ..... pak jsem si koupil CRDI a to má tyhle neduhy a tyhle klady ( a podotýkám, že se bavím o New Accentu ) a potom napíše, že mu zdá být CRDíčko lepší než 1.6, tak to je u mě slovo do debaty !! Ale bláboly typu " Jedině nafta ... benzín poch... ju kdy se mi zlíbí " nebo jak to tady někdo napsal ... to je hodně blbá sranda, která akorát přilejvá olej do ohně, na tomhle už tak vyhroceným vlákně ....
toz tolko k podryvaniu Vildo, vidis to sam.. a ak si vylistujes prispevky kolegu, tak ta tretina z celkoveho poctu ma u Dav-a podobny charakter.. tak mi nieco nabuduce hovor kto-kedy-kde podryva [/quote]
No, to se musím ozvat, podrývám - vychvaluji CRDíčko do nebes, jsem samá rada - jak pro mimina, jsem chytrolín, rozumbrada a hlavně prostě všechno vím a všude byl atd atd
No, to se musím ozvat, podrývám - vychvaluji CRDíčko do nebes, jsem samá rada - jak pro mimina, jsem chytrolín, rozumbrada a hlavně prostě všechno vím a všude byl atd atd
Byl - Accent 1.6
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
no vidis.. takze si vyborne pripraveny a mohol by si sa s nami konecne o niektore tvoje rozumy podelit. Pretoze okrem prudenia a predavania filtru si do tejto komunity moc skusenosti nepriniesoltoz tolko k podryvaniu Vildo, vidis to sam.. a ak si vylistujes prispevky kolegu, tak ta tretina z celkoveho poctu ma u Dav-a podobny charakter.. tak mi nieco nabuduce hovor kto-kedy-kde podryva
- ZdeněkSvoboda
Souhlasím s mexičanem...Dav-a tu za celý čas není vidět ani slyšet, ale když se ozve, je to vždycky samá perla. (teď nemluvím za sortu CRDiček, ale za sebe)
no vidis.. takze si vyborne pripraveny a mohol by si sa s nami konecne o niektore tvoje rozumy podelit. Pretoze okrem prudenia a predavania filtru si do tejto komunity moc skusenosti nepriniesol[/quote]
Lepším se - auto funguje, myčky také, benzínky v provozu, silnice vedou kam mají.
Lepším se - auto funguje, myčky také, benzínky v provozu, silnice vedou kam mají.
Byl - Accent 1.6
Mexican píše:matysekul tak, tak.. 220 na rovine bez poriadneho vetra v chrbte je hlupost.... skusal som to uz viackrat, vzdy to skoncilo na 194-196 podla GPS... malo to 4300 otacok (zaciatok cerveneho pola).. mal som tam pocas pokusov rozne palivo - klasicku naftu+ aditiva, pripadne Aral Ultimate Diesel - podla mojho nazoru to najlepsie palivo co sa da kupit
Těch 220 se tu probíralo a týkalo se to staršího benzínového modelu z kopce s větrem v zádech...
VOLVO V70 Summum 11/2013 D4 120kW
Peugeot 206cc 2.0i 100kW
Bylo: S80 3,2 LPG, C4 1,6 LPG, Accent 1,5 CRDi, Favorit 1,3 LPG, Škoda Pick-Up 2000 1,9D
Peugeot 206cc 2.0i 100kW
Bylo: S80 3,2 LPG, C4 1,6 LPG, Accent 1,5 CRDi, Favorit 1,3 LPG, Škoda Pick-Up 2000 1,9D
Tome,já reagoval na tohle.Nepročítal jsem celou diskuzi,tak nevím ,co kdy kdo řekl.Jen vím,co jsem psal já a někdo s kým jsem diskutoval.Číst 35 stránek poměrně nesmyslné diskuze je pro mně ztráta času.Bohužel mně mrzí,že sem diskutující tahají diskuzi někoho s někým před 20ti stránkamaOstřeji jsem jen reagoval na některé výpady jedinců svých naftových agregátů, o nichž tvrdili něco, co není pravda. Když někdo napsal, že mu seriový Accent 1.5 jede 220km/h, taky jsem reagoval, ostatně viz téma 4lidi v Accentu.
Teď když to čtu podruhé,tak už mi došla tvoje připomínka To byl asi 1,5 benzín,co...
Tady aspoň vidíte,co dokáže informační šum.Omlouvám se...
i30cw 1,6 CRDi VGT comfort,85kW,Vivid blue, 12/2008 bývávalo
PRIDANA ANKETA - TA BUDE TRVAT POUZE DO ZITRA A VY ROZHODNETE, JAK SE S TIMTO TEMATEM DAL NALOZI. MATE POUZE JEDNU A NEVRATNOU MOZNOST. PROSIM ZUCASTNE - POKUD BUDOU CHTIT - AT SE KE SVEMU HLASI VYJADRI, HLAVNE K POSLEDNIM DVEMA MOZNOSTEM V HLASOVANI. PROSIM, AT SE VYJARI KAZDY SAM ZA SEBE, BEZ REAKCI NA KOHOKOLIV JINEHO. TUDIZ NA NAZORY OSTATNICH CLENU NEREAGUJTE, POUZE NAPISTE SVUJ NAZOR, JINAK PRIBYDE DALSICH 20 STRANEK FLEJMU. DIKY.
Priklad: hlasoval jsem pro treti moznost - myslim, ze vse podstatne bylo receno v zacatcich tematu, proto bych posledni tema promazal a zamknul.
S prikladem, ktery jsem uvedl se ztotoznuji a davam hlas.
Priklad: hlasoval jsem pro treti moznost - myslim, ze vse podstatne bylo receno v zacatcich tematu, proto bych posledni tema promazal a zamknul.
S prikladem, ktery jsem uvedl se ztotoznuji a davam hlas.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- ZdeněkSvoboda
Dal jsem smazání tématu, protože posledních cca 20 stran bylo stejně o ničem.
4 (5.muj) hlasy a zadne nazory, to je celkem skoda, Do ted to vsem slo. Nez se rozhodnete dat druhou volbu, pamatujte na to, ze se muze objevit novy clen, ktereho bude zajimat prave tema benzin vs. diesel, zalozi ho a spusti se nova lavina. Nicmene jsem to jako alternativu dat musel, jinak byste me ukamenovali.
Edit: diky za prvni nazor, Zdenku.
Edit: diky za prvni nazor, Zdenku.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP