jinak jak mě na dalnici předjede Fabka tak ji v kopci ukažu jak jezdí Crdi 81

Moderátoři: Martun, Moderátoři
A nebo ještě jedna možnost:David C3 píše:JÁ TO ŘÍKAL ŽE TOM A PRVNÍ ACCENTY TO MAJÍ JINAK!!!
SEM RAD ŽE TO SNAD BUDU MÍT JAKO TY PROTOŽE JEZDÍM HODNĚ NA DÁLNICI A PRECE OTAČKY O NĚJAKÝCH 200-300 MENŠÍ TO JE VÝHODA...
DÍK VŠEM ZA VYJASNĚNÍ VĚCI SEM RAD ŽE TOHLE FORUM MÁM-E
moje toci presne tak ako v tom videu kde idu 200.David C3 píše:tak to vypada že asi ty novější mín točí..... to by odpovídalo Rybana1 tech 175 kolem 3700ot..
no neviem ci si mal na mysli, ze chces vidiet ako sa tvarim pri 160tke (mam taky ten lahko submisivny vyraz, agresia prichadza az pri 170)David C3 píše:to by bylo super a vše by se hned vyjasnilo ale ja už mam jasno.. a ta poslední foto to dakazuje... tak prosím vyfot tech 175 ! děkuji.. a mexicanovo foto při 160 mě taky zajíma..
jinak jak mě na dalnici předjede Fabka tak ji v kopci ukažu jak jezdí Crdi 81
hmm... to bude zrejme ta prevodovka co ma tom, teda kratsia... pri 120 mas 6 litrov? vogo, ja mam pri 120 5,4 - 5,6 (teda podla kecalka palubaka), meral som to tak 5000 km dozadudisius píše:Zdravim pani,
pridam aj ja nieco do ohna debat![]()
Dnes som svojho Accentika trosku prebehol po dialnici a tu je vysledok :
4000 otacok = 180 km/h (foto bohuzial nemam)
To je ta rychlejsia, alebo pomalsia verzia?
Len ma trosku PP vytacal, pretoze pri 120km/h mi ukazoval spotrebu 6 litrov a pri 160 km/h mi ukazoval 5,8 - 5,9 litra. Neviete preco?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |