At koukam, jak koukam, moc te kalkulaci nerozumim, za necelých 600tis, je T-Gdi ve 4x4 s vybavou co mas tykongresman píše:Přátelé, kamarádi ...... končím v diskuzi na i30 II.......
Tímto oznamuji, že jsem dnes podepsal kupní smlouvu na nový Tucson v té akci "Limitovaná edice Best of Czech" ...... model 1,6 GDI, 17 palc. kola, barva Fiery Red, kde dle původního nacenění (čtu to nyní ze závazné objednávky) by to auto stálo 594.990,- Kč + metalíza za 17,900,- Kč , avšak mínus Vánoční bonus na příslušenství - 30.000,- Kč, - 54 999,- Kč Limitovaná nabídka Best of Czech (v tom jsou dva pakety a snad ještě něco, jako, kdyby to by bylo o výbavu výše, kdybych objednával sólo do výroby, ani by tam nešlo vše doobjednat, nepustilo by to a bylo by to i dražší, prostě ta akce je super), takže výsledná cena 527.890,- Kč. Naprostá spokojenost. Jenom v té akci s motorem 1,6 GDI (nechtěl jsem 1,6 T-GDI) zbyly už pouze tři vozy, musel jsem jednat rychle, akce je do konce listopadu nebo do vyprodání zásob, ta červená byla jediná a pak dvě Ara Blue, to jsem nechtěl. Výkup i30 kombík II. generace zajištěn, odjez s novým Tucsonem do konce listopadu
At ti cekani utece