pri 550K SKK som to vypol (kratka fabia)Lulie píše:co ti vyslo?
hlobilp -doufam že H jako Hyundai
btw to som tam mal ten top agregat TraktorDizaPumpa 77kw co je slabsie ako je v H
Moderátoři: Martun, Moderátoři
pri 550K SKK som to vypol (kratka fabia)Lulie píše:co ti vyslo?
hlobilp -doufam že H jako Hyundai
myslim si ze toto hovori za sebaLulie píše:Ale víš že nejoblíbenější je HovnoToPojede 1.2?
podla mna ked zapnem vsetku elektroniku v tom aute + dodam 5 ludi + zapnem si tu super mega hifi sustavu a obujem zimne gumy tak =Lulie píše:ha haaaaaaaaaaaaaaa neboli jak vyhodit peníze
ta klima sa dala dat aj do juniora .... lolzLulie píše:jo ta yla má oblíbená, junior (nostalgie) hele hele, klima odebírá jen 7kW, ještě jich zbývá 44
este ze mame tie skodovky ... to by bola uplna nuda. takto je aspon sranda.hlobilp píše:CzechJoker: Sonata, dle meho super auto.... zkus si ji a uvidis Myslim, ze to auto uz je trosku vys.. ale pockal bych do pulky roku, kdy ma byt facelift.
Mikro: co se tyce Skody a jejich cen, to nesnese srovnani.... ta je nekde jinde, ale kdyz se najdou lidi co za to zaplati, proc ne. Podnikat a mit tu moznost, tak to delam uplne stejne
Lulie: jasne ze Hyundai!!!
lolz tak to je bomba. v tom juniore bolo potrebne asi aj vystupit.hlobilp píše:klimatizaci poznam i ja a to mam 160 koni, takze v takovym fabii to je des.... pamatuju jak kamos ji musel vypnout, aby se v klidu rozjel do prudkeho kopce
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |