![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderátoři: Martun, Moderátoři
zas by som to tak tragicky nevidel.. mas 5000 km, neviem ale za aku casovu dobu. Accent je low end, na to nic nezmenis. Za 400 000 Sk nemozes cakat kvalitu Mercedesu A alebo BMW 1 (podobna trieda)... ja som zatial nalietal 10 000 km za 4 mesiace a nemam ziadne problemy.. no ak neratam zamrzanie ostrekovacov, too nepotesi ale da sa s tym zit.. ale ked si presadnem sem-tam do fiesty (2006) tak u Accenta mam dojem hodnotnejsieho auta, a cenovo su na rovnakej urovni.. mozno mas smolu na kus, mozno ja vela veci nevnimam.. pre mna je auto prostriedok, ktory ma ma spolahlivo a bezpecne dostat z bodu A do bodu B. A to Accent s velkou rezervou splnaMartinKE píše:Ahoj
Tiez som mal ten problem s kolisanim otacok - po starte vacsinou pri minusovych teplotach - 2x zakolisalo v rozmedzi 500 az 2000 otacok a potom sa to ukludnilo na 1100..
Siel som s tym do servisu a prehrali mi palivovu mapu pri starte motora - co moj problem vyriesilo.
Problem s cukanim auta medzi 1. a 2. prevod. stupnom mam tiez a kvalitne ma to sere.
Cim dalej tym viac mam pocit ze Accent je low-endove auto ktore vydrzi jak tak pocas zarucnej doby a potom sa za servis nedoplatime..
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |