Podvozkove casti (tlmice, pruziny)
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Re: Podvozkove casti (tlmice, pruziny)
Mno, tak co se tlumičů týká, tak už teda taky nemůžu tvrdit že je mám stoprocentní.. Dneska mi to Vilda odborně vyzkoušel a projel... Tak přední ok a zadní jsou prý mírně načnuty... Na 76tis km ale asi dobrý, takže zatím neřeším...
HYUNDAI IX55 3.0crdi V6 176KW
prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
- Reklama
Tak, tak ..... Martun má přední tlumiče v naprostým pořádku, neklepou, ani nevržou a na to, že má CRDíčko mnohem těžší motor než benziňák, tak pracují na výbornou zadní tlumiče, už jsou na tom hůř ..... tam bych to viděl po nějakém čase na výměnu .. nic méně, na poček najetých kiláků, je na tom jeho Áca pořád dobře ...
Dneska vracím na auto elektrony ...... hůráááááááááááá !!!!!!!
Dneska vracím na auto elektrony ...... hůráááááááááááá !!!!!!!
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
- cert
- Kontaktovat uživatele:
Martun:
aaa, jste měli srázek, jo? Tak to už bude Vilda další s venkovním teploměrem v Accentovi 08+...
Vilda:
no, už mám taky cukání, že auto přezuju na letňáky, ale ty mizerný P6000 mě nějak nelákaji. Každopádně elektrony jsou už zárukou nastupujícího jara.
aaa, jste měli srázek, jo? Tak to už bude Vilda další s venkovním teploměrem v Accentovi 08+...
Vilda:
no, už mám taky cukání, že auto přezuju na letňáky, ale ty mizerný P6000 mě nějak nelákaji. Každopádně elektrony jsou už zárukou nastupujícího jara.
Hyundai Accent 1,6i CVVT Elegance, Velvet Red (TZ), BORBET CA, audio MAGNAT, MAD Classic Collection, 10/2008
Cert : Spíš to byla pracovní schůzka a počítej s tím, že Tě budu bombardovat telefonem, ohledně zapojení čidla teploměru ....
Vilda
Koukám že to vážně přezuješ! Ale ono v garáži ti námraza ani sníh nehrozí Však já se taky těším! Nebaví mě to, už ted drbat zimní gumy o asfalf.. ale ještě chvilku počkám...
Cert
Jojo a taky jsem si konečně projel benzíňáček. Sice to nebylo pořádně kde rozjet, ale i tak jsme velmi snadno vyvinuli slušnou rychlost. Hezky vám to upaluje! Jojo, však ti bude volat, kůli postupu..
Koukám že to vážně přezuješ! Ale ono v garáži ti námraza ani sníh nehrozí Však já se taky těším! Nebaví mě to, už ted drbat zimní gumy o asfalf.. ale ještě chvilku počkám...
Cert
Jojo a taky jsem si konečně projel benzíňáček. Sice to nebylo pořádně kde rozjet, ale i tak jsme velmi snadno vyvinuli slušnou rychlost. Hezky vám to upaluje! Jojo, však ti bude volat, kůli postupu..
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
- cert
- Kontaktovat uživatele:
Žádnej problém Vildo. Schránku mám vypnutou, tak to kdyžtak nech dýl zvonit kdybych byl na dílně (je tam kravál). Jsme nějak odbočili od těch tlumíků....
Hyundai Accent 1,6i CVVT Elegance, Velvet Red (TZ), BORBET CA, audio MAGNAT, MAD Classic Collection, 10/2008
Marťas, že by si přece jen zatoužil po benzinovém žihadle příští pondělí můžeme udělat delší jízdu, aby sis 1.6ku pořádně vyzkoušel ..... tenhle okruh, po kterém jsme včera jeli, používám na testy podvozku
Certiku, ani jsme moc neodbočili, to čidlo je skoro hned vedle tlumičů
Certiku, ani jsme moc neodbočili, to čidlo je skoro hned vedle tlumičů
- cert
- Kontaktovat uživatele:
Vilda: jj, to je fakt, daleko od sebe to není...
hele a teď na férovku porovnání 1,5 CRDi vs 1,6i CVVT...
Certe, osobně si myslím, že 1.6ka bude rychlejší a živější a teď to neber, jako že bych se vytahoval ale uvidíme, co na to řekne Marťas, až se v 1.6ce projede dýl, než včera .... nechci, aby se tady zase nerozpoutala nějaká nejapná polemika ....
Naposledy upravil(a) Vilda dne 15 bře 2011, 10:19, celkem upraveno 1 x.
Certíku abys tady nerozputal zase benzínonaftovou válku!! znáš to, pak se někdo přidá a jeto... a já budu uklízetcert píše:....
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
- cert
- Kontaktovat uživatele:
Kluci, každý má svoje výhody. Zajímá mě spíš jak to Vilda viděl když je na 1,6 zvyklej a sedl do dehťáka (je tam rozdíl cca 1 kW, což nic neznamená a proto mě to zajímá). Viděl bych to jízdně tak nějak +/- nastejno... ale nezkoušel jsem, jen předpokládám.
Mě taky překvapilo, že na jízdních vlastnostech, to zas tak velký rozdíl nebyl ( tím myslím podvozek ) a to, že má nafta větší váhu na předku, skoro nebylo znát, ale taky to chce delší trasu na pořádné projetí ..... a mě jako každýmu benziňákovi, vadí na naftě krátké kvalty toť můj názor ..
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
aspon ste si overili to, ze to nie je vsetko blato a ze tie tlmice netreba menit pomaly hned po kupe auta. A ak ludia nejazdia plne obsadeni s plnym kufrom a nebodaj po tych par km kvalinych ciest co v CR a SR su, vydrz by som videl bezproblemovo na 150 000km (tak ako u vacsiny "dospelych" znaciek. Ja tie zadne budem musiet zrejme menit na buducu jar (to uz bude asi navyssi cas - 130 -140 000km)
videl som v ponuke na autokelly tlmice Monroe (zadne) chceli za to 2000kc. to len pre info. Pozeral som na par americkych strankach, tie KYB vychadzaju par aj s postovnym cca 3300kc. pozeral som obchodnikov v USA a moc na vyber veru nie je
videl som v ponuke na autokelly tlmice Monroe (zadne) chceli za to 2000kc. to len pre info. Pozeral som na par americkych strankach, tie KYB vychadzaju par aj s postovnym cca 3300kc. pozeral som obchodnikov v USA a moc na vyber veru nie je
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
Mexican ..... prosim Tě prober se už .... co jsme si ověřili já tady na klubu vím o dvouch, možná třech Accentech, kterým tlumiče netlučou. Skoro všem ostatním majitelům Accenta, tlumiče mlátily a vrzaly od začátku ... mě od nějakých 1 000 ujetých kilometrů klepaly neustále, jen přes léto míň než v zimě. Asi jste dostali na auto nějakou lepší várku ... Někomu klepání v tlumičích nevadí a jsou ochotní s tím jezdit, mnozí taky třeba špatně fungující tlumiče nepoznají a taky existuje i druhá strana, která hold ty bambusy vyhodí a nahradí je pořádnýma tlumičema ... jako jsem udělal já a doufám, že další mě budou následovat .... AMEN
No myslím, že by jsi mluvil trochu jinak kdyby ti od počátku tlumiče vrzaly a klepaly pod nos a měl si zničené pneumatiky od vytvořených plošek. Ty ani netušíš kolik lidí s tím má problémy, protože to tady nepublikují. Mně se včera dokonce v servise nepřímo omluvili za to, že tam výrobce dává takové tlumiče.... A to nemluvím teď o kvalitě jejich tlumení. Připouštím, že někdo může mít lepší sérii tlumičů, ale celkově je to prostě hroznej šunt, to si prostě můžeš říkat co chceš.
Moje dutá hlava nemůže pochopit ani to, že když s pístnící tlumiče hýbeš v ruce s minimálním odporem, tak jak ti test tlumičů může ukázat, že jsou ve výborném stavu.............
Moje dutá hlava nemůže pochopit ani to, že když s pístnící tlumiče hýbeš v ruce s minimálním odporem, tak jak ti test tlumičů může ukázat, že jsou ve výborném stavu.............
Accent 1.5 CRDi ELEGANCE - Black Ebony