Videa a fota vašich COUPÉ GK
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
Re: Videa a fota vašich COUPÉ GK
Jsem blázen
čipnuty od Bit Poweru měl táta New Santa Fé a navýšení výkonu bylo znát. Navíc šla spotřeba dolů o litr. Takže mám domluvenou úpravu s Bit Powerem i na Cupé. Ale zatím musím sipat peníze do jiných věcí tak jsem to odložil
čipnuty od Bit Poweru měl táta New Santa Fé a navýšení výkonu bylo znát. Navíc šla spotřeba dolů o litr. Takže mám domluvenou úpravu s Bit Powerem i na Cupé. Ale zatím musím sipat peníze do jiných věcí tak jsem to odložil
Nabízím:
Loga Tuscani Speedmachine
Rozpěry přední i zadní na Coupé 2G-GK
Výfuky nerez duplex s regulací na Cupé 2G-GK
______
Coupé 2.0 CVVT r.v.06 Cold Air Intake System
Suzuki Intruder M800
Accent 1.5 CRDI (pracovní)
H1 Van 3ks (pracovní)
______
Suzuki Intruder M800
H1 Van 3ks (pracovní)
- Reklama
- Markus Huhtimo
- **
Dres Tuscani je nádhernej! S tímhle ten nohec musíš vyhrát!
Ale kua Viki, ten znak BMW je tam navíc, to je ti doufám jasný! xD A BMW v rodině není omluva! xD
Ale kua Viki, ten znak BMW je tam navíc, to je ti doufám jasný! xD A BMW v rodině není omluva! xD
Tuscani Tiburon 2.0 TURBO - under construction (Shinning white, Koni suspension, Eibach lowering springs, Nokian supersport tyres, Kosei wheels, Brembo brakes, etc.)
Daily driven : Genesis Coupe 3,8 V6, designed by Markus
Daily driven : Genesis Coupe 3,8 V6, designed by Markus
Ahoj, až to čipneš, tak dej vědět. Myslím si sice, že to u 2.0 benzin (a vlastně obecně u atmo benzínů) nemá vůbec smysl,ale zajímá mě to.Viki píše:Jsem blázen
[quote="hawk"][quote="Viki"]Jsem blázen
čipnuty od Bit Poweru měl táta New Santa Fé a navýšení výkonu bylo znát. Navíc šla spotřeba dolů o litr. Takže mám domluvenou úpravu s Bit Powerem i na Cupé. Ale zatím musím sipat peníze do jiných věcí tak jsem to odložil [/quote]
Ahoj, až to čipneš, tak dej vědět. Myslím si sice, že to u 2.0 benzin (a vlastně obecně u atmo benzínů) nemá vůbec smysl,ale zajímá mě to.[/quote]
Vím že standardní navýšení je nej na 157koní ale mám s něma domluvemou technickou podporu na půl roku a že to doladíme na vyší výkon s použitím sport. komponentů. už tam mám sání a spot. výfuky. takže ještě sport. kat a svody.
Ale spíš záleží na tom co mi doporučí.
počítám s investicí 20-30 tisc. tak jsem zvědav kolik koní s toho vymáčknou
čipnuty od Bit Poweru měl táta New Santa Fé a navýšení výkonu bylo znát. Navíc šla spotřeba dolů o litr. Takže mám domluvenou úpravu s Bit Powerem i na Cupé. Ale zatím musím sipat peníze do jiných věcí tak jsem to odložil [/quote]
Ahoj, až to čipneš, tak dej vědět. Myslím si sice, že to u 2.0 benzin (a vlastně obecně u atmo benzínů) nemá vůbec smysl,ale zajímá mě to.[/quote]
Vím že standardní navýšení je nej na 157koní ale mám s něma domluvemou technickou podporu na půl roku a že to doladíme na vyší výkon s použitím sport. komponentů. už tam mám sání a spot. výfuky. takže ještě sport. kat a svody.
Ale spíš záleží na tom co mi doporučí.
počítám s investicí 20-30 tisc. tak jsem zvědav kolik koní s toho vymáčknou
Nabízím:
______
Suzuki Intruder M800
H1 Van 3ks (pracovní)
______
Suzuki Intruder M800
H1 Van 3ks (pracovní)
to by ma potom zaujimalo kolko ti to bude papat lebo zrovna svody vyfuk su vecy ktore idu do spotreby
accent 1,5 rv 96 65kW EX
sonata 2,0 rv 04 96kW
coupe 2,0 rv 02 102kw EX
laguna coupe rv 09 V6 dci 173kw
sonata 2,0 rv 04 96kW
coupe 2,0 rv 02 102kw EX
laguna coupe rv 09 V6 dci 173kw
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Celkem pěkné video.Mohl být i nějaký zvuk,ale pro boha,proč ty anglické žblebty???? Jsi Amík nebo je náš klub anglický,či co ?Proč nepíšeš,jak ti zobák narost?
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Anglictina se do toho hodi mnohem vic, uz jen kvuli hudbe a typu obsahu. Neni to zaber z pohrbu je cas jit s dobou, Borku
Jinak video moc hezky, hudba je mi povedoma, ale proste nevim, kdo je autor. Ven s tim nejlepe i konkretni nazev, kuju
Jinak video moc hezky, hudba je mi povedoma, ale proste nevim, kdo je autor. Ven s tim nejlepe i konkretni nazev, kuju
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
- black_sheep
- Moderátor
zaplatpanbuh za ty, ktery to anglicky pisi.. pak muzu koukat na videa z celyho sveta a rozumim tomu
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Video jsem nedělal já ale Standa, já bych to pojal asi zcela jinak, ale nemám na takové hraní moc čas.
Zvuk mi u toho videa občas jde, a občas nejde, nevím čím to. A je to škoda, protože ke konci je dost pěkně slyšet můj motor, a mé afektované vyjeknutí na slečnu kameramanku: "až ucítíš kyselý smrad, tak to je spojka"
Zvuk mi u toho videa občas jde, a občas nejde, nevím čím to. A je to škoda, protože ke konci je dost pěkně slyšet můj motor, a mé afektované vyjeknutí na slečnu kameramanku: "až ucítíš kyselý smrad, tak to je spojka"
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Tak mě to šlo zrovna bez zvuku-úplné ticho,celé video-jak píše Tringi-proto ta poznámka.V tom případě beru poznámku o zvuku zpět,ale za tou nesmyslností používání angličtiny v Čechách a pocitu "světovosti" si stojím (Aby nedošlo k mýlce-angličtina mě nedělá problém,stejně jako němčina nebo ruština-umím psát,číst i mluvit a mám z toho i maturitu .Ale to,jak mladá generace ztratila hrdost mě se..e.
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak to by se ti nelíbil můj blog (zde).
Původně jsem se chtěl pokusit psát kombinovanou angličtinou a češtinou tak, aby odborný text pochopili i ti co česky nemluví, a/ale nebyla to suchá odborná angličtina, tedy za použití hodně frází a zajímavých, přesto standardních, stylizací, a také podstatné odstavce napsat oběma jazyky (např. Pozice odcházejícího programátora). No, výsledkem bylo, že to bylo nad mé síly. Ve snaze nabídnout své myšlenky co největšímu množství čtenářů, jsem tak začal používat pouze angličtinu.
A když už recenzuji svůj blog, tak hádej, který článek je nejčastějším vstupním bodem (z google nebo seznamu)? Je to Test: Škoda Fabia 1.2 HTP, který jsem původně psal tady pro fórum (https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=19&t=14714).
Na nějakou národní hrdost zrovna nejsem, nicméně jsem rád za svůj jazyk, a když vidím jak jej takový pepan przní, mám z toho trochu tik
Původně jsem se chtěl pokusit psát kombinovanou angličtinou a češtinou tak, aby odborný text pochopili i ti co česky nemluví, a/ale nebyla to suchá odborná angličtina, tedy za použití hodně frází a zajímavých, přesto standardních, stylizací, a také podstatné odstavce napsat oběma jazyky (např. Pozice odcházejícího programátora). No, výsledkem bylo, že to bylo nad mé síly. Ve snaze nabídnout své myšlenky co největšímu množství čtenářů, jsem tak začal používat pouze angličtinu.
A když už recenzuji svůj blog, tak hádej, který článek je nejčastějším vstupním bodem (z google nebo seznamu)? Je to Test: Škoda Fabia 1.2 HTP, který jsem původně psal tady pro fórum (https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=19&t=14714).
Na nějakou národní hrdost zrovna nejsem, nicméně jsem rád za svůj jazyk, a když vidím jak jej takový pepan przní, mám z toho trochu tik
- mysticdrago
- **
krasna fotoViki píše:Vikiho a Markusovo Coupé
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
U tebe to byla jen poznámka k popiskám ve videu,to zkousnu,ale když jsi narazil na Pepana,tak jeho tisíce zkurvených příspěvků mě neskutečně ....(sprostá slova tady zásadně nepoužívám,ale tohle je první vyjímka,protože jinak to napsat nelze ).Takhle nepíšou ani děti na prvním stupni,ani puberťačky....takhle dovede češtinu .... jen Pepan .Jeho "příspěvky"-to je hoooodně silná káva-zásadně nečtu Už mu to i psali,ať začne psát trochu normálně,jestli to umí ,ale jeho tisíce odpovědí,prskání a.... Ten má hroší kůži.Tringi píše: nicméně jsem rád za svůj jazyk, a když vidím jak jej takový pepan przní, mám z toho trochu tik
Rozhodně mě nevadí nějaké špatné i/y nebo podobně,když se pisatel snaží nebo upíše.Ale když někdo češtinu przní jako Pepan,tak skřípu zubama.
[quote="mysticdrago"][quote="Viki"]Vikiho a Markusovo Coupé [/quote]
krasna foto[/quote]
Díky nahodím další
krasna foto[/quote]