S Accentem na cestách.. výlety,dovolené + foto
Moderátoři: Martun, Moderátoři
- cert
- Kontaktovat uživatele:
Re: S Accentem na cestách.. výlety,dovolené + foto
Já jsem na tom s tim mytím nastejno s Tebou. Fakt děs, ostuda se k autu na parkáči hlásit . Na druhou stranu, když vidím ten binec na cestách, tak to je fuk. Životnost umytí by byla možná 1/2 dne - prostě jezdím každej den...
Hyundai Accent 1,6i CVVT Elegance, Velvet Red (TZ), BORBET CA, audio MAGNAT, MAD Classic Collection, 10/2008
- Reklama
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
umyt to ale z casu na casu treba - aj ked to nevydrzi ani ten den, co je tiez v zime moj pripad
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
- ZdeněkSvoboda
Ahoj kamarádi.
Tento týden jsem si objednal po 2 letech dovolenou opět v Chorvatsku.
Jedeme zase ke Splitu (Rogoznica) - cca 900 km. Píšu to sem proto, že celý apartmán (přízení + patro) je volný.
Lidi kvůli krizi přestali jezdit na dovolené. Máme zamluvené přízemí pro 4 lidi. Celý vršek apartmánu je volný (7-8 lidí) - 3 pokoje, kuchyň, záchod a sprcha.Vše plně klimatizované.
Jedná se o celkem klidnou vesničku, moře cca 200 m od apartmánu. Cena 12 Euro na den. Děti sleva na dohodu.
Majitelé jsou důchodci, se kterýma se dá parádně dohodnout (jedeme k nim po 3). Kdo by měl zájem o dovču v Chorvatsku za, myslím si, rozumnou cenu, může jet s náma...termín: 26. července - 5. srpna (10 dní) Celý vršek by byl volný Fotky pro představu tu jsou...nějakou stránku zpět
Už se moc těším.
Ahoj Zdeněk
Tento týden jsem si objednal po 2 letech dovolenou opět v Chorvatsku.
Jedeme zase ke Splitu (Rogoznica) - cca 900 km. Píšu to sem proto, že celý apartmán (přízení + patro) je volný.
Lidi kvůli krizi přestali jezdit na dovolené. Máme zamluvené přízemí pro 4 lidi. Celý vršek apartmánu je volný (7-8 lidí) - 3 pokoje, kuchyň, záchod a sprcha.Vše plně klimatizované.
Jedná se o celkem klidnou vesničku, moře cca 200 m od apartmánu. Cena 12 Euro na den. Děti sleva na dohodu.
Majitelé jsou důchodci, se kterýma se dá parádně dohodnout (jedeme k nim po 3). Kdo by měl zájem o dovču v Chorvatsku za, myslím si, rozumnou cenu, může jet s náma...termín: 26. července - 5. srpna (10 dní) Celý vršek by byl volný Fotky pro představu tu jsou...nějakou stránku zpět
Už se moc těším.
Ahoj Zdeněk
Současnost: Škoda Octavia combi 1.6 TDI 77kW (chip na 96kW), Elegance (2012)
Minulost: Hyundai Accent 1.5 CRDi 81kW, Elegance (5/2008 - 8/2015)
Otcovo: Hyundai i20 1.2i 57kW, Inclusive Plus Comfort (9/2011)
Strana 22
12EURo je spickova cena...ja jedu o dva tydny driv opet jako vzdy na Istrii. Ale musim uznat, ze takovy panoramata tam mit nebudu.
12EURo je spickova cena...ja jedu o dva tydny driv opet jako vzdy na Istrii. Ale musim uznat, ze takovy panoramata tam mit nebudu.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Fuu, ze by sme sa pridali? Super cena Zdenku Ten vrch je dako rozdeleny? Napr. ze by sme isli dvaja.....
Opel Astra H 1,6
Renault Clio RS
Hyundai I30 1.4CVVT 2011 - 2012 - predane
Accent MC CRDi 2007 - 2011 - predane
Accent MC CRDi 2009 - 2021 - ekologika likvidacia
Ak si myslíte že poznáte Hyundai, zamyslite sa znova!
Renault Clio RS
Hyundai I30 1.4CVVT 2011 - 2012 - predane
Accent MC CRDi 2007 - 2011 - predane
Accent MC CRDi 2009 - 2021 - ekologika likvidacia
Ak si myslíte že poznáte Hyundai, zamyslite sa znova!
- ZdeněkSvoboda
Vršek je od spodku samostatně rozdělený. Má vlastní vchod, který je na balkoně. Uvnitř je kuchyňka, ze které se vchází do 3 samostatných pokojů. 2 pokoje jsou pro 2 osoby a jeden je dělaný pro děti (2 dvoupatrové postele). Naposledy jsme tam byli 3 páry a nechybělo nám soukromí (jestli to myslíš takhle) Ty 2 patrové poslete jsme si přirazili k sobě a spali nahoře. Možná bych někde vyhrabal fotky vnitřku, popř. celého apartmánu, ale to až pro případné potencionální dovolenkáře
jaj Zdendo,škoda,že to není o týdenn dřív,Iva má od 2.8.kolaudace.Ještě nevíme kam jet.Mně dneska sundali korzet,tak mi otrnuloo.Byli jsme tam v roce 2008.Pěkné městečko a zátoka
Sice už pár dní po dovolené chodím do práce, ale pár postřehů z ní jsem dám .....
První týden dovolené jsme strávili u dcery v Mnichově a já se opět těšil na návštěvu Hitlerova orlího hnízda a jako už po několikátý rok, mi to počasí překazilo protože mladá musela nečekaně do práce, tak jsme druhý den se ženou vyrazili kousek od Mnichova na Starnbergské jezero .... je to nádherná vodní plocha s průzračně čistou vodou a nádherným okolím, kde jsou z lodě vidět krásné stavby mnoha slohů.
Po příjezdu do přístavu bylo krásně a v dálce se rýsovaly vrcholky Alp, nad kterými bylo pár oblaků ..... zaplatili jsme si čtyř hodinovou plavbu po jezeře, takže výlet jak má být a opravdu bylo se na co dívat
Tahle idyla trvala asi hodinu .... najednou se zatáhlo a už jsme tahali z báglu bundy nakonec jsme se uklidili do kajuty, protože začalo pršet a foukat studenej vítr ....
Náš škuner ...
Jinak návštěvu jezera určitě doporučuji, je to opravdu nádhera a když chytíte pěkné počasí, tak je to zážitek, na který hned tak nezapomenete ...
A takhle " krásně " bylo čtyři dny jak tohle sedne na Alpy, tak je zle ..... takže mi bylo jasný, že hnízdo zase neuvidim po čtyřech dnech chození pod deštníkama jsme to vzdali a odjeli zpátky do Prahy .....
První týden dovolené jsme strávili u dcery v Mnichově a já se opět těšil na návštěvu Hitlerova orlího hnízda a jako už po několikátý rok, mi to počasí překazilo protože mladá musela nečekaně do práce, tak jsme druhý den se ženou vyrazili kousek od Mnichova na Starnbergské jezero .... je to nádherná vodní plocha s průzračně čistou vodou a nádherným okolím, kde jsou z lodě vidět krásné stavby mnoha slohů.
Po příjezdu do přístavu bylo krásně a v dálce se rýsovaly vrcholky Alp, nad kterými bylo pár oblaků ..... zaplatili jsme si čtyř hodinovou plavbu po jezeře, takže výlet jak má být a opravdu bylo se na co dívat
Tahle idyla trvala asi hodinu .... najednou se zatáhlo a už jsme tahali z báglu bundy nakonec jsme se uklidili do kajuty, protože začalo pršet a foukat studenej vítr ....
Náš škuner ...
Jinak návštěvu jezera určitě doporučuji, je to opravdu nádhera a když chytíte pěkné počasí, tak je to zážitek, na který hned tak nezapomenete ...
A takhle " krásně " bylo čtyři dny jak tohle sedne na Alpy, tak je zle ..... takže mi bylo jasný, že hnízdo zase neuvidim po čtyřech dnech chození pod deštníkama jsme to vzdali a odjeli zpátky do Prahy .....
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
- ZdeněkSvoboda
Vildo, moc pěkné...s tou plachetnicí to vypadá jako od moře
Úplně už na mě dýchlo léto a dovolená My razíme za necelé 3 neděle...už aby to bylo
Úplně už na mě dýchlo léto a dovolená My razíme za necelé 3 neděle...už aby to bylo
Když jsme se vraceli z Mnichova zpět do Prahy, tak lilo celou cestu a my měli na další týden zaplacenou dovolenou na šumavě. Docela mi lepilo, když jsem si představil, jak tejden sedíme někde na penzionu a koukáme z okna jak prší
Naštěstí se naše obavy nepotvrdili a týden v šumavských hvozdech nám plně vynahradil propršenou první část dovči u sousedů ....
Tohle bylo sobotní ráno a Accentík byl připravený vyrazit na cestu .....
Dovolenou jsme trávili kousek za Sušicí, v obci " Dlouhá ves ", což je výborné místo na ježdění na kole podél řeky Otavy, kde je po lesích spousta různých pěšinek a cestiček, kde si na horákovi slušně zablbnete
Každý den jsme udělali nějaký výlet po okolí a protože byl červen, tak jsme si užívali minimum návštěvníků a kolařů ... takže i náš jezevčík běhal na volno a nemuseli jsme trnout strachy, že ho nějaký biker převálcuje
Krásné Černé jezero ....
u lanovky na Pancíř ... je to parádní zážitek první lanovkou na Hofmanky, tam je přestup na další lanovku a tou nahoru na Pancíř .... a pěkně procházkou dolu, ale v půlce už jsem jezevčíka musel dát do tašky ... měl toho chudák už dost přece jen je mu 11 pryč a už se musí poponášet ...
Naštěstí se naše obavy nepotvrdili a týden v šumavských hvozdech nám plně vynahradil propršenou první část dovči u sousedů ....
Tohle bylo sobotní ráno a Accentík byl připravený vyrazit na cestu .....
Dovolenou jsme trávili kousek za Sušicí, v obci " Dlouhá ves ", což je výborné místo na ježdění na kole podél řeky Otavy, kde je po lesích spousta různých pěšinek a cestiček, kde si na horákovi slušně zablbnete
Každý den jsme udělali nějaký výlet po okolí a protože byl červen, tak jsme si užívali minimum návštěvníků a kolařů ... takže i náš jezevčík běhal na volno a nemuseli jsme trnout strachy, že ho nějaký biker převálcuje
Krásné Černé jezero ....
u lanovky na Pancíř ... je to parádní zážitek první lanovkou na Hofmanky, tam je přestup na další lanovku a tou nahoru na Pancíř .... a pěkně procházkou dolu, ale v půlce už jsem jezevčíka musel dát do tašky ... měl toho chudák už dost přece jen je mu 11 pryč a už se musí poponášet ...
- Přílohy
-
- P1100629.JPG (107.47 KiB) Zobrazeno 848 x
- ZdeněkSvoboda
Hrdý majitel accenta
Pěkné fotky
Pěkné fotky
Tady pohled kousek pod vrcholem a konečnou stanici Pancíř ....
Accentík najezdil skoro 1 500 kiláků se spotřebou okolo šesti litrů, ale měl jsem dovolenou, tak kam se honit ... že
V penzionu točily Plzničku a to velice dobře ošetřovanou !!! A jen za pivo, jsem platil 1 700 kč ale bylo opravdu vedro a na dovolenou nejedu proto, abych škudlil peníze, ale abych je utratil pokud možno za něco potřebnýho a hlavně chutnýho
Accentík najezdil skoro 1 500 kiláků se spotřebou okolo šesti litrů, ale měl jsem dovolenou, tak kam se honit ... že
V penzionu točily Plzničku a to velice dobře ošetřovanou !!! A jen za pivo, jsem platil 1 700 kč ale bylo opravdu vedro a na dovolenou nejedu proto, abych škudlil peníze, ale abych je utratil pokud možno za něco potřebnýho a hlavně chutnýho
Na Accentíka jsem opravdu hrdej a hlavně se za to nestydím vždyť chlapec slouží bez chybičky !!!!!ZdeněkSvoboda píše:Hrdý majitel accenta
Zdendo, jel bych hned za tu cenu, ale již mám Chorvatsko zaplacené od 14.července na 14 dní kousek od Omiše - Duče Luka, taky celkem za dobrou cenu ... ale ta Tvoje je lepší
Vildo, sotva začaly prázdniny a Ty už máš dvě dovolené za sebou Zase má Praha nějaké privilegia jinak pěkné záběry, hlavně na hrdého majitele Ácy
Tak kluci, po dovče zase na nějakém srazu pokecáme ...
Vildo, sotva začaly prázdniny a Ty už máš dvě dovolené za sebou Zase má Praha nějaké privilegia jinak pěkné záběry, hlavně na hrdého majitele Ácy
Tak kluci, po dovče zase na nějakém srazu pokecáme ...
Citroen Berlingo Multispace Shine, 1,6 BlueHDi 120 MAN6 bílé barvy, září 2016
ix20 1.4 CVVT 66 kW Tricolor reed, březen 2013
NewAccent 1.4 i Alpha Style Indigo blue, duben 2010
ix20 1.4 CVVT 66 kW Tricolor reed, březen 2013
NewAccent 1.4 i Alpha Style Indigo blue, duben 2010
Vildo, to jezero s alpským panorama vypadá fakt dost pěkně
Když jezdím do švýcar, tak se zase těším jak malej jarda na plavbu parníkem
Když jezdím do švýcar, tak se zase těším jak malej jarda na plavbu parníkem
i30 combi PDe 1.5 DPi 110k
i30 kombi CRDi Weekend Design 109 k (17-20), Cee'd SW 1.6 GDI 135 k (15 -17 )
i30 cw 1.6 CVVT 126 k (11 - 15), C-MAX 1.6 TDCI 109k (06 - 11), Punto 1.2 16V 80k (02 - 06)
6 x Š 120/125 (95 - 02)
i30 kombi CRDi Weekend Design 109 k (17-20), Cee'd SW 1.6 GDI 135 k (15 -17 )
i30 cw 1.6 CVVT 126 k (11 - 15), C-MAX 1.6 TDCI 109k (06 - 11), Punto 1.2 16V 80k (02 - 06)
6 x Š 120/125 (95 - 02)