Hyundai a kočičky
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
- Reklama
no neviem tu fotku som tu este nevidel, nieje tam myslim nič čo by mohlo poburiť alebo znechutit ludi ktory si to pozru, okrem toho ze tato tema sa vola auta a kočičky, je tam vidiet ze sedi v aute hyundai a teda je to pekna kočička , ale ak sa to niekomu nebude pačiť stači napisať dam to prečmacháček píše:Bacha na to, na tuhle fotku tu asi budou na fóru autorská práva . Někde už jsem tu tento objekt viděl.
H Getz 1.4
- macháček
- Kontaktovat uživatele:
Nedělej si z toho těžkou hlavu, já jen že ta kočička je (nebo byla ) objekt zájmu jednoho z nás . Možná se tu objeví a bude tu o tom debata .zombyk píše:no neviem tu fotku som tu este nevidel, nieje tam myslim nič čo by mohlo poburiť alebo znechutit ludi ktory si to pozru, okrem toho ze tato tema sa vola auta a kočičky, je tam vidiet ze sedi v aute hyundai a teda je to pekna kočička , ale ak sa to niekomu nebude pačiť stači napisať dam to prečmacháček píše:Bacha na to, na tuhle fotku tu asi budou na fóru autorská práva . Někde už jsem tu tento objekt viděl.
Hyundai Lantra kombi 1.5 12V GLS/r. v. 2000
Ale to tu fotky tady klidně nech. To ničemu nevadí
coupe 2.0 16V 12/1998 lauf 109 dB
www.xsoundtuning.cz
www.xsoundtuning.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
Ale ale pánové.. tak Wendulky se vám zachtělo? To ste jí neměli dost?
Fakt mě překvapila a mile potěšila reakce Zombyka.. páč mi hned napsal SZ a omluvil se.. což ani nemusel, páč nevěděl že je to moje.. ale tak aby vám to nebylo líto, tak vám sem Wendulku ještě vrátim
Důkaz že to bylo moje Coupe ještě než sem ho rozsekal:
A důkaz že to bylo moje kotě
Tak co, stačí?
Jsem si aspoň zavzpomínal.. fakt supr holčina a nelitoval sem za ní jet přes celou republiku No někteří vědí
Fakt mě překvapila a mile potěšila reakce Zombyka.. páč mi hned napsal SZ a omluvil se.. což ani nemusel, páč nevěděl že je to moje.. ale tak aby vám to nebylo líto, tak vám sem Wendulku ještě vrátim
Důkaz že to bylo moje Coupe ještě než sem ho rozsekal:
A důkaz že to bylo moje kotě
Tak co, stačí?
Jsem si aspoň zavzpomínal.. fakt supr holčina a nelitoval sem za ní jet přes celou republiku No někteří vědí