Svíčky Denso a kabely Magnecor
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
- fotula
- *
- Kontaktovat uživatele:
Re: Svíčky Denso a kabely Magnecor
Zdar,
prosimvas vsiml sem si tohohle tematu a jelikož si necham vyměnit rozvody tak bych tam dal i ty svíčky. Ty svíčky od ngk, jsou snad na nejakym eshopu naskladněný za 300 kč. Ale dejme tomu, estli budete neco schanet ze bych se svezl s vama? A jsou k tomu lepsi i nejaky kabely? či co? díky za odpověď.
prosimvas vsiml sem si tohohle tematu a jelikož si necham vyměnit rozvody tak bych tam dal i ty svíčky. Ty svíčky od ngk, jsou snad na nejakym eshopu naskladněný za 300 kč. Ale dejme tomu, estli budete neco schanet ze bych se svezl s vama? A jsou k tomu lepsi i nejaky kabely? či co? díky za odpověď.
Hyundai Coupe V6 2003
- Reklama
Tak ja ted chci jen menit svicky a nic vis a ptal jsem se prave na radu jak na to jestli je obtizne shodit to sani..Jinak si to budu taky delat sam a ty origa svičky jsem sehnal za 315 kč kus tak to jde ..
Chlapi když budu sundavat to sáni abych se dostal na svíčky je treba vymenit tesneni co tam bude??
Když to sundáš jednou a dobře utáhneš tak by to nemělo vadit ale jak jsem to měl dole už potřetí tak jsem koupil i těsnění, které stojí pár šupek.
Jo super dik za radu a chystam se to delat sam je to narocne shodit to sani??
Ne to ne, je to jen pár konektorů a šroubů. Celé to auto je jedná velká skládačka.
chlapi tak jsem dneska menil svičky a jak sjem to cele složil zpatky tak mi sviti kontrolka CHECK
takže je asi nekde chzba nebo jsem teoretickz mohl zapomenout připnout nejaky konektor nevim no prohledl jsem to cele asi 2x a nic jsem stejne nenašel tak nevite co se mohlo posrat predtim nic nesvitilo takže bude asi chyba nekde v zapomenuti ale zas to cele rozebirat
takže je asi nekde chzba nebo jsem teoretickz mohl zapomenout připnout nejaky konektor nevim no prohledl jsem to cele asi 2x a nic jsem stejne nenašel tak nevite co se mohlo posrat predtim nic nesvitilo takže bude asi chyba nekde v zapomenuti ale zas to cele rozebirat
Mrkni se, jestli máš zapojenou váhu vzduchu, já na ni zapomněl a taky mi svítila kontrolka. Po zapojení vše OK.
Ahoj Mirek
Ahoj Mirek
Hyundai COUPE, r.v. 2005; 2,0l; 105kw CVVT
Hyundai Sonata, r.v. 1998, Y3; 2,0; 92kw (Phoenix)
Hyundai Accent, r.v.2003; 1,3l; 62kw - bohužel bylo
Hyundai Sonata, r.v. 1998, Y3; 2,0; 92kw (Phoenix)
Hyundai Accent, r.v.2003; 1,3l; 62kw - bohužel bylo
Vaha vzduchu jsem připojemnou mel ale bylo to v nějakem jinem čidlu co jsem zapomel zapojit takže okej ...přiste si davat bach co jsem vypojil a co ne
trocha k tejto teme...
Kedze o chvilu dosiahnem 45.000 km a bolo nutne menit uz sviecky, tak som z USA kupil za vyhodnu cenu DENSO IK16 IRIDIUM POWER. Vraj su lepsie ako NGK BKR5EIX-11 5464 Iridium IX...
To iste ma cakalo so vzduchovym filtrom...takze som kupil K&N 33-2201 High-Flow Washable Air Filter.
Zatial iba pozitivne skusenosti. Motor ma kultivovanejsi chod a citit to aj na tahu...
Viac sa mu chce...
Kedze o chvilu dosiahnem 45.000 km a bolo nutne menit uz sviecky, tak som z USA kupil za vyhodnu cenu DENSO IK16 IRIDIUM POWER. Vraj su lepsie ako NGK BKR5EIX-11 5464 Iridium IX...
To iste ma cakalo so vzduchovym filtrom...takze som kupil K&N 33-2201 High-Flow Washable Air Filter.
Zatial iba pozitivne skusenosti. Motor ma kultivovanejsi chod a citit to aj na tahu...
Viac sa mu chce...