Něco pro zasmání
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
- Reklama
Video se nahrává do formátu Mpg4 a zvuk mp3,většinou streamový portály berou maximálně videa o kapacitě 100 MbMartasZ píše:DeBí.. fakt mazec
Dej mi nějakej návod, jak dostat video na Youtube.. a jak ho takhle upravit
Kup si pořádnj digitál a tohle nemusíš řešit jako třeba já s analogem
Jinak Debí video fakt dobrý a kvalita obrazu je víc než dobrá,ale to je dáno tím foťákem nevím co máš za foťák,ale dnešní moderní digitály takhle uměj nahrávat vídea,třeba Konica ta nahrává super já když to viděl sem nechápal takovej chcípák sedmi megapixelovým objektivem .Ještě musím mrknout na typ ,to teď nevím z hlavy si to koupila kámoška na fotografování a a náhoudou jsem na to přišel ,když tam nahrála závody v parkůru v Plzni kvalita víc než bohovská
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
-
- Kontaktovat uživatele:
V jakym programu se to dá upravit? Sestříhat a takivan píše:Video se nahrává do formátu Mpg4 a zvuk mp3,většinou streamový portály berou maximálně videa o kapacitě 100 MbMartasZ píše:DeBí.. fakt mazec
Dej mi nějakej návod, jak dostat video na Youtube.. a jak ho takhle upravit
Kup si pořádnj digitál a tohle nemusíš řešit jako třeba já s analogem
Jinak Debí video fakt dobrý a kvalita obrazu je víc než dobrá,ale to je dáno tím foťákem nevím co máš za foťák,ale dnešní moderní digitály takhle uměj nahrávat vídea,třeba Konica ta nahrává super já když to viděl sem nechápal takovej chcípák sedmi megapixelovým objektivem .Ještě musím mrknout na typ ,to teď nevím z hlavy si to koupila kámoška na fotografování a a náhoudou jsem na to přišel ,když tam nahrála závody v parkůru v Plzni kvalita víc než bohovská
a tohle mi poslal Oxigen........je to něco pro Sparťany
http://www.youtube.com/watch?v=rZBA0SKm ... ted&search
http://www.youtube.com/watch?v=rZBA0SKm ... ted&search
coupe 2.0 16V 12/1998 lauf 109 dB
www.xsoundtuning.cz
www.xsoundtuning.cz