S Accentem na cestách.. výlety,dovolené + foto
Moderátoři: Martun, Moderátoři
- David C3
- Kontaktovat uživatele:
Re: S Accentem na cestách.. výlety,dovolené + foto
Paráda............. děkuji zajímavé čtení.
Accent Crdi Elegance GOLD 02/2008, parkovací čidla,Folie, 95tis km
Fabia II FL combi TSI 77kw DSG Elegance, inter. RS. 16 elba. 50tis km
YETI 2.0 TDI CR PDF 4x2 Experience 10/2009 ice blue, 17 alu, najeto 100tis km
Fabia II FL combi TSI 77kw DSG Elegance, inter. RS. 16 elba. 50tis km
YETI 2.0 TDI CR PDF 4x2 Experience 10/2009 ice blue, 17 alu, najeto 100tis km
- Reklama
Pěkný fotky,pěkný čím je to foceno .Vildo kde si koupil ty návleky na hlavové opěrky,byli by i v jiné barvě a máš je i v vzadu
HYUNDAI TUCSON 1.6 T-GDI 4WD White Polar Best of Czech 2018
HYUNDAI ACCENT 1.6i CVVT Elegance Extreme Blue
koupeno 11-2008 věnováno synovi na dojetí
HYUNDAI ACCENT 1.6i CVVT Elegance Extreme Blue
koupeno 11-2008 věnováno synovi na dojetí
Parádní reportáž , na člověka z monitoru skoro dýchne středomořské klima, jen ta vzdálenost je dosti drsná. No, aspoň víme, kam na přespříští sraz ...
Accent 1.4i Active - Continental Silver (10/2008-4/2015) prodáno
Fotil jsem normálním foťákem LUMIX ..... a ty hlavové opěrky jsem koupil v autodoplňcích, ale jestli je dělají i v jiné barvě, to nevím tam, co jsem je kupoval, měl jen tyhle .... vzadu je nemámjarik65 píše:Pěkný fotky,pěkný čím je to foceno .Vildo kde si koupil ty návleky na hlavové opěrky,byli by i v jiné barvě a máš je i v vzadu
Když ten sraz bude na 14 dní, tak jsem pro otázka je, kolik se nás sjede, ..... jako v Telči to asi nebude Ale určitě tady měli sraz tyhle tříkolky, jezdilo jich tam jak máku ...Gandalf píše:Parádní reportáž , na člověka z monitoru skoro dýchne středomořské klima, jen ta vzdálenost je dosti drsná. No, aspoň víme, kam na přespříští sraz ...
Stroj se jmenuje PIAGIO ... některý měli volant a jiný zase řidítka.
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
Vilda: Tož vítej doma živý a zdráv Pěkná reportáž, ale měl bych jednu výtku...mohl jsi s sebou přivézt alespoň trošinku, trošinečku toho zlatavého slunéčka na modrém podkladě
Naposledy upravil(a) rokolo dne 26 čer 2009, 06:55, celkem upraveno 1 x.
Accent 1.5 CRDi ELEGANCE - Black Ebony
Podle počasí tady, jsem si ho měl přivézt celý kufr , ale když jsem v sobotu ráno odjížděl z letoviska, tak už se pomalu počasí začínalo kazit i na Garganu ...... a před Bolognou, už pršelo vydatně a takhle to, v téhle chvíly, vypadá snad nad celou Evropou .... léto jak má být a děckám za chvíly začínaji prázdniny .....rokolo píše:Vilda: Tož vítej doma živý a zdráv Pěkná reportáž, ale měl bych jednu vítku...mohl jsi s sebou přivézt alespoň trošinku, trošinečku toho zlatavého slunéčka na modrém podkladě
Také jedu začátkem září na Jadran (Tučepi). Jedu z Jižních Čech na Vídeňvinklar píše:Protože máme Accenta od letošího března chtěl bych s ním a s rodinou v září do Černé Hory a pořádně ho otestovat.
Proto bych byl rád kdyby nějáký kolega co míří také na Jadran se potom až se vrátí nám zde zdělil různé zajimavosti.Ceny benzínu,ceny v apartmánech jak se vyhnout ve Slovinsku dálnici kde chtějí za pár kilometrů dálnice 15 Euru na jeden směr.apodobné zajímavosti.Já protože manželka neřídí mám v plánu vyrazit ráno z Plzně večer dojet na pobřeží Chorvatska tam někde u Makarský přenocovat na privátu a ráno těch zbývajících cca.150 km dojet.My jsme byli v Černé Hoře, konkrétně v Budvě v letech 06,07 a moc se nám tam líbilo.Ale cestu jsme absolovali busem což byl oprus.Tak se těšíme na září.Kdo ještě neví kam v létě vyrazit vřele doporučuji.Ceny mírné a narozdíl od Chorvatů jsou Černohorci přátelštější.
díky vinklar
Hyundai Accent 1,4
Celadon blue
vinklar píše:Protože máme Accenta od letošího března chtěl bych s ním a s rodinou v září do Černé Hory a pořádně ho otestovat.
Proto bych byl rád kdyby nějáký kolega co míří také na Jadran se potom až se vrátí nám zde zdělil různé zajimavosti.Ceny benzínu,ceny v apartmánech jak se vyhnout ve Slovinsku dálnici kde chtějí za pár kilometrů dálnice 15 Euru na jeden směr.apodobné zajímavosti.Já protože manželka neřídí mám v plánu vyrazit ráno z Plzně večer dojet na pobřeží Chorvatska tam někde u Makarský přenocovat na privátu a ráno těch zbývajících cca.150 km dojet.My jsme byli v Černé Hoře, konkrétně v Budvě v letech 06,07 a moc se nám tam líbilo.Ale cestu jsme absolovali busem což byl oprus.Tak se těšíme na září.Kdo ještě neví kam v létě vyrazit vřele doporučuji.Ceny mírné a narozdíl od Chorvatů jsou Černohorci přátelštější.
díky vinklar
Hyundai Accent 1,4
Celadon blue
Chystám se do Černý Hory 22.7. na cca 10 dní, do Kotoru.
Tak sem když tak pak nějaký info a postřehy dám.
Už dopředu jsme rozhodnutý jet to dva dny (manželka taky neřídí), v klidu a pohodě, po cestě si něco prohlídnout, prostě celkově si to užít.
Bude to taková "svatební cesta" po 25 letech
Přespíme v hotelu v Josipdolu (zhruba v půlce cesty, kousek před tunelem Mala Kapela), a druhej den v pohodě tradá do Boky Kotorské.
Dálnici ve Slovinsku se chci vyhnout přes Mureck, Lenart a Ptuj, protože 2x 15 Euro jim za těch pár km dálnice fakt cpát nechci. To je radši s Černohorcema propiju
Těším se moc, a Accentík taky.
Accent 1,4i MT Dynamic, Ebony Black / Beige, 03.2008
- ZdeněkSvoboda
Ahoj
My jedeme od 1.8. - 14.8. kousek od Splitu do Rogoznice
Plánovaný odjezd 2. cca ve 02:00, v poledne přijezd na místo.
870 km, ve Slovinsku po dálnici nepojedeme...budeme se také vyhýbat poplatkům (předraženým) Jinak v Rakousku si budu muset koupit 2x známku na 10 dnu (15 Euro) a v Chorvatsku to vychází od Zagrebu do Šibeniku 136 Kun (530Kč), takže v pohodě. Už se taky těším...jsem zvědavej, zda to zajedu s nádrží na jeden zátah
870 km, ve Slovinsku po dálnici nepojedeme...budeme se také vyhýbat poplatkům (předraženým) Jinak v Rakousku si budu muset koupit 2x známku na 10 dnu (15 Euro) a v Chorvatsku to vychází od Zagrebu do Šibeniku 136 Kun (530Kč), takže v pohodě. Už se taky těším...jsem zvědavej, zda to zajedu s nádrží na jeden zátah
Současnost: Škoda Octavia combi 1.6 TDI 77kW (chip na 96kW), Elegance (2012)
Minulost: Hyundai Accent 1.5 CRDi 81kW, Elegance (5/2008 - 8/2015)
Otcovo: Hyundai i20 1.2i 57kW, Inclusive Plus Comfort (9/2011)
Minulost: Hyundai Accent 1.5 CRDi 81kW, Elegance (5/2008 - 8/2015)
Otcovo: Hyundai i20 1.2i 57kW, Inclusive Plus Comfort (9/2011)
To Jíra : Tož šťastnou cestu a tuláka bereš sebou ?? Můj pes poprvé ochutnal moře, ale moc mu nechutnalo .... trochu si ho popletl s Lipnem Jo, a nezapomeň si přibalit hřeben ................... hezkou dovolenou ..
Tak si to taky parádně užij a pokud možno dotankuj v Rakousku, tam je to relativně za levno ..... já v Itálii platil, za litr benálu taky 1.40 eu a hlavně foť !!!!!ZdeněkSvoboda píše:Ahoj
Nazdar Vildo, my na buduci tyzden v piatok odchadzame do IT... Taktiez berieme hafkaca... Nepametas si nahodou, kolko vychadza v taliansku nafta? Vlani bola lacnejsia ako v rakusku
Opel Astra H 1,6
Renault Clio RS
Hyundai I30 1.4CVVT 2011 - 2012 - predane
Accent MC CRDi 2007 - 2011 - predane
Accent MC CRDi 2009 - 2021 - ekologika likvidacia
Ak si myslíte že poznáte Hyundai, zamyslite sa znova!
Renault Clio RS
Hyundai I30 1.4CVVT 2011 - 2012 - predane
Accent MC CRDi 2007 - 2011 - predane
Accent MC CRDi 2009 - 2021 - ekologika likvidacia
Ak si myslíte že poznáte Hyundai, zamyslite sa znova!
Ahoj Vildo.Vilda píše:To Jíra : Tož šťastnou cestu a tuláka bereš sebou ?? Můj pes poprvé ochutnal moře, ale moc mu nechutnalo .... trochu si ho popletl s Lipnem Jo, a nezapomeň si přibalit hřeben ................... hezkou dovolenou ..
Díky. Tuláka nebereme, už je to stařík, poloslepej a polohluchej, nechce skoro vůbec chodit, má za sebou docela náročnou operaci, tak zůstane doma se synem. Ona ani ta cesta by pro něj nebyla nic příjemnýho, i kdyby byl ve formě.
Hřeben nevlastním už léta .
Ale mám nachystanou litrovku 7-hvězdičkový Metaxy (dárek od kámošky z Řecka) a krabičku doutníčků. To budou západy Slunce nad Bokou Kotorskou. A samozřejmě se těším na místní černohorské pálenky. Provedu průzkum bojem, poperu se s nima statečně.
Accent 1,4i MT Dynamic, Ebony Black / Beige, 03.2008
Jééé, tak to Ti asi nepomůžu toliko vlastním benzíňák, tak jsem se po naftě nekoukal ale určitě bude o hodně levnější než benzin .... v čechách je to místy rozdíl o dvě koruny i víc. Jinak, jak jsem psal, nejlevnější benzín ( tedy asi i nafta ) byly v Rakousku .... v Itálii to byla drahota. A přeju pěknou dovču .. a kam jedeš do Itálie ??adam221 píše:Nazdar Vildo, my na buduci tyzden v piatok odchadzame do IT... Taktiez berieme hafkaca... Nepametas si nahodou, kolko vychadza v taliansku nafta? Vlani bola lacnejsia ako v rakusku
Tak vidím, že tekutou výbavu máš v pořádku a když dojde, tak místních dobrůtek bude taky dostatek Já jsem si ve Vieste pochutnával na grappě a co mi moc zachutnalo, bylo LIMONCCELLO citron. likér ... moc velká dobrota a taky červený víno měli moc dobrý. Ráno jsem si musel dávat bacha, abych si při obouvání nezlomil játroJíra T. píše:Ahoj Vildo.Vilda píše:To Jíra : Tož šťastnou cestu a tuláka bereš sebou ?? Můj pes poprvé ochutnal moře, ale moc mu nechutnalo .... trochu si ho popletl s Lipnem Jo, a nezapomeň si přibalit hřeben ................... hezkou dovolenou ..
Díky. Tuláka nebereme, už je to stařík, poloslepej a polohluchej, nechce skoro vůbec chodit, má za sebou docela náročnou operaci, tak zůstane doma se synem. Ona ani ta cesta by pro něj nebyla nic příjemnýho, i kdyby byl ve formě.
Hřeben nevlastním už léta .
Ale mám nachystanou litrovku 7-hvězdičkový Metaxy (dárek od kámošky z Řecka) a krabičku doutníčků. To budou západy Slunce nad Bokou Kotorskou. A samozřejmě se těším na místní černohorské pálenky. Provedu průzkum bojem, poperu se s nima statečně.