To neber jako pozvani na rande, ale bude to duvod proc jsem si s tebou u Vorlajze tak dobre pokecal, mam to podobne

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
No myslím si to samé o včerejším podvečeru-večeru.Mr. HYUNDAI píše: Upřímně řečeno - moc nevěřím ani tomu, že bych ten páteční výkon dokázal zopakovat, natož se dostat pod. Tak ideální podmínky hned tak zase nebudou.
Super!Tudy píše:Takže cesta do Prahy mi trvala o 10 min déle než obvykle, tzn. že 114 km jsem ujel za 1 h 40 min. Spotřeba dle PP 4,9 l/100 km. Normálně jezdím tuhle trasu za 5,3 l/100 km. Dnes stačilo jet na dálnici místo 130 jen 110 a bylo to znát. Za mě spokojenost, ten motor se mi líbí čím dál víc.
Jsi mě teda fakt dostal. Poslal jsem ti SZ, když budeš mít čas, mrkni se, prosímMr. HYUNDAI píše:Jezdím výhradně na Vervu 100.
Tak jsem včera zkusil jaké nejnižší spotřeby dle PP dokážu dosáhnout. Od pumpy jsem to vzal domů nejplynulejší možnou trasou a jel jsem vyloženě na super klobouka. A tohle z toho po 10 km vylezlo:
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |