Keď to robievalo aj predtým (podobne) tak sa veru ten benzín vylúčiť nedá. Ono podľa mna nezáleží ani tak na značke paliva ako pumpe kde ho naberieš. Skús zmeniť pumpu a uvidíš, či to nepomôže. Budeš aspoň vedieť viac a ak to fakt bol benzín, tak je to tá najlepšia správa - aspoň že autu naozaj nič neni. Ak by to robilo aj potom, tak je to niečo vážnejšie a v

Ešte jedna tak možno blbosť: Pri inej téme (rekord na jednu nádrž) si písal, že chodievaš dosť šetrne - no neviem či práve to nemôže byť problém. Stará pravda je, že prílišným šetrením sa auto len zhumpľuje - vyzerá to ako sporstosť, ale nemusí byť. Pri šetrnom jazdení, hlavne na nízkych otáčkach sa usadzuje všelijaký sajrajt - občas (aspoň raz za 500 km) motor trochu prevetrať (nemusíš točiť 6 tis., 4-4,5 by mu mohli stačiť, ani nie nejak dlho to držať - ako pri dynamickej jazde, keď radíš vo vyšších otáčkach aby to malo ťah). Pozri na to aj z druhej strany - je to v záruke a ak má niečo prdnúť, tak radšej teraz. Takáto neistota či to naskočí by ma zožrala. Mne to nerobí, ale v Corse sa mi stalo už párkrát, že motor išiel po naštartovaní nepravidelne (no dobre neni to benzín - ale môže to byť podobná závada) - nič som s tým nerobil (naftu dávam buď Shell alebo Tesco a vždy na tej istej pumpe) len som ju trochu popreháňal a bol kľud. Na krátkych trasách tam muselo byť nazbierané nejaké svinstvo, čo sa potrebovalo vypáliť, alebo vyfúkať vyššími otáčkami.
Nevravím, že je to univerzálna rada - ak chceš vyskúšaj a uvidíš čo to spraví.