problémy
Moderátoři: Martun, Moderátoři
- Reklama
MartinKE a adam221
Tak ma ešte napadlo, že na mojej starej samare, mi búchalo niečo vzadu, ale to bolo, keď sa motor zohrial. Vždy mi to trepalo, keď som išiel na Donovaly z Banskej Bystrice. Nakoniec som zistil, že to búcha výfuk o ťažné zariadenie. Vždy, keď bol motor solídne zaťažený a auto išlo relatívne pomaly, výfuk sa až tak neochladzoval, roztiahol sa a búchal mi vzadu o ťažné. Nuž ma napadlo, či to nie je niečo podobné, len naopak, že keď sa zohreje, prestáva búchať.
Tak ma ešte napadlo, že na mojej starej samare, mi búchalo niečo vzadu, ale to bolo, keď sa motor zohrial. Vždy mi to trepalo, keď som išiel na Donovaly z Banskej Bystrice. Nakoniec som zistil, že to búcha výfuk o ťažné zariadenie. Vždy, keď bol motor solídne zaťažený a auto išlo relatívne pomaly, výfuk sa až tak neochladzoval, roztiahol sa a búchal mi vzadu o ťažné. Nuž ma napadlo, či to nie je niečo podobné, len naopak, že keď sa zohreje, prestáva búchať.
- Mikro
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problemy
si postupne citam vsetky temy ktore som prehliadal lol. chcelo by to nejak sprehladnit.adam221 píše:No bud rad Ked som ho kupil tak behom 100km som bol reklamovat riadenie /tahal do lavej strany/ urobili geometriu, a teraz zase toto Len som chcel vediet ci naaahodou niekto dake skusenosti co s tym, alebo ci to pocka do garancky Inac stasne a vesele
mozno by niekto mohol dokopat forum moderatora/admina aby to tu upratal.
co sa tyka tych problemov... zatial nemam nic vazne az na to klepanie vlavo pri kolese - uchyt tyce stabilizatora. vcelku som spokojny, zatial
Hyundai i30cw 1.6 CRDi Automat 2014 Style, Creamy White
Predchádzajúce:
Hyundai Accent 1.5 CRDi 2007 Elegance, Ebony Black + black plastic foils
Hyundai SantaFe CRDi 2.0 VGT 4x4 2005, Black
Predchádzajúce:
- Mikro
- Kontaktovat uživatele:
takze dnes bola manzelka v servise s nasim ciernym diablom a to buchanie v predu su vadne uchyty tlmicov (resp. tlmic samotny) od vyroby. objednane nove tlmice .. do 5-6 dni to maju .. vymena v ramci zaruky.
dufam ze to buchanie potom prestane. poviem vam potom ako sa presne ten diel aj volal.
inak s autom zatial max spokojnost.
dufam ze to buchanie potom prestane. poviem vam potom ako sa presne ten diel aj volal.
inak s autom zatial max spokojnost.
Predchádzajúce:
Predchádzajúce:
Sice mam jinej model H, ale začlo najednou vrzat taky. Od LZ kola. Je to takový spíš povrzávání, ale otravný až běda. Jak jedu v mokru, je ticho. Jak oschne, postupně to začne. Vylezu tedy z auta a zkusim pohoupat, pomačkat vzadu na kufru a nic. Skočim do toho, rozjedu a vrže. Je to někde kde se dostává voda při jízdě. Je to tlumič? Nebo nějaká guma na nápravě? Nevíte někdo? Možná stačí někam stříknout trochu silikonu.
Hyundai Sonata 2.0i 16V GLS 2002
- ZdeněkSvoboda
Mně to dělalo na felicii ale na přední nápravě.
Byla to prasklá manžeta na ojnici na řízení.
Stříkl jsem tam jehlou olej a byl klid.
Byla to prasklá manžeta na ojnici na řízení.
Stříkl jsem tam jehlou olej a byl klid.
Současnost: Škoda Octavia combi 1.6 TDI 77kW (chip na 96kW), Elegance (2012)
Minulost: Hyundai Accent 1.5 CRDi 81kW, Elegance (5/2008 - 8/2015)
Otcovo: Hyundai i20 1.2i 57kW, Inclusive Plus Comfort (9/2011)
Minulost: Hyundai Accent 1.5 CRDi 81kW, Elegance (5/2008 - 8/2015)
Otcovo: Hyundai i20 1.2i 57kW, Inclusive Plus Comfort (9/2011)
- Mikro
- Kontaktovat uživatele:
tak je to poriesene. dnes bola manzelka v servise a odstranili to v zaruke.
neplatila nic.
vymena uchytov prednych tlmicov.
neplatila nic.
vymena uchytov prednych tlmicov.
Predchádzajúce:
Predchádzajúce:
Mě vrzala přední náprava, a zadek mi vydává při přejezdu divné zvuky, jako by tam něco rachotilo... Byl jsem v servisu, předek promazali(už je to ok) ale zadek pořád vydává takové pobouchávání...
Tuším, že TOM to má taky a že mu v servisu řekli, že to jsou silentbloky(pobouchávání)... což mě vede k otázce TOMe, byl už jsi v servisu ? Vyměnili ti to a jaký je výsledek?
Tuším, že TOM to má taky a že mu v servisu řekli, že to jsou silentbloky(pobouchávání)... což mě vede k otázce TOMe, byl už jsi v servisu ? Vyměnili ti to a jaký je výsledek?
Silenbloky údajně vyměněny 30.1.2008, nicméně povrzávání zadní nápravy pokračuje i nadále. K tomu se ještě přidala občas docela silně vrzající palubní deska někde uvnitř.JoSp píše:Mě vrzala přední náprava, a zadek mi vydává při přejezdu divné zvuky, jako by tam něco rachotilo... Byl jsem v servisu, předek promazali(už je to ok) ale zadek pořád vydává takové pobouchávání...
Druhé kolo servisu je naplánováno na konec února. Uvidíme co bude dál.
VOLVO V70 Summum 11/2013 D4 120kW
Peugeot 206cc 2.0i 100kW
Bylo: S80 3,2 LPG, C4 1,6 LPG, Accent 1,5 CRDi, Favorit 1,3 LPG, Škoda Pick-Up 2000 1,9D
Peugeot 206cc 2.0i 100kW
Bylo: S80 3,2 LPG, C4 1,6 LPG, Accent 1,5 CRDi, Favorit 1,3 LPG, Škoda Pick-Up 2000 1,9D
- Mikro
- Kontaktovat uživatele:
ten predok je urcite to co som mal ja.Matejsl píše:Ak ma RIO take iste tlmice ako ACCENT tak mam ten isty problem. Pri pomalsej jazde a vypnutym radiom dost pocut narazy od prednej ako aj zadnej napravy.
Predchádzajúce:
Predchádzajúce:
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
tak som si dneska vyskusal jazdu s atmosferickym dieslom menom Accent. Roztrhla sa hadicka od turba co vedie k bloku motora (zrejme unava materialu), auto je nesmierne letargicke, zrejme turbo nedava co ma. V pondelok idem do Balvinu, nech tu hadicku vymenia. Clvek by ani neveril, suciastka za 50 az 100 kc a uplne to znici paradne vykonove charakteristiky
ozvem sa ako som pochodil
ozvem sa ako som pochodil
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
dneska bolo pekne slnecno a kedze sa neviem dockat pondelku ked s tou roztrhnutou hadickou pojdem do servisu, hodil som na problem detailnejsi pohlad
podobny problem mal maring u mna bola hadicka popraskana ale nepovedal by som ze bola prehryznuta nejakym hlodavcom. nevidel som ani ziadne stopy na kryte motora, ziadne ine kable neboli dotknute.. hadicka bola predelena v polovici tam kde tvori obluk. Z mojho pohladu teda 90% sanca ze to bola chyba materialu
skusil som techniku priemerne-inteligentneho americana - zobral som lepiacu pasku a hadicky spojil, obtocil paskou.. po skuske do kopca smer slavkov to slo tak ako to mam v pameti, diametralne silnejsie nez vcera.. po cca 30 km dost narocneho tempa to paska vydrzala. Na 99% je to tou hadickou
ozvem sa v pondelok-utorok jak som dopadol s reklamaciou, budem o reklamovat v Auto Balvin Brno
podobny problem mal maring u mna bola hadicka popraskana ale nepovedal by som ze bola prehryznuta nejakym hlodavcom. nevidel som ani ziadne stopy na kryte motora, ziadne ine kable neboli dotknute.. hadicka bola predelena v polovici tam kde tvori obluk. Z mojho pohladu teda 90% sanca ze to bola chyba materialu
skusil som techniku priemerne-inteligentneho americana - zobral som lepiacu pasku a hadicky spojil, obtocil paskou.. po skuske do kopca smer slavkov to slo tak ako to mam v pameti, diametralne silnejsie nez vcera.. po cca 30 km dost narocneho tempa to paska vydrzala. Na 99% je to tou hadickou
ozvem sa v pondelok-utorok jak som dopadol s reklamaciou, budem o reklamovat v Auto Balvin Brno
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023