pozor - hlasovani: dalsi mimon?:)
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
no tak já hlasoval pro 23.-25.6. pač ty další už je podle mě dlouho jelikož by byl hned další sraz na tej moravě. Já jsem pro konec června a o ty 2 měsíce pak ten plánovanej na moravě.
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
Mimoň a v červnu. Beru Joudu, vozejk s rožničkem ( usušili by jsme pár dutejch zvířat neboli kuřat,aby v tom nebyl Borek sám ),grileček, ňáký to dřevěný uhlí, sekeru (ne finanční) a pokud se to povede i trochu dřeva (nemyslim Matesa). Blacku, nepojedeš tam ještě jednou - zkusit na pile vyjednat trochu místního, tentokrát o něco víc hořlavého dřeva?
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
Mojí slivovici se nevěří???Ale co..Mě chutná a uvidíš sám Josefe jak se budeš olizovat..Jestli už teda nebudu uraženej a dám ti ochutnan Máš štěstí.Dneska je tvůj šťastnej den,odpustil jsem ti to jak věříš moravákůmJosef píše:Začínám se těšit
Borek - řízky
Kyrglík - koleno, buřty, slivovice (+ bílá hůl)
Hanz - dutý maso, turisťák, kyselý okurky, pivo
Felotron - slivovice (tý z Moravy věřím trochu víc)
Tak já vezmu pár krabiček Cholagolu a přijedu taky
Hyundai Coupé 2.0 16v
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
- zaludnikrs
- **
- Kontaktovat uživatele:
4Mackoj:
Ber mladýho a fšecko co píšeš - SUPER! Ale hlasovat nebudu, páč minule byla podkopána důvěra mé zhovadilosti členy této tlupy......
4Zaludnikrs:
To UK znamená United Kondom? Tak si ji vem sebou, my se nebudem koukat a užij sito, my se spokojíme s tekutejma švestkama....
Ber mladýho a fšecko co píšeš - SUPER! Ale hlasovat nebudu, páč minule byla podkopána důvěra mé zhovadilosti členy této tlupy......
4Zaludnikrs:
To UK znamená United Kondom? Tak si ji vem sebou, my se nebudem koukat a užij sito, my se spokojíme s tekutejma švestkama....
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Huňáč Accent 1,3 12V