Mirus30 píše:V noci kolem pul jedny na ceste z Phy, provoz 0.....
jo tak, v noci je tam povolená vyšší maximálka? to jsem netušil... měl jsem za to, že je tam pořád 130 km/h...
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Mirus30 píše:V noci kolem pul jedny na ceste z Phy, provoz 0.....
seš teď nějakej namachrovanej... doufám, že to není tím autem...Mirus30 píše:Pavliku, v noci je rychlost neomezena!
To urcite neni, to bys musel se svym Stajlem bejt namachrovanejsi nez ja, ale zatim mi tam neprijdes.vorlajz píše:seš teď nějakej namachrovanej... doufám, že to není tím autem...Mirus30 píše:Pavliku, v noci je rychlost neomezena!
Časy se mění, kdyby mi někdo před 5lety řekl, že budu mít korejce, tak bych se mu vysmál. Ale mít funglovku auto za 300 tis. a 5 let záruku ... nekup to. Dnešní auta jsou beztak na jedno kopito, jen ten znak je jiný.Mirus30 píše:To urcite neni, to bys musel se svym Stajlem bejt namachrovanejsi nez ja, ale zatim mi tam neprijdes.vorlajz píše:seš teď nějakej namachrovanej... doufám, že to není tím autem...Mirus30 píše:Pavliku, v noci je rychlost neomezena!
Ja byl namachrovanej vcera, dneska uz nemam jedinou chybu....
JirkaN: casy se meni, ale dokud muze nekdo machrovat s Felicii, tak muze nekdo machrovat klidne i s Hyundaiem, vzdycky se najde nekdo kdo ma takovy auto, ze i ten Hyundai je pro nej kara
ty mlč... tobě snad svítí i věnec volantushawt píše:no joo s i40 bych taky machroval
Z venku cele dokola.shawt píše:Tak a uz jsem se nasral, pockej, ti olepim cele auto LED paskama
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |