Moneto píše:Tak tu je moj accentaac trosku mi nevosiel do zaberu niekedy ho pofotim lepsie aj s elektorny teraz ho ani neni videt v tom snehu=DD
PEkne pekne .. planuješ nejake upravy ?
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Moneto píše:Tak tu je moj accentaac trosku mi nevosiel do zaberu niekedy ho pofotim lepsie aj s elektorny teraz ho ani neni videt v tom snehu=DD
Moneto píše:Planujem planujem v lete sa stym budem hrat okna chcem dat do elektriky, opravit central, a tiez by som chcel nejake bielo cierne potahy nahodit z vonku zatial neviem ci budem nieco robit na tom celkom som spokojny mozno maximalne vyhladim karoseriu spary atd. a budem zehlit stopy co na nom zanecha zima
a inak momentalne robim komplet rekonsrtrukciu zadnej napravy planujem cim skor vymenit tlmice silenbloky a loziska a mozno este nieco to sa uvidi co tam najdem este lebo uz je to neunosne co to robi ked po niecom prejdem co sa autu nepaci
Peter_TO píše:Pozeram (na tej hornej foto v garazach ) ze aj tebe robia vodicove dvere odlesky. Mas menene alebo to tak uz bolo?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |