Něco pro zasmání
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
- Reklama
- black_sheep
- Moderátor
jj nam ho delavali v jidelne na zakladni skole! asi to nebude moc drahy maso teda, nebo radsi nechci vedet, co za klokana povazovaliantek píše:Z klokana je dobrej guláš.
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Ták tohle je absolutní nepřítel aut kočky Poškrábaný lak nebo poťapaný kapoty či střechy nebo celý auto od předu až do zadu,vraždil bych je
Ale já to neumím jim nějakým způsobem ublížit,když ono to udělá takový kukuč,že tomu prostě nejde odolat
Jestli jste viděli Shreka ,jak tam byl ten kocour v botách,jak tam dělal ten kukuč a pak se rozběznil,tak na tohle si vždycky vzpomenu,no jinak kočky běhaj po mím autě normálně už je zas poťapaný jak jinak
Ps: Jinak mám kocoura a jmenuje se Ferda ten je fakt roztomilej
Ale já to neumím jim nějakým způsobem ublížit,když ono to udělá takový kukuč,že tomu prostě nejde odolat
Jestli jste viděli Shreka ,jak tam byl ten kocour v botách,jak tam dělal ten kukuč a pak se rozběznil,tak na tohle si vždycky vzpomenu,no jinak kočky běhaj po mím autě normálně už je zas poťapaný jak jinak
Ps: Jinak mám kocoura a jmenuje se Ferda ten je fakt roztomilej
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Re: nehoda
PEETY, skadial mas (alebo ten kocur) toho plysoveho getza? Ten je fakt superpeety píše:***cut***img1692dy1.jpg***cut***
Accent 1.5 CRDi, 2007, True Blue
http://www.autopalacebutovice.cz/prodej ... 3918ac973d
tak odtud mám Getzíka, a mamce jsem koupila Santa fe
tak odtud mám Getzíka, a mamce jsem koupila Santa fe