Úpravy versus záruka
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Re: Úpravy versus záruka
Ještě k těm xenonum já je montuju a teď je kupuju na http://www.tuningcenter.cz/
I30 1.6 CRDi VGT PREMIUM 03_2008 vivid blue
- Reklama
zjova mas to moc pekne!!
nepremyslis o sportovnim sani nebo jine uprave motoru?
nepremyslis o sportovnim sani nebo jine uprave motoru?
i30 1.4 + kn, 12/2007
sani určitě ne ale chip ale pořad nevím nevím
-
- **
A jseš sněma spokojenej?Jakub píše:Ještě k těm xenonum já je montuju a teď je kupuju na http://www.tuningcenter.cz/
-
- **
Mužu se zeptat na tu barvu to je ve spreju a nebo v plechovce?V tech.p.není žádné číslo barvy!!!Jakub píše:Už to mám hotové
Mas to fakt pekne. Je to nejaka spešl farba na plasty? Uz len pozor, aby Ti to v servise pri garanckach neorypali klucmi.Jakub píše:Už to mám hotové
ix35 F/L 2.0 CRDi 135kW 4x4 PREMIUM White 2/2014
i30 CW 1.6CRDi VGT 85kW STYLE, 6/2008 - bolo super no už je preč
Renault Megane 1.4 55kW, 6/1999
i30 CW 1.6CRDi VGT 85kW STYLE, 6/2008 - bolo super no už je preč
Renault Megane 1.4 55kW, 6/1999
ta barva je ta samá co je na autě a označení barvy je na mojem BV je to napsané na štítku u PL dveří. Střikalo se to normálně pistolí.
Naposledy upravil(a) Jakub dne 18 pro 2008, 16:02, celkem upraveno 1 x.
Jediny o co jsem se bál bylo že mi popraská barva od tepla z motoru ale drží to krasně tak jsem rád
-
- **
Mužu se zeptat U některých vozů je nutná montáž zátěžových modulů, v případě že se provede instalace bez tohoto zařízení, dojde ke zničení startéru a nebo se nerožne.Zda je na tom neco pravdy.a opravdu si je kupoval v Tuningcenter.Jaá mám strach že to nebude fungovat!!!Jakub píše:Ještě k těm xenonum já je montuju a teď je kupuju na http://www.tuningcenter.cz/
Naposledy upravil(a) Radek Švub dne 16 pro 2008, 15:34, celkem upraveno 1 x.
nesmysl, s tím zničením starteru. Když nemáš rozsvícená světla, tak starter taky nezničiš .
Zátěžové moduly (není to nic jinýho než rezistor) se dávají do aut, které maj třeba kontrolku na potkávací svělta, tedy praskne ti žárovka, zmenší se odpor a rozsvítí se ti kontrolka na palubovce.
A jak má žárovka příkon 55W a ty to nahradíš výbojkou o příkonu 35W, tak to odebírá menší proud, tedy menší odpor a může to rozsvítit tu kontrolku signalizace spálené žárovky no a obejde se to tím odporem, kterej to dorovná, jako by tam byla žárovka, kteríá bere víc.
U i30 to myslim není potřeba.
Zátěžové moduly (není to nic jinýho než rezistor) se dávají do aut, které maj třeba kontrolku na potkávací svělta, tedy praskne ti žárovka, zmenší se odpor a rozsvítí se ti kontrolka na palubovce.
A jak má žárovka příkon 55W a ty to nahradíš výbojkou o příkonu 35W, tak to odebírá menší proud, tedy menší odpor a může to rozsvítit tu kontrolku signalizace spálené žárovky no a obejde se to tím odporem, kterej to dorovná, jako by tam byla žárovka, kteríá bere víc.
U i30 to myslim není potřeba.
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
není se čeho bát já startuju a mám zaplé světla a nic to neděla takže je to v poho
-
- **
Tak jsem si je objednal jsem zvědavej.Dal jsem na tebe!!!Jakub píše:není se čeho bát já startuju a mám zaplé světla a nic to neděla takže je to v poho