rica píše:To Zdenek 76 ... to se ani nepochlubíš že koberečky jsou na světě už jsem si je objednal v e shopu jak to bude vypadat časově?
Koberečky jsou?? Zdeněk slíbil, že to sem dá a počítá s těmi, co objednali. Ty blafuješ!
Moderátoři: miooo, Moderátoři
zdenek76 píše:Nemožné se stalo skutkem a ztracené koberce Weathertech jsou tady. Takže kdo má i po tak dlouhé zájem, dejte vědět, hned pošlu nebo to pak při nezájmu dám do prodeje. Podle mých záznamů by to mělo být:
rica - komplet, barva Tan (bere, takže posílám nebo dovezu)
Olaf - komplet, barva Tan
Zdeněk ČB - přední, barva Black
m@rten - přední, barva Black
David Sedlák - komplet, barva Black
Ceny:
- komplet 2.960,- bez DPH (3.522,- s DPH)
- předek 1.380,- bez DPH (1.642,- s DPH)
Díky všem za info.
Jsi si jistý? U mne to není jen tak něco přihnout, ale operka nohy začíná asi 10 cm dřív než ta v koberečku a když jen tak nasucho to zkusím zatlačit dolů, celé se mi to podél okraje pokroutí ....rica píše:Problém u řidiče s odstáním jsem měl taky stačí to nahřát fénem z venkovní strany a dle potřebu ohnout a padnou tam jak prdel do gatí.Ale jinak fakt nemaj chybu asi začnu vozit i děti
Nemá tě co mrzet. Spíš mám pocit, že mám nějaký mezimodel, protože jsem auto kupoval v roce 2006, ale už jako model 2007. Třeba tam byla nějaká změna, kdo ví. Počkám ještě na názory ostatních a pak se když tak pokusím o úpravu, nebo o přeprodání někomu se správnou verzí.zdenek76 píše:To mě mrzí, koberečky samozřejmě můžu vzít zpět. Já jsem je zkoušel akorát u prodejce na předváděčce a rozměrově to sedělo, pokroucení jsem počítal, že si sedne.
Zdeněk ČB píše:Jsi si jistý? U mne to není jen tak něco přihnout, ale operka nohy začíná asi 10 cm dřív než ta v koberečku a když jen tak nasucho to zkusím zatlačit dolů, celé se mi to podél okraje pokroutí ....rica píše:Problém u řidiče s odstáním jsem měl taky stačí to nahřát fénem z venkovní strany a dle potřebu ohnout a padnou tam jak prdel do gatí.Ale jinak fakt nemaj chybu asi začnu vozit i děti
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |