Tak zvlášť dodatek pro
Vildu a
Marťase a taky ostatní (jinak Marťas, zase jsi mne odhalil).
Ubytování v apt v Duče Luka, cca 2 km od Omiše a apt byl v druhé řadě od jadranské magistrály ... takže super hluk od silnice. Návštěva Omiše vozidlem půl hodina jízdy, tak hustý byl provoz směrem na jih. Jinak apt pro dva super, chyběla jenom klima

, ještě, že jsem vezl ventilátor

. Moře první týden jako kafe, večer a ráno teplota vzduchu 29 st. Poté pár dnů ochlazení a déšť, což přišlo i vhod. Taky jsme se projeli z Omiše člunem po Cetinji do vnitrozemí. A taky mně nějaká ku... na parkovišti v Omiši ukradla čepičky z ventilků

. No lepší než celé auto, to bylo
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
. Návštěva Splitu mně nenandchla, pokud můžu srovnávat třeba ze Zadarem, tak Zadar by to vyhrál na celé čáře. Myslel jsem, že těch 14 dní s manželkou budou dlouhé, ale ani se mi nechtělo pak odjet domů.
Jinak Áca šlapal, ještě, že má klimu, spotřeba 6,45 l/100 km. Cesta tam i zpět přes Brno, Blavu, Maďarsko po 86, přechod Goričan, Chorvatsko celé po dálnici. Už takto jezdím několik roků a nemám s tím problémy. Jezdil jsem i přes Rakousko, ale trasa přes Maďarsko mi vyhovuje, na dovolenou nezávodím, ale jedu na "šťastsný návrat". Jinak při cestě zpět prudil maďarský celník, že vezu moc lihovin, ale nakonec to dopadlo

. To jsem za ty léta zažil prvně. Nevím o co mu šlo, když se jednalo o dárky a jedeme přes maďary jen tranzit ... asi se nudil šulda

.
Tak teď již v kruté realitě, opět rachota ...
Jinak zdravím Zdendu do Chorvatska, užívej si to tam, tiše závidím ...