![Hyundai :hyu:](./images/smilies/eusa_boohoo.gif)
Nemáte někdo český manuál v PDF. On u toho asi bude, jen si to chci dopředu přečíst, protože marodím.
Moderátor: Moderátoři
Keď som skúšal Tucson GDI,tak som prišiel na svojom aute a na dotaz,mi bola ponúknutá zľava 15% ako fleet.Nepamätám či som im povedal,že auto by som bral na IČO.chester píše:Toto sa ti ako dari, ja to neviem vyjednat, skusam roznych predajcov na svk, najviac co sa mi podarilo je 1000 eur a ziadne prislusenstvo navyse, vsade chcu dat len satndard co je na slovensku (havarijna na rok zadarmo, pneu za zvyhodnenu cenu a to pri latbe v hotovosti). Pls poradteCEVETE píše:Ahoj, tak jsem tady někde četl o vyjednaných slevách, tak se taky pochlubím. Po vyjednáváních mi dal prodejce 60tis. + 5tis. na příslušenství + 5% na servis + ventilky zdarma + v ceně metalízu, ale chtěl jsem bílou.. Jinak bude do 14 ti dnů.
Zimní gumy + disky mi nabídl za 24tis. tak když dal takovou slevu, tak jsem ty zimáky vzal.
Ivan
Dik
chester píše:Super dik za typy, nieco som pochytil hadam niekto da aj vacsiu zlavu.
Ano presne ako pises. Dost to moze byt potom zavadzajuce. typ tipbáďa píše:Axele,jestli se nemýlím,tak bratři slováci používají ve slově tip,tvrdé y
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |