Benny - Moje auto
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Re: Benny - Moje auto
Hardcam
To je otom, že oni vědí, že ho mít můžou a že ho tam dřív dávali a teď už ho tam nedávaj a kluci ho tam chtěj. Ono to fakt to auto jaksi rozjasní. takovej malej "blbej" doplňek a hned je to o něčem jiném.. Tak tím že zbrousí 2mm vystouplého plastu tím ABG nezničí ani nepoškodí..
To je otom, že oni vědí, že ho mít můžou a že ho tam dřív dávali a teď už ho tam nedávaj a kluci ho tam chtěj. Ono to fakt to auto jaksi rozjasní. takovej malej "blbej" doplňek a hned je to o něčem jiném.. Tak tím že zbrousí 2mm vystouplého plastu tím ABG nezničí ani nepoškodí..
HYUNDAI IX55 3.0crdi V6 176KW
prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
- Reklama
Zdar kluci
Tak jsem se vrátil z dovolené a už jsem měl doma obálku se zakoupeným ( na aukru ) znakem na volant.
Dnes jsem se do toho pustil a dělal jsem to skoro 3 hodiny se vším všudy. Air-bag jsem neodpojoval ani nevyndával ven. Jen jsem vyndal pojistku na klakson z důvodu častého zmačknutí při odstraňování znaku.
Origo vylisovaný znak jsem nakonec odbrousil frezkou a dočistil 6mm truhlářským dlátem. Poté jsem si omaloval ten ovál na papír a udělal podklad z krabičky od DVD ( ne od CD , jak tu někdo psal ) , od DVD je krabička měkčí a lépe se s ní pracuje při dobrušování do finální podoby. Znak měl na sobě takové kolíčky které jsem odřízl odlamovacím nožem , šlo to velice dobře.
Podkladová podložka přilepena lepidlem - chemoprén extrém - a znak na ní přilepen lepidlem - Loctite super atack - .
Výsledek se mi líbí ale na výdělek bych se tím nechtěl živit.
Tak jsem se vrátil z dovolené a už jsem měl doma obálku se zakoupeným ( na aukru ) znakem na volant.
Dnes jsem se do toho pustil a dělal jsem to skoro 3 hodiny se vším všudy. Air-bag jsem neodpojoval ani nevyndával ven. Jen jsem vyndal pojistku na klakson z důvodu častého zmačknutí při odstraňování znaku.
Origo vylisovaný znak jsem nakonec odbrousil frezkou a dočistil 6mm truhlářským dlátem. Poté jsem si omaloval ten ovál na papír a udělal podklad z krabičky od DVD ( ne od CD , jak tu někdo psal ) , od DVD je krabička měkčí a lépe se s ní pracuje při dobrušování do finální podoby. Znak měl na sobě takové kolíčky které jsem odřízl odlamovacím nožem , šlo to velice dobře.
Podkladová podložka přilepena lepidlem - chemoprén extrém - a znak na ní přilepen lepidlem - Loctite super atack - .
New Accent - 1,4i , elegance , gold biege , 10/2008
Chtěl jsem sem dát i fotky jak jsem postupoval , fotil jsem průběžně. Ale používal jsem nový foťák a fotky mi sem nejdou dát , mají velký objem dat. Tak nevím co s tím jde dělat, ale asi nic.
Jojo, máš recht ... ten oválek jsem taky vystřihoval z DVD, trochu jsem to poplet s CDéčkem já se jen pamatoval, že vevnitř bylo stříbrný kolečko ..... a jak si vyřešil barvu na znaku ... ty máš volant šedohnědý a oválek z DVD je černý ?
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
Ha , návrat ztraceného syna tož vítaj!
Fotky si uprav v počítači a změň velikost a pak to sem už jednoduše nahraješ
Fotky si uprav v počítači a změň velikost a pak to sem už jednoduše nahraješ
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Ahoj VildoVilda píše:Jojo, máš recht ... ten oválek jsem taky vystřihoval z DVD, trochu jsem to poplet s CDéčkem já se jen pamatoval, že vevnitř bylo stříbrný kolečko ..... a jak si vyřešil barvu na znaku ... ty máš volant šedohnědý a oválek z DVD je černý ?
Barvu oválu pod znak jsem neřešil , není to skoro vůbec poznat. Uvidíš na fotkách.
Volant mám světle hnědý , nemám kombinaci - černo - šedivá - ale - světle hnědá - béžová -.
Jinak to šlo docela dobře , jen na jednom místě jsem si trochu odbrousil tak 1mm barvy mimo
ten znak ale už řeším , normální retušovací tužka to opraví , dneska pro ni jedu.
Tak se budu těšit na foto znaku .... doufám, že si hned vezme mustr Gandalf a začne taky tvořit jen abych si foto měl na čem prohlídnout ..... dneska mě opustil velkej počítač a na noťasu mám signál na dvě věci ... na hov..o a na nic
Tak jsem čekal, kdo mě tady zmíní jako první Já poslední týdny jezdím Nissánkem a Accent tráví většinu času v garáži, takže jsem se k němu ještě ani nedostal. Chci zkusit to odbroušení původního znaku vrtačkou, jen jsem zvědav, jak se bude plast chovat. A počítám, že pod svrchní černou bude nějaký světlý... Ale jinak asi budu následovat Vámi uvedené postupy. Možná si počkám na Bennyho fotky.
Jenom nevím, kdy se k tomu dostanu, Vy jste všichni hrozně hrrr
Jenom nevím, kdy se k tomu dostanu, Vy jste všichni hrozně hrrr
Accent 1.4i Active - Continental Silver (10/2008-4/2015) prodáno
benny píše:Zdar kluci
Tak dodávám fotky montáže znaku do volantu.
- odbroušený a dlátem začištěný origo znak
- před lepením lepidlem chemoprén extrém
- hotovo , nalepeno ...
- Přílohy
-
- 26072011095.jpg (129.6 KiB) Zobrazeno 2576 x
-
- 26072011092.jpg (160.71 KiB) Zobrazeno 2576 x
-
- 26072011090.jpg (167.02 KiB) Zobrazeno 2576 x
Tak to je sado-maso To jde skrz plast až dovnitř? No, tak to se mám na co těšit, srdce mi bude krvácet
Accent 1.4i Active - Continental Silver (10/2008-4/2015) prodáno
No výsledek jedna báseň! Ale co ta díra skrz To jako čumí už airbag?? Si nepamatuju že by mi Vilda říkal že tam udělal díru..
MNo vzals to vskutku od podlahy! Ale výsledná fotka stojí zato!
MNo vzals to vskutku od podlahy! Ale výsledná fotka stojí zato!
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Benny, dobrá práce taky se mi do toho moc nechtělo, ale okousanej znak od myší, mi nedal na vybranou ale výsledek určitě stojí za to .... a koukám, že ti taky trochu ujela ruka a rejpnul sis do krytu volantu též se mi to povedlo ...
Márty, díra byla i mě vždyť jsem všechny, co se do toho pouštěli varoval, že pod znakem je hned ABG .... člověk musí bejt hodně opatrnej ..... a proto se musí vyrobit oválek, který díru po znaku překryje ...
Márty, díra byla i mě vždyť jsem všechny, co se do toho pouštěli varoval, že pod znakem je hned ABG .... člověk musí bejt hodně opatrnej ..... a proto se musí vyrobit oválek, který díru po znaku překryje ...
No to jo , to jsi psal, ale nějak jsem z toho nepobral žes juknul na airbag! Ještě jsem si říkal, proč tady zdůrazňuješ že je podkrytem hned airbag, když to každej ví!Vilda píše: Márty, díra byla i mě vždyť jsem všechny, co se do toho pouštěli varoval, že pod znakem je hned ABG ....
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Vilda píše:Benny, dobrá práce taky se mi do toho moc nechtělo, ale okousanej znak od myší, mi nedal na vybranou ale výsledek určitě stojí za to .... a koukám, že ti taky trochu ujela ruka a rejpnul sis do krytu volantu též se mi to povedlo ...
Zdarec Vildo, ruka mi ujela při dočišťování tím dlátem , lekl jsem se jak jsem zatlačil a troubil klakson . Tovíš že mi to štve , ale už s tim nic nenadělám. Dal jsem si uklidňující čtvrthodinku a pak jsem vyndal pojistku od klaksonu.
Jinak ten air - bag bude vidět vždycky , v tomhle místě je origo znak trochu v tom vylisování zeslaben. Chce to dávat pozor , opatrně buď brousit nebo odloupávat " perníček " dlátem.
Výsledek se mi osobně líbí ale jak znova říkám , živit bych se tím nechtěl.
Jinak ten znak se nechá koupit na - aukru - za 150 Kč a s dopravou za 200 Kč.
Čau kluci
Chtěl bych se zeptat na jednu věc ohledně palivové nádrže.
Koukal jsem do chytré knížky k vozu a tam jsem zjistil že by se měl po 3 letech měnit ( nevím jestli to řeknu přesně ) vzduchový filtr palivové nádrže. Nevíte co to je zač a kde se nachází ? Taky by mě zajímalo kde je vlastně palivový filtr , nevíte někdo ? A taky kdy se má měnit ? Sice jdu v říjnu na 3 garančku ale to bude asi poslední , končí záruka , poté už si budu všechno dělat sám. Možná je to tu někde na nějaké diskusi ale nenašel jsem to.
Nedávno jsem si vyměnil chladící kapalinu, brzdovou kapalinu a minulý týden svíčky. Myslím , že servis u áci není tak náročný pokud nepotřebuji napíchnout diagnostiku motoru.
Chtěl bych se zeptat na jednu věc ohledně palivové nádrže.
Koukal jsem do chytré knížky k vozu a tam jsem zjistil že by se měl po 3 letech měnit ( nevím jestli to řeknu přesně ) vzduchový filtr palivové nádrže. Nevíte co to je zač a kde se nachází ? Taky by mě zajímalo kde je vlastně palivový filtr , nevíte někdo ? A taky kdy se má měnit ? Sice jdu v říjnu na 3 garančku ale to bude asi poslední , končí záruka , poté už si budu všechno dělat sám. Možná je to tu někde na nějaké diskusi ale nenašel jsem to.
Nedávno jsem si vyměnil chladící kapalinu, brzdovou kapalinu a minulý týden svíčky. Myslím , že servis u áci není tak náročný pokud nepotřebuji napíchnout diagnostiku motoru.