Ty Philipsky vyjdou i s parkovačkama v sadě na cca 600,-

Nemáte někdo vlastní zkušenost s PHILIPS BLUEVISION H4!!!!!
Moderátoři: vipe, Moderátoři
preco vo vsetskom vidite zavist? preco nekalkulujete proste s tym ze to ludi skutocne oslnovat moze? nehovorim ze mas svetla nastavene zle, ale ked borcovi ktoremu vacsinou nesvieti jedno svetlo vobec a druhe svieti panubohu do okien bliknem hmlovkami alebo dialkacmi a on samozrejme odblikne dialkacmi ze akoze co prudim, sak nema dialkace, to ma moze svihnut.. proste niektorych ludi to moze oslnovat viac, inych menej a urcite to nebude tym ze ti zavidia ziarovky za 400 korunj.albi píše:Používám Osram Cool Blue. Mám je už 25000 km a pořád drží. S tím svícením do výšky jsem měl na začátku podobný pocit. Čas od času na mě někdo blikne. Na technický jsem si pokecal na to téma s technikem a ten mě řekl, že světla mám dobře seřízené. Světlo má barvu 4000 kelvinů a svítí dál než obyčejné žárovky. Spíš bych řekl, že někteří težce nesou lépe svítící světla.
Asi je to proto, že jsem si to v noci na rovince vyzkoušel. Sedl jsem do jiného auta, na svém jsem nechal rozsvícená světla a jel jsem proti svému autu. Oslnění nebylo o nic větši než u auta s běžnýma žárovkama. Navíc na STK mě technik potvrdil, že světla jsou dobře seřízená a neoslňují (ale to už se opakuji). Souhlasím ale s tím, že rožnutá světla působí na každého trochu jinak.Mexican píše:preco vo vsetskom vidite zavist? preco nekalkulujete proste s tym ze to ludi skutocne oslnovat moze? nehovorim ze mas svetla nastavene zle, ale ked borcovi ktoremu vacsinou nesvieti jedno svetlo vobec a druhe svieti panubohu do okien bliknem hmlovkami alebo dialkacmi a on samozrejme odblikne dialkacmi ze akoze co prudim, sak nema dialkace, to ma moze svihnut.. proste niektorych ludi to moze oslnovat viac, inych menej a urcite to nebude tym ze ti zavidia ziarovky za 400 korunj.albi píše:Používám Osram Cool Blue. Mám je už 25000 km a pořád drží. S tím svícením do výšky jsem měl na začátku podobný pocit. Čas od času na mě někdo blikne. Na technický jsem si pokecal na to téma s technikem a ten mě řekl, že světla mám dobře seřízené. Světlo má barvu 4000 kelvinů a svítí dál než obyčejné žárovky. Spíš bych řekl, že někteří težce nesou lépe svítící světla.
Ahojvipe píše:Tak jsem se rozhodnul taky na výměnu stávajících žárovek za něco s lepší svítivostí a uvažuji o OSRAM SILVERSTAR nebo PHILIPS BLUEVISION.
Ty Philipsky vyjdou i s parkovačkama v sadě na cca 600,-a Osram kolem 300,-/2ks.
Nemáte někdo vlastní zkušenost s PHILIPS BLUEVISION H4!!!!!
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |