Nový Hyundai Accent
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Felotron: tak jestli to je originál, tak já jí chci taky !
Maring: jo u Korecar v Pardubicích, super přístup
Mouchy mě teď všechny nenapadají, ale vadí mi třeba drnčení třetího brzdového světla o zadní sklo při přejíždění nerovností.
Pak to řazení zpátečky, které se tu ale přetrásá často.
Taky odhlučnění interéru není nic moc, spíš teda nic než moc
Jinak spokojenost, kudy chodím tudy Accent chválím
Mám taky předchozí model, protože jsme chtěli pětidvířko.
Maring: jo u Korecar v Pardubicích, super přístup
Mouchy mě teď všechny nenapadají, ale vadí mi třeba drnčení třetího brzdového světla o zadní sklo při přejíždění nerovností.
Pak to řazení zpátečky, které se tu ale přetrásá často.
Taky odhlučnění interéru není nic moc, spíš teda nic než moc
Jinak spokojenost, kudy chodím tudy Accent chválím
Mám taky předchozí model, protože jsme chtěli pětidvířko.
Accent 1.3i 5dv, r.v. 2005
koupeno nové v Dubnu 2006. Prodáno v prosinci 2008. Najeto skoro 20 tisíc km.
koupeno nové v Dubnu 2006. Prodáno v prosinci 2008. Najeto skoro 20 tisíc km.
- Reklama
nový accent
Mám najeto již 800km a zatím jsem nepřišel na žádný závažný problém.
Musím si zvyknout na středy ručiček na budících (otáčky,rychlost),
v určitých momentech v zorném úhlu mě pletou,že mám puštěná dálková světla.
v určitých momentech v zorném úhlu mě pletou,že mám puštěná dálková světla.
Ahoj, Accenta mame z Optimy... co sa týka servisu este nemam rozhodnute kam s nim budem chodit. Alarm nenamontovali tak ako mali (fušerina, kable k cidlam pohybu su na palubovke volne polozene.. este na felde sme ich mali ukryte) a známi si u nich nechal lakovat naraznik a maximalne netrafili odtien... . Na inom diskusnom fore som nasiel nejake prispevky ohladom servisu v PO a dost si pochvalovali pristup servisakov. Uvidime .... snad nebude potrebne ...Petusko73 píše:Andy4, v ktorej predajni si kupoval Accentíka. Ja mám tiež záujem na jar a neviem kde je lepší servis v Košiciach, či na Jazere alebo pri Optime na Moldavskej.
Auto si si uz objednal?
Nabehanych nieco okolo 800 km, maximalna spokojnost...spotreba ... no na plnu nadrz som urobil nejakych 600km ...to je sporeba cca 7,5 l/100 ..no nic moc ...ale je pravda ze auto chodi kratke trasy a motor je surový, tak dufam ze klesnemaring píše: Andy!!
niečo nového pri zabiehaní ???už klesá spotreba ??
Servisak mi ohladom zabehu radil motor po zohriati tocit do 3000rpm .... mas rovnake informacie?
Naposledy upravil(a) Andy4 dne 30 srp 2006, 16:15, celkem upraveno 1 x.
mx5/swiftsport/santafe/accent
Andy4, buď v klidu. Měj taky rozhodila dlouhodobá spotřeba 7,4l na sto, když kolegové uváděli 5,2 apod. Nyní mám 6,3l/100km a můžu říct, že nevěřím v další pokles. Z ježdění mám prd ( podle potřeby použij i tvdší výraz ), ale jezdím o 1,1 l levněji...
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Andy4, ešte som si autíčko neobjednal, chcem ho až na jar. Ja zimu pobehám ešte na starom. Len sa neviem rozhodnúť kde. Na Jazere / Iman a Hegyi/ sú vraj dosť podvodníci, zaplatíš aj to čo neurobia a teraz tá tvoja info o predajni na Moldavskej. Teraz už fakt neviem. O servisoch v Prešove som počul aj ja dobré referencie, takže uvidím, ešte pozisťujem. ešte taká podotázka nerozumiem tomu čo si spomínal že ti montovali alarm s diaľkovým štartom- to je čo?
no neviem o aku verziu by si mal zaujem, Dynamic ma iba central bez dialkoveho a bez alarmu ....je moznost si nechat u predajcu domontovat alarm s dialkovým za cca 6900,- s montazou. Podobny alarm ma Elegance s tym rozdielom ze ma tlacitka priamo na kluci.Petusko73 píše:Andy4, už som si nštudoval čo je to ten alarm zač a je to pecka. Montujú tento konkrétny automaticky alebo si ty zvolíš aký chceš?
Alarm co mame my je Magicar9000B s dialkovým startom. Na autoalarmy.sk stoji 6900,- plus doplnky (dojazdy okien, pohybove cidla,odskok na kufor, zalozna bateria, bypass... vyjde na cca 10 000,-)
Plus montaz v autorizovanom stredisku cca 4000 bez dph ... bez dokladu aj za 2000,- (znamy si to montoval do accenta na cierno a ma to urobene krajsie ako ja)
Ten isty alarm u predajcu hjundaj je s doplnkami za cca 11500 ,- a za montaz chceli 7500,-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nakolko nam dosiel accent dynamic bez laktových opierok ( vtedy v cenniku boli zahrnute aj laktovky pre Dynamic ..teraz su uz len pre Ellegance) tak nam to vynahradili zlavou z ceny montaze a to .. 3500,- SK . Ak by bola zaruka na auto roky tak by som to dal montovat inde, ale kedze je tam zaruka 3 roky a predajca ma upozornil ze mozemmontazou prist o zaruku, tak som im to zveril ... Alarm plus montaz 15tis ..plus vyroba noveho kluca pre dialkovy start 1400,- . cize 16400,- SK
mx5/swiftsport/santafe/accent
nový accent
Do 400km jsem jezdil trasy do 15 km,spotřeba 6.1l.
Nyní jsem jel dvakrát 200 km a spotřeba šla na 5,8l.
Auto jede výborně.Budu si muset dávat pozor v zimě.
Auto je lehké a ti koníci pod kapotou můžou udělat pěknou paseku.
Auto jede výborně.Budu si muset dávat pozor v zimě.
Auto je lehké a ti koníci pod kapotou můžou udělat pěknou paseku.