A pokud ji tam nemáš,můžeš si blahopřát

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Potvrzuji, že pískování skel další slevu naNeo-Mike píše:Takže jsem zažil menší zklamání s pojišťovnou Uniqa. Po domluvě s pojistovakem, jsem si nechal opiskovat skla. Dostal jsem kupon, kdy 50% zaplatila pojišťovna. Následně jsem měl dostal 10% slevu na havarijní pojištění. Ovšem při uplatnění mi centrála pojišťovny napsala, že slevu nelze uplatnit u Hyundai pojištění, jelikož je to jako balíček. A pojišťovák po ověření jen suše konstatoval, že slevu nejde uplatnit.
Lebo im to takto vyhovuje.Neo-Mike píše:Pozor, to samozřejmě beru, nemam proti tomu co říct.
Uniqa Hyundai pojištění prezentuje jako balíček a tam zase platí úplně jiné podmínky, které nejsou nikde dostupné. Často se odvolavaji na to, že to je balíček a nejde to a potom zase to. Přitom tohle nikde uvedené není. Pokud už mi dají X stránkový dokument s podmínkama, tak proč tam chybí určité informace? Proč nejsou kompletní?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |