Vy jste ale zlouni.Jednou se Rade přepíše a najednou mám jmen...HjůzaVita píše:No jeste ze Rade nevymyslel Kyblika.... To bychom tady uz nevydrzeli ...![]()

Hele kluci,vím že je asi brzo,ale Nepojede někdo z Prahy???Já jedu trasuPlzeň,Praha,Brno a cíl

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Vy jste ale zlouni.Jednou se Rade přepíše a najednou mám jmen...HjůzaVita píše:No jeste ze Rade nevymyslel Kyblika.... To bychom tady uz nevydrzeli ...![]()
Ty jsi zapomel na to zakladni .... prece Kryglik .....Jouda píše:Nebo Zblblíka!!!!
Tu máme od Kyrglíka Zblblíka, Kyblíka, Tyglíka, kdo má další nápad?
No jestli mi to dobře dopadne, tak já bych jel.. asi bych přijel do Prahy, ještě bysme se dohodli, ale podotýkám, že zatim auto nemám.. ale jestli bude, tak bych to tak udělal.. radši bych jel s někym.. a navíc když to bude kupátko, tak nejni co řešitKyrglík píše:Vy jste ale zlouni.Jednou se Rade přepíše a najednou mám jmen...HjůzaVita píše:No jeste ze Rade nevymyslel Kyblika.... To bychom tady uz nevydrzeli ...![]()
![]()
Hele kluci,vím že je asi brzo,ale Nepojede někdo z Prahy???Já jedu trasuPlzeň,Praha,Brno a cílA napadlo mi že nemusím jet sám,takže jestli se někdo najde,můžem se sejít
4 Kyrglik:Kyrglík píše:4Martasz:
Jasně že pojedem spolu když ti klapne autíkoPěkně si vychutnáme jízdu.
asi bysme se potkali na nějaké pumpě za Prahou...
4Vita:No mě to je jedno kdy pojedu.Celý den mám dovolenou,takže je to v pohodě
Rade... ja psal, ze prijedu na 600% v patek.... jinak prijedu zaroven s Jindrixem...rade622 píše:Vypsal jsem lidi, kteří se ozvali a chtěli by přijet.
Pokud jsem na někoho zapoměl, ozvěte se prosím.
Přijedou v pátek:
Farmář
Cypisek
Vita
Lubin 1281
Mylis
Dráček
Ivan
Grafx
Mirka Pekárková
Zaludnikrs
Tyglík
Stepan.P
Hjugo
PKovačka
Bruce_lee
Přijedou v sobotu ráno
TomášH
Přijedou v sobotu v noci
Borek
Ještě neví přesně
Felotron
Jindrix
Gardovič
Možná že jó, možná ne
MartasZ
Black_sheep
Meredit
Rade622
A!!!!! to je ono!!!Sorac!!!! ja kliknul na patek v hlasovani.....no ...stydim serade622 píše:Jo napsals že přijedeš na 600 procent ale ne v který den. Budeme rádi pokud se připojíš v pátek ráno.
Rade622
asi na měFelotron píše:Rade... ja psal, ze prijedu na 600% v patek.... jinak prijedu zaroven s Jindrixem...rade622 píše:Vypsal jsem lidi, kteří se ozvali a chtěli by přijet.
Pokud jsem na někoho zapoměl, ozvěte se prosím.
Přijedou v pátek:
Farmář
Cypisek
Vita
Lubin 1281
Mylis
Dráček
Ivan
Grafx
Mirka Pekárková
Zaludnikrs
Tyglík
Stepan.P
Hjugo
PKovačka
Bruce_lee
Přijedou v sobotu ráno
TomášH
Přijedou v sobotu v noci
Borek
Ještě neví přesně
Felotron
Jindrix
Gardovič
Možná že jó, možná ne
MartasZ
Black_sheep
Meredit
Rade622
A uz se nemuzu dockat
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |