Nový Hyundai Accent
Moderátoři: Martun, Moderátoři
- Reklama
Re: Nový Hyundai Accent
gratulujem, dobry vyber u mna to prehrala corolla cenou ako si spokojny s odhlucnenim a s cvtckom?
toyota highlander 2.5 hybrid executive
seat tarraco 1.4 ehybrid xcellence - na predaj
hyundai i30 {pd} 1.4t-gdi + dct now! + premium paket - predane
hyundai i30 {gd} 1.6gdi style {cz} - predane
hyundai accent {mc} 1.4 16v elegance - predane
seat tarraco 1.4 ehybrid xcellence - na predaj
hyundai i30 {pd} 1.4t-gdi + dct now! + premium paket - predane
hyundai i30 {gd} 1.6gdi style {cz} - predane
hyundai accent {mc} 1.4 16v elegance - predane
Corolla jezdí skvěle. Tichá, po vypuštění pneu z ECO tlaku na normální tlak podvozek komforní.
Na projev převodovky CVT je třeba si zvyknout i když úplně "skůtroidní" to není. Při prudší akceleraci
dojde po chvíli k poklesu otáček a dále zrychluje.
Jinak při 130 km/h tacho točí okolo 2500 ot./min, jen mění převod. Při 90 je to těsně pod 2000.
V těchto režimech není motor prakticky slyšet.
Na projev převodovky CVT je třeba si zvyknout i když úplně "skůtroidní" to není. Při prudší akceleraci
dojde po chvíli k poklesu otáček a dále zrychluje.
Jinak při 130 km/h tacho točí okolo 2500 ot./min, jen mění převod. Při 90 je to těsně pod 2000.
V těchto režimech není motor prakticky slyšet.
- ZdeněkSvoboda
Ahoj,
vím, že se to sem moc nehodí, ale hodlám po 7 letech prodat ácu Píšu to sem přednostně, kdyby měl náhodou někdo zájem - ať už z vás, nebo vašich známých, tak ať o tom víte. Na druhou stranu bych věděl, že accent půjde snad do dobrých rukou Historii tady asi nemusím vysvětlovat...je to tu za ta léta napsané Áca má necelých 110 000 km. Auto bylo a je udržované, výbava elegance, dokoupil jsem i středovou loketní opěrku , má tažné zařízení, příčné střešní nosiče, nové jak letní, tak zimní pneu od Klebera. Cena by byla okolo 100 000 Kč Kdyby měl někdo zájem o aktuální foto, pošlu. Jediné, co ještě musím udělat je, že musím vyměnit uložení tlumičů - mlátí. Pokud nikdo ze známých - ať tady, nebo z mého okolí nebude chtít, půjde auto na protihodnotu do bazaru.
Zatím ahoj.
vím, že se to sem moc nehodí, ale hodlám po 7 letech prodat ácu Píšu to sem přednostně, kdyby měl náhodou někdo zájem - ať už z vás, nebo vašich známých, tak ať o tom víte. Na druhou stranu bych věděl, že accent půjde snad do dobrých rukou Historii tady asi nemusím vysvětlovat...je to tu za ta léta napsané Áca má necelých 110 000 km. Auto bylo a je udržované, výbava elegance, dokoupil jsem i středovou loketní opěrku , má tažné zařízení, příčné střešní nosiče, nové jak letní, tak zimní pneu od Klebera. Cena by byla okolo 100 000 Kč Kdyby měl někdo zájem o aktuální foto, pošlu. Jediné, co ještě musím udělat je, že musím vyměnit uložení tlumičů - mlátí. Pokud nikdo ze známých - ať tady, nebo z mého okolí nebude chtít, půjde auto na protihodnotu do bazaru.
Zatím ahoj.
Současnost: Škoda Octavia combi 1.6 TDI 77kW (chip na 96kW), Elegance (2012)
Minulost: Hyundai Accent 1.5 CRDi 81kW, Elegance (5/2008 - 8/2015)
Otcovo: Hyundai i20 1.2i 57kW, Inclusive Plus Comfort (9/2011)
Ahoj Zdendo!
A co Ácu vystřídá? Není-li to tajné
A co Ácu vystřídá? Není-li to tajné
SONATA NF 2.4 Dynamic, prestige dark red, r. v. 2007 v provozu od r. 2009, u mě od r.2013
NEW ACCENT 1.4 Elegance, leaf green, r. v. 2006 - prodáno r.2013 - nezapomenu! (hold, první vlastní je první vlastní)
NEW ACCENT 1.4 Elegance, leaf green, r. v. 2006 - prodáno r.2013 - nezapomenu! (hold, první vlastní je první vlastní)
Tak já nakonec zůstanu s Ácou téměř sám
Accent 1.5 CRDi ELEGANCE - Black Ebony
Ale neboj, nezůstaneš .... já taky Ácu neprodávám nemám důvod. Vypadá jako nový a také tak jezdí .... netvrdím, že bych neměl na jiné - nové, ale důvod chybí. Nebudu se zbavovat dobrého auta jenom proto, abych si pořídil nějakou novinku .....
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
Ahoj, já accu taky.jen tak nedám ,přiznám se ,už párkrát jsem měl v plánu ho vyměnit, kor teď ,čekáme s přítelkyní dvojčata a lámu si hlavu jak acca spolkne ten obr kočárek :/....proto jsem ho.chtěl vyměnit za něco většího,prodával jsem ho jakou dobu , ale marně,acca je prakticky neprodejné auto, aspoň mě se to nepovedlo a za 50 tis. Který mi lidé nabízejí si ho radši nechám, myslím si že je v hezkém stavu abych šel tak hluboko pod cenu.
AKTUÁLNI:
ŠKODA OCTÁVIA STYLE 1.9 TDI 66KW
PRODÁNO:
HYUNDAI ACCENT 1.5CRDI 96 KW
ŠKODA OCTÁVIA STYLE 1.9 TDI 66KW
PRODÁNO:
HYUNDAI ACCENT 1.5CRDI 96 KW
Pridávam sa, tiež ešte cca 2 roky zostanem verný CRDíčku ,ale ked ma nejak sklame, pojde do sveta aj skorej
Accent 1.5CRDi,81kW ,2007
Fabia sedan 1.4
Megane classic 1.9dTi
Ibiza 1.9TDi,Xsara break 1.9HDi
Punto 1.1,Passat 1.8,Uno 1.3D
Prisma 1.6B,1.9D,Skoda 125GLS,Olcit
Fabia sedan 1.4
Megane classic 1.9dTi
Ibiza 1.9TDi,Xsara break 1.9HDi
Punto 1.1,Passat 1.8,Uno 1.3D
Prisma 1.6B,1.9D,Skoda 125GLS,Olcit
- ZdeněkSvoboda
Ahoj,
uteču ke koncernu
Máme s manželkou vybranou octavii combi 1.6 TDI (2012).
Accenta mi vzali protihodnotou za 100 000 Kč.
Pak se ozvu. Byl jsem se už s ní projet a první dojem dobrý...jenom motoricky půjdu dolů Accent je motoricky jinde
Je to z Rakouska, zjištěné km. Měl jsem tam i svého servisáka, který dělal jak ve škodovce, tak ve WV. Vypadá moc pěkně a i výbava je hodně dobrá. Pak se ozvu Zatím ahoj
uteču ke koncernu
Pak se ozvu. Byl jsem se už s ní projet a první dojem dobrý...jenom motoricky půjdu dolů Accent je motoricky jinde
Je to z Rakouska, zjištěné km. Měl jsem tam i svého servisáka, který dělal jak ve škodovce, tak ve WV. Vypadá moc pěkně a i výbava je hodně dobrá. Pak se ozvu Zatím ahoj
Současnost: Škoda Octavia combi 1.6 TDI 77kW (chip na 96kW), Elegance (2012)
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
skoda Zdenku :-0 ja sa hlasim tiez ze u Accentu este chvilu vydrzim. Trasy ktore potrebujem jazdit zvlada stale bez straty kyticky
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
Zdendo, máme stejný zážitek .... já řídil Octávku 1.6 pro změnu v benzínu a měl jsem ten samý pocit Můj Accent je motoricky taky úplně někde jinde ... Okta byla líná, když viděla kopec už jsem řadil a žrala jako tank Ale chápu Tě .... jseš mladý a jestli budeš mít rodinu, prostorná Octávka se hodí Tak ať ti to jezdí aspoň stejně dobře, jako Áca !!ZdeněkSvoboda píše: Pak se ozvu. Byl jsem se už s ní projet a první dojem dobrý...jenom motoricky půjdu dolů Accent je motoricky jinde
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
Přesně tak Vildo, vidím to zatím úplně stejně...Vilda píše:Ale neboj, nezůstaneš .... já taky Ácu neprodávám nemám důvod. Vypadá jako nový a také tak jezdí .... netvrdím, že bych neměl na jiné - nové, ale důvod chybí. Nebudu se zbavovat dobrého auta jenom proto, abych si pořídil nějakou novinku .....
Accent 1.5 CRDi ELEGANCE - Black Ebony
ZdeněkSvoboda píše:Ahoj,
uteču ke koncernu
jj,Zdendo celkem dobra volba ale..... az na ty jejich certovske motory.........,paradni by bylo kdyby sis u koncernu mohl vybrat svuj motor kterej by ti namontovali pri vyrobe do auta,to by pak bylo jine kafe,predstava velmi spolehlivy moturek,napr crdi z accika na kare a podvozku octavy = skvele auto,takhle mas proste jenom velky kufr,tu u nas tomu rikame pojizdna rakev
Hyu ACCENT MCT 1.5CRDi VGT rok: 10/2008 barva: 2X INDIGO BLUEMICA oil: TOTALQUARTZ9000 5W/40
Panejo
člověk tady chvilku není a tady se dějí takové věci...
nákup jiného auta chápu.. motor už méně.. ale to je každého volba
člověk tady chvilku není a tady se dějí takové věci...
nákup jiného auta chápu.. motor už méně.. ale to je každého volba
HYUNDAI IX55 3.0crdi V6 176KW
prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW