http://www.novinky.cz/auto/203826-hyund ... emcum.html
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Někde to tady už bylo,musí se tam něco nastavit do AUT.mechoun píše:Sice blbá, ale taky zajímavost: V autorádiu s automatickým nastavením času dle RDS se mi NĚKDY při přehrávání MP3 přepíšou hodiny. Přisuzuji to "kvalitě" MP3, kdy tvar signálu ve spektru nad 15kHz asi náhodně odpovídá kódu času.
Anebo to blbne jen mně?
To jako nějakým signálem z hraní mp3 ? To spíš nějakým signálem RDS,kterým občas stanice posílají svůj čas do éteru.mechoun píše:Nerozumíme si: Nastavení času mám právě že v AUT, a proto je čas "přepisovatelný", v tomto případě falešným signálem.
Tak vypnout RDS při aut v čase.Zítra se podívám jak to mám nastavené. Zezačátku mi to dělalo taky,až jsem to nastavil tak,že už to nedělá.mechoun píše:No právě: Signál RDS je vysílán ve frekvenčním pásmu někde od 15 do 19 kHz (19kHz je nosná pro stereo), takže blbě rozkódovaná MP3 vyrobí v pásmu od 15 kHz falešný signál. Takhle to vidím já.
edit: vyzkouším, jestli to blbne i při přehrávání hudebních CD
2x ročně? Na křižovatce na červené,místo koukání do busu na rozespalé a naštvané lidi je to otázka jednoho bliknutí z červené na zelenou....mechoun píše:No to se mi právě nechce, jsem línej při změně letního času na zimní štelovat...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |