nechcem to cele rozpisovat znova, lebo by toho bolo hafo a len by som sa opakoval znova a znova ...
prejdi moje prispevky za posledne 2 mesiace a pochopis co som myslel ...
Uz horsie zarucne a servisne sluzby na SK ma hadam len Subaru
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderátor: Moderátoři
USB i parkovací kamera stále chybí
I po faceliftu superbu stále chybí zdířka na USB a parkovací kamera (tu dostal omlazený yeti, superb nikoliv). Vlajková loď mladoboleslavské automobilky nedostala ani adaptivní tempomat, rozpoznávání dopravních značek a Lane Assistant udržující automobil v jízdním pruhu.
Nebylo by lepší tvůj / Váš čas věnovat návštěvou autosalonu Hyundai a osobním seznámením se s vozem i40 než trávit čas zde na fóru?mattycz píše:Ještě jeden dotaz, jak je to s místem nad hlavou u řidiče.Četl jsem neco o malém místě nad hlavou a krátké draze při snížení sedačky. Mám 187 cm.Diky
airwaves má správné tušení, tady se nic kupovat nebude, tatínek doma řekl, že je krize a že nejsou penízkymattycz píše:Ano navsteva probehne i zapujceni,...
mmv, tvoj koment je kompletne mimo, nie je k veci a ani nepridá na hodnote tohoto fóra. Keď nemáš čo dodať, radšej nepíš. Otázka znela: "i40 alebo Superb?" Je úplne jasné, že cesta povedie do predajnemmv píše:airwaves má správné tušení, tady se nic kupovat nebude, tatínek doma řekl, že je krize a že nejsou penízkymattycz píše:Ano navsteva probehne i zapujceni,...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |