Tohle jsou garáže stavěné za komančů .... na tehdejší značky vozů, jako Škoda 100 - 120, Žigul, Wartburg, Polský Fiat 125 a další. Tyhle auta byly mnohem menší a kratší, než jsou současné vozy. Proto bych potřeboval něco menšího a vychází mi nejlépe právě Fabie nebo i20ka ..... ale spíš to druhé, protože jsem zapřísáhlý nepřítel škodovekMartun píše: No člověče co vy to máte v Praze za garáže? Kam lidi dávají větší auta.. ?
Hele to je pěkná cena ale ne?
Předpokládám že je to někdo známý z práce ne?
Když jsem tam zaparkoval Ácu, bylo to o prsa malé asijské ženy a že bych postavil mašinu vedle něj, to ani náhodou
Nade mnou parkuje v garáži Ford Mondeo combi a to tím stylem, že je garáž otevřená a nejde zavřít .... protože asi tak 40 cm čumák auta trčí ven. Sice mu na auto nesvítí slunce a neprší na něj, ale důvod vlastnit tuhle garáž se jaksi vytrácí ....
Kupec je kluk z naší hospody ... úplně se do Accenta zaláskoval protože vypadá jako když vyjel z linky ..... ale jak jsem psal, ještě pořád nejsem rozhodnutý celé by to vyšlo na hromadu peněz a garáž je dost daleko od domova ( cca 25 minut pěšky a do kopce ) Mám to tak 50 na 50 ..... Áca sice stojí venku, ale u baráku a na mašinu mám garáž pronajatou.