Myslím,že Matysekul to napsal dobře.Nemyslel to na nikoho osobně,jen chtěl napsat,že spousta lidí si dnes myslí,že se může 100% spolehnout na elektroniku a jezdí jak .....Dříve se člověk podíval než vyjel na teploměr,zkusil botou silnici před domem a když viděl,že je třeba +3 stupně,tak jel celou cestu opatrně s tím,že je jasné,že místy to už bude namrzlé.

Dnes si každý řekne,mám auto napumpované elektronikou,můžu frčet jako prase-ona si s tím poradí/ano,ale většinou když zjistí,že el.není všemocná-pouze po určitou mez,je už pozdě.
Aby bylo jasno,pokud je možné dostat k autu nějaké el.systémy,určitě si rád za ně připlatím a jsou velkým + k bezpečnosti-jsem jejich velkým zastáncem,ale nechápu,k čemu potřebuji nějaké hlášení o prázdné nádrži na displeji,když vidím ručičku palivoměru na 0,palubák výstražně bliká --- a svítí hladové oko.Kolik upozornění potřebuje na každou blbinu normální řidič.
To stejné s teplotou-sednu do auta,mrknu na teploměr a když ukáže +3 stupně,jedu pomalu(a je přeci jedno,jestli ukazuje -10,nebo -2...prostě pod +4 stupně jedu opatrně,to dá rozum a komu ne,tak mu ani deset červených kontrolek,pípání....nepomůže

).
Pokud jde třeba o zásah TCS u Tiburona-začne blikat velká oranž.kontrolka na palubní desce,systém automaticky sníží výkon motoru,nezávisle na sešlápnutí plynu a kontroluje prokluz kol regulací výkonu motoru.

Ale nemyslím,že bych tím zjišťoval jestli to klouže-když v červenci při +35 stupních šlápnu na plyn,tak zakročí/začne blikat také,protože výkon motoru je tak velký,že začne kola protáčet i na suchu a teplu.
Dire,udělal jsi dobře,že jsi do auta ESP dal a až ti to opraví,tak budeš spokojený.Lituju tě,že jsi měl zrovna smůlu na vadný kus-já u svého auta hodnotím spolehlivost 100% a myslím,že většina H.je na tom podobně.

Tak ať máš auto brzy doma.