Spíš jsme nabrali blbou naftu, v těch mrazech to je hraně ,prozatim doporučuju se odebrat nejlépe někam do garáže kde nemrznematysekul píše:Saldy,jsme na tom stejně. Dnes jsem zase po delší době auto projel a ten samý jev. A i po zahřátí auta. Mám podezření na promrzlé silentbloky motoru.Jestli se vydáš do servisu,dej vedět.Já to teď nezvládám.saldy píše:Dnes mi taky otáčky klesly nepříjemně hluboko, motor zahřátý, pokud jsem vyřadil za jízdy vše v pohodě, ot. na 900, ale jakmile stojím klesnou tak na 800-850, což už je doprovázeno nepříjemnými vibracemi. Koukám, že s dýzlem jsem tady první. Jestli to do týdne nepřejde jedu s tim do servisu.
Nízké volnoběžné otáčky - cca 600ot./min
Moderátoři: 89majlo96, nulda, Moderátoři
Re: Nízké volnoběžné otáčky - cca 600ot./min
Tucson Euro 2016, 1.7 CRDi, 85kW, Sněhulák
i30, 1.6 CRDi, 94kW, Sněhulák
- Reklama
- Farrael
- Kontaktovat uživatele:
No tak si myslim, že těch míň otáček maj asi všechny Háčka. Můj stařičkej Accent taky drží na volnoběh kolem 700 otáček při zapnutejch světlech a trošku něžně klepe (ale už na to má nárok) Pokud ale zapnu klimu tak jde okamžitě ještě níž. Naštěstí ji téměř nepoužívám tak mě to tolik netrápí.
Hyundai Sonata NF r.v. 2005 2.4i LPG Dark Elegant Red
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
Saldy,naftou to podle mně nebude. Najel jsem pomalu 60 km bez problémů a objevilo se to až při delší zastávce na semaforech.Vyhřívaná garáž pro mně padla,takže musím vydržet,až se oteplí.
i30cw 1,6 CRDi VGT comfort,85kW,Vivid blue, 12/2008 bývávalo
Kia Cee´d SW 1,6 GDi,Exclusive,Sand Track,10/2014 bývávalo
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi 110 kW, Smart, SUNSET RED Pearl, 06/2021
Kia Cee´d SW 1,6 GDi,Exclusive,Sand Track,10/2014 bývávalo
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi 110 kW, Smart, SUNSET RED Pearl, 06/2021
A co když si ekologové vymysleli, že na volnoběh ušetří palivo a pojede to jenom na dva válce . To by ty klepačky vysvětlovalo, ale doufám, že ne.
i30 Trikolor Plus Exclusive, 2011; 1,6i MPI DOHC CVVT; 92,7kW
Tak nakonec jsem auto nikam netahal, jak povolily mrazy tak se otáčky srovnaly i dobře startuje, podle mě ropa povolila tak se to vrátilo zas k normálu, příště zkusim OMV, něco jsem zaslechl, že Verva neni úplně na mrazy vhodná a to díky vysokému cetanovému číslu, arktický nafty maj to číslo nízký.
Tucson Euro 2016, 1.7 CRDi, 85kW, Sněhulák