Pneumatiky Kumho
Moderátoři: vipe, Moderátoři
kumho
No fakt neviem... možno nejazdím tak rýchlo aby sa tie vibrácie prejavili. Ani na diskoch nie je extra veľa vyvažovacích závaží. Pre mňa bude kumho alebo hankook jedna z možností pre ďalšie letné pneu. Podľa testu by mali mať tie pirelli vysokú odolnosť voči opotrebeniu a súčasne dobré vlastnosti na vode i suchu.
- Reklama
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
mozno disk... skus ju nanovo nahodit na nieco inehodedecko píše:Mám takový problém. Pneu mi vydrží nafoukaná na 2,0 asi tak dva dny a postupně to padne na 0,8. V servisu koukali jestli není píchlá, prý nebyla. Tak preventivně vyměnili ventilek a dělá to pořád. Prostě neustálé uchází. Věděl by někdo proc?
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
Stačí abys měl nějakého dobrého kamaráda který ti pneu projde se špendlíkem a máš vystaráno.Ty dírky jsou natolik malé,že za nomálních okolností na únik vzduchu nepříjdeš a při jízdě strácíš.Existuje nějaká sada na lepení,při foukání se tam stříká nějaký sajrajt,který zalepí drobné dírky.Toto mám z doslechu tak ani nevím jak se to jmenuje.dedecko píše:Mám takový problém. Pneu mi vydrží nafoukaná na 2,0 asi tak dva dny a postupně to padne na 0,8. V servisu koukali jestli není píchlá, prý nebyla. Tak preventivně vyměnili ventilek a dělá to pořád. Prostě neustálé uchází. Věděl by někdo proc?
Accent LC CF1 1.3 2006
Musim souhlasit s tím, že věhlasná značka ještě neznamená kvalitu ! Mám tuhle špatnou zkušenost s pneu Michelin zatím pořád jezdím s Renaultem Twingo, nový Accent mi přijde v září. Když jsem Twingo koupil, bylo dva roky staré a obuté na Michelin Energi. Nezažil jsem horší gumy, než tyhle hučeli tak, že jsem myslel, že mám v háji ložiska. V servisu se mechanik podíval na gumy a ubezpečil mě, že ložiska jsou v pohodě a že hučení způsobují pneu. Na vodě neovladatelný, jezdil jsem jak připo....., na suchu v zatáčkách ustřelovali, no hrůza ... Tak jsem milé Michelíny schodil a přezul na Kléber Viaxer. Připadám si jak v ráji, Klébery jsou tichoučký, bezva sedí v zatáčkách i na vodě. Mám je i v zimních ( Krisalp ) a taky dobrý. Konečně si užívám i ostřejší jízdu
.......................................................
New Accent 1.6i CVVT celadon blue ( v září )
.......................................................
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Pokud je únik pomalý/řídká duše,drobná netěsnost pneu......tak mám osvědčené vypustit kolo,vyndat ventilek,nalít +-30ml mléka a optimální je i nasypat dovnitř ventilkem trochu klouzku.......nafouknout,udělat si malou(10km)vyjížďku,aby se mléčná směs rozlila po celé pneu a ucpala ty drobné dírky.Je to takové "domácí"řešení,ale vždy fungovalo a bylo po úniku vzduchu u pneu.antek píše:Stačí abys měl nějakého dobrého kamaráda který ti pneu projde se špendlíkem a máš vystaráno.Ty dírky jsou natolik malé,že za nomálních okolností na únik vzduchu nepříjdeš a při jízdě strácíš.Existuje nějaká sada na lepení,při foukání se tam stříká nějaký sajrajt,který zalepí drobné dírky.Toto mám z doslechu tak ani nevím jak se to jmenuje.dedecko píše:Mám takový problém. Pneu mi vydrží nafoukaná na 2,0 asi tak dva dny a postupně to padne na 0,8. V servisu koukali jestli není píchlá, prý nebyla. Tak preventivně vyměnili ventilek a dělá to pořád. Prostě neustálé uchází. Věděl by někdo proc?
Vilda-jsem také známý tím,že jak někdo řekne Michelin,beru nůž do ruky. Přesně jak popisuješ ty-jízda s nimi na vodě byla bojem o život a elektronika TCS neustále blikala a zasahovala.Hlučnost.......to nebyla hlučnost,to hučení bylo silnější než zvuk motoru.....Na Michelinech jsem nenašel ani náznak nějaké pozitivní vlastnosti .
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Poslední dobou mě vždy do ruda rozpálila reklama v TV naVilda píše:To. Borek. Jsem rád, že taky někdo další, má s Michelinama špatnou zkušenost Kdykoliv jsem před někým s řidičů konstatoval, že Micheliny stojí za hov..., tak si ťukali na čelo, že jsem se zbláznil !!
..........................................
Michelinky-prý na nich projedete celý svět.To je ten svět podle Michelinu dost malý,když jsem všechny 4 ks z celého auta sjel do hola po 12000km. Zaplať bůh,už někde hnijí na skládce a na dalších-neznačkových pneu jsem třeba v předu-(více zatížené)-najel 35000km.Takže autem nebo řidičem to není.Prostě šmejd Michelin. :roll:Jen doplním,že to byly Michelin Pilot Sport 215/45R17.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
O tom že nemám rád Kumho (všechno v pohodě, jen kdyby v rychlostech nad 120 s sebou tak neházely ) jsem psal už kdesi jinde. Teď jen malá obrana značce Michelin - měli jsme (tuším Pilot to byly) je na Lantře 6 let (2 sady, včetně střídání se zimníma celkem 150 tis. km) a jenom dobré lze o nich psát - tiché, přilnavé, opotřebování tak akorát, jen cena zrovna dvakrát nepotěšila. Pozn.: Na kole mám Michelin taky a naprosto super
Getz 1,3 MAX