jasně vozvi se, rád helfnu, za ten roku co ho mám sem získal už pár zkužeností....DriverK04 píše:jojo..dik!!..asi celkem pak zamrzí když v tom servisu zjistí, že s tim autem něco vážnýho je a sou to pak celkem zbytečně vyhozený peníze..ale s tim nic asi neudělám
Z Prahy nejsem, ale to auto mám vyhlídnutý přes net v autobazaru v České Lípě a to není zas tak daleko ..koupi plánuju tak do měsíce, max. do 2, takže bych se kdyžtak pak ozval,ok!?
Hyundai Coupe 1.6
Moderátoři: Tringi, Piskotkiller, Moderátoři
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
Re: For Tiburon_FX
96´Coupe (Tiburon) FX 2,0 16V, Full Leather, Boston Green, incl.many extras
- Reklama
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
vidíš na to sem zapoměl , problém je v tom že spousta aut byla vopravovaná v neznačkovejch servisech, tudíž v centrální databázi nebudou údaje když bylo auto třeba bouraný a spravovaný....taky se hodně pozná podle vošlapanejch pedálů, nebo když je vohmataná šaltrpáka, rychlosti musej jít řadit přesně a ztuha a dobře zapadat s autentickym cvaknutim...další věc jsou rázy vod podvozku na větších nerovnostech...zkrátka je toho spousta na co si dát bacha..CARy píše:já si myslým že to je nejlepší je to prověřit podle čísla přímo v Hyundai, většinou neseděj roky, sem pár bazarů teď prolítla, nějaký teď vylezly na Tipcarsu , myslím že se pozná i kolik má doopravdy nalítáno, všechny co sem viděla a měly přes 100 tis. km tak maj ošoupaný tlačítka na ovládní oken ve dvěřích a pak klaksony na volantu , a hlavně prověšenej přední nárazník , když se člověk podívá z blízka sou tam pěkný škvíry. Najít něco v docela ucházejícím stavu - přeju hodně štěstí.
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
většinou se dělá diagnostika motoru a podvozku, jako ve všech servisech, pochybuju že s toho poznaj jestli to bylo bouraný (každopádně profík ze servisu to pozná už jenom pouhym pohledem)....realita je taková že každý auto v bazaru starší 5ti let bylo víceméně jednou bouraný důležitý je aby mělo airbagy v pořádku, protože zvlášť stojej snad 30t a to se nikomu nevyplatí aby je tam rval zpátky - už sem taky viděl kupátko co měl nápis airbag i krytku volantu jako origo a airbagy tam nebyly - vetšinou ta neorigo krytka nelícuje perfektně a je z mnohem tvrdšího plastu kterej má i jinou barvu - krom toho taky kontrolka na palubce bejvá odpojená a nerosvítí se při otočení klíčkem....DriverK04 píše:A co diagnostika!??..slyšel sem že v servisech Hyundai mají nějaký přístroje a na to když se to napojí tak by měli zjistit všechno..esi to bylo bouraný, kolik to má najetý...atd..
- CARy
- **
- Kontaktovat uživatele:
no to je přesně ono, souhlasím co maj těch 5 let byly min ťuklý jako mam já, levej blatník je vytáhlej ale podle barvy se to pozná že se jako lomý, ale jenom malinko, a levý dveře byly škráblý a vzadu na kufru , někdo záviděl tak to oběl klíčem . I když to bude mít servisku což většinou řikaj že je nejlepší tak se tomu taky nedá věřit stačí známej .Nejlepší by bylo koupený v ČR a první majitel. Jedno nabízel v anononci garážovaný, červený 97 r.v. včetně pneu zimáků.
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
Tak tak s tou barvou máš pravdu, většinou je to poznat...akorát že v česku koupenejch je hrozně málo, moc se tady neprodávali, já bych preferoval radši dovoz z D nebo CH, už jenom proto že v německu maj mnohem lepší silnice a řidiči tam dodržujou servisní cikly protože si to můžou finančně dovolit....CARy píše:no to je přesně ono, souhlasím co maj těch 5 let byly min ťuklý jako mam já, levej blatník je vytáhlej ale podle barvy se to pozná že se jako lomý, ale jenom malinko, a levý dveře byly škráblý a vzadu na kufru , někdo záviděl tak to oběl klíčem . I když to bude mít servisku což většinou řikaj že je nejlepší tak se tomu taky nedá věřit stačí známej .Nejlepší by bylo koupený v ČR a první majitel. Jedno nabízel v anononci garážovaný, červený 97 r.v. včetně pneu zimáků.
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
rozhodně u dovezenýho auta vyžaduj techničák s tý země odkud bylo auto dovezený, podle toho zjistíš kolik lidí to mělo před tebou, a jestli to neni čorka....už se mi taky stalo že auto bylo dovoz DE a neměly německej techničák, že prej ho asi vyhodili
-
- *
- Kontaktovat uživatele:
To CARy: pokud řešíš hudbu do Coupe, tak malá inspirace http://conan.webpark.cz
Měl jsem tři roky Hyundai Coupe 2.0i, 1. generace ...
Nyní mám:
Volvo XC 90 2.5T AWD, (154kW, MY 2005, LPG 14,5L / 100km)
Bylo:
Volvo V40 T4 (r.v. 1998)
Nyní mám:
Bylo:
Volvo V40 T4 (r.v. 1998)
-
- *
- Kontaktovat uživatele:
To DriverK04: nejdřív se zkus domluvit s majitelem autobazaru, zda je ochotnej s tim autem zajet někam poblíž do Hyundai servisu a tam se ti na to podívaj -> to je nejlepší řešení.
Pokud ochotnej nebude, tak zkus zavolat do nějakýho blízkýho Hyundai servisu, jestli ti "nepůjčí" technika, kterej by tam s tebo do toho bazaru zašel. Některý servisy tohle dělaj, samozřejmě za úplatu.
Jinak na diagnostiku to chce dát, tam poznaj, jestli jsou tam airbagy a jestli je vše OK.
Rozvodový řemeny se mění v 90.000km.
Jo a ještě si zjisti VIN auta a zajdi do Hyundai servisu, řeknou ti odkud auto pochází a snad i výbavu, s jakou bylo prodávaný.
Pokud ochotnej nebude, tak zkus zavolat do nějakýho blízkýho Hyundai servisu, jestli ti "nepůjčí" technika, kterej by tam s tebo do toho bazaru zašel. Některý servisy tohle dělaj, samozřejmě za úplatu.
Jinak na diagnostiku to chce dát, tam poznaj, jestli jsou tam airbagy a jestli je vše OK.
Jo a ještě si zjisti VIN auta a zajdi do Hyundai servisu, řeknou ti odkud auto pochází a snad i výbavu, s jakou bylo prodávaný.
Nyní mám:
Bylo:
Volvo V40 T4 (r.v. 1998)
Nyní mám:
Bylo:
Volvo V40 T4 (r.v. 1998)
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
se všim souhlas, až na ten rozvodovej řemen, jsou známy případy, kdy se přetrh už po 60 000 km...Conan píše:To DriverK04: nejdřív se zkus domluvit s majitelem autobazaru, zda je ochotnej s tim autem zajet někam poblíž do Hyundai servisu a tam se ti na to podívaj -> to je nejlepší řešení.
-
- *
- Kontaktovat uživatele:
... to je samozřejmě možný, ale servisní interval pro výměnu rozvodového řemene u Hyundai Coupe/tiburon je 90.000km.Tiburon_FX píše:
se všim souhlas, až na ten rozvodovej řemen, jsou známy případy, kdy se přetrh už po 60 000 km...
Nyní mám:
Bylo:
Volvo V40 T4 (r.v. 1998)
Nyní mám:
Bylo:
Volvo V40 T4 (r.v. 1998)
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
to máš recht myslim že to je i v uživatelský příručce, teoreticky teda když ti praskne dřív tak máš právo na reklamaci?Conan píše:... to je samozřejmě možný, ale servisní interval pro výměnu rozvodového řemene u Hyundai Coupe/tiburon je 90.000km.Tiburon_FX píše:
se všim souhlas, až na ten rozvodovej řemen, jsou známy případy, kdy se přetrh už po 60 000 km...
jinak to že praská dřív jsem se dočet tady: http://www.autohit.cz/test/testy.php3?id=707
- CARy
- **
- Kontaktovat uživatele:
To Conan: dík za inspiraci už sem se dívala před tím, muziku mám v plánu v sobotu (sem furt v práci) , kupovaly se úplně nový repro do Scoupé o vánoce, akorát si myslým že mi budou k ničemu. V zadu sem to neviděla ještě rozebraný asi jsou tam oválný co ? Akorát ste mě zklamaly že se mám vykašlat na elek. anténu, to bylo první co sem řekla že mě zklamalo že to nemá , tak se jednou za rok vymění ?
CARy Má nalítáno 63 tis. docela strašíte s řemenem doufám že do 75 vydrží, zatím mám v planu olej a filtry.
CARy Má nalítáno 63 tis. docela strašíte s řemenem doufám že do 75 vydrží, zatím mám v planu olej a filtry.
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
a máš to ověřený že to má najeto opravdu 63tis? já jsem měnil řemen projistotu hned jak jsem auto koupil....jinak co myslíš tou anténou (asi sem senylní )CARy píše:To Conan: dík za inspiraci už sem se dívala před tím, muziku mám v plánu v sobotu (sem furt v práci) , kupovaly se úplně nový repro do Scoupé o vánoce, akorát si myslým že mi budou k ničemu. V zadu sem to neviděla ještě rozebraný asi jsou tam oválný co ? Akorát ste mě zklamaly že se mám vykašlat na elek. anténu, to bylo první co sem řekla že mě zklamalo že to nemá , tak se jednou za rok vymění ?