Koukněte jak nás bude hlídat naše policie ČR
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
- Rexcor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Koukněte jak nás bude hlídat naše policie ČR
No díky tomu že využíváme maximální povolené rychlosti u nás a to za pomoci navigace jsme většinou skoro nejrychlejší auto na dálnici v čechách. Taky si myslím, že rychle jedoucí řidič nemusí být nutně nebezpečný a naopak pomalu jedoucí nemusí jet bezpečně. Ale to je všeobecně známá pravda.
Podle mě nejvíc neplechy na silnicích dělají obchodnící se služebníma koktávkama. Ne jen na dálnicích dělají dusno a to prostě proto, že to není jejich auto a benzín neplatějí.
Německé dálnice, které jsou samozřejmě i v lepším stavu (nejvíc se směju, když u nich napíšou že je špatná vozovka a já furt čekám nějaké díry, kdežto u Nás tomu říkají dálnice), jsou úlně jiné poježdění. Ale i tam se najdou nebezpečné situace (to prostě řídí čech nebo polák).
Ono ani nejde o tu ohleduplnost jinejch řidičů jako spíš o to, že u Nás prostě NEUMĚJÍ řídit. Éra škodovek 125 už je dávno pryč, ale řidiči si to u Nás neuvědomují. Vždyť mají auto za pár tisicovek. To že je já i třeba zezadu zabiju, a ještě budu mít následky i já, to je jim jedno nebo si to neuvědomují.
Proto si kupujeme auto nad 1,5tuny abych aspoň já měl šanci a moji spolucestovatelé měli šanci.
Podle mě nejvíc neplechy na silnicích dělají obchodnící se služebníma koktávkama. Ne jen na dálnicích dělají dusno a to prostě proto, že to není jejich auto a benzín neplatějí.
Německé dálnice, které jsou samozřejmě i v lepším stavu (nejvíc se směju, když u nich napíšou že je špatná vozovka a já furt čekám nějaké díry, kdežto u Nás tomu říkají dálnice), jsou úlně jiné poježdění. Ale i tam se najdou nebezpečné situace (to prostě řídí čech nebo polák).
Ono ani nejde o tu ohleduplnost jinejch řidičů jako spíš o to, že u Nás prostě NEUMĚJÍ řídit. Éra škodovek 125 už je dávno pryč, ale řidiči si to u Nás neuvědomují. Vždyť mají auto za pár tisicovek. To že je já i třeba zezadu zabiju, a ještě budu mít následky i já, to je jim jedno nebo si to neuvědomují.
Proto si kupujeme auto nad 1,5tuny abych aspoň já měl šanci a moji spolucestovatelé měli šanci.
Subaru: Outback 3,0H6; Outback 3,6R6, Legacy 2,0D
Santa Fe 2,7 V6 4WD LPG sekvenční plynné palivo
Santa Fe 2,4i 4WD LPG sekvenční plynné palivo - prodáno
Renault: 19 cabrio 1,8; 19 sedan 1,8 16V prodáno; 19 cabrio 1,8 dárce orgánů zrušeno TP
Santa Fe 2,7 V6 4WD LPG sekvenční plynné palivo
Santa Fe 2,4i 4WD LPG sekvenční plynné palivo - prodáno
Renault: 19 cabrio 1,8; 19 sedan 1,8 16V prodáno; 19 cabrio 1,8 dárce orgánů zrušeno TP
- Reklama
- Limitz
- Kontaktovat uživatele:
trochu kruté, ale bohužel pravdivéRexcor píše:No díky tomu že využíváme maximální povolené rychlosti u nás a to za pomoci navigace jsme většinou skoro nejrychlejší auto na dálnici v čechách. Taky si myslím, že rychle jedoucí řidič nemusí být nutně nebezpečný a naopak pomalu jedoucí nemusí jet bezpečně. Ale to je všeobecně známá pravda.
Hyundai Lantra 1.8 r.v. 1996 R.I.P.
momentálně služební Audi A6 Avant 2,5tdi quattro 360 000km
Limitz89@seznam.cz
Limitz89@seznam.cz
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Ačkoli má moje auto něco pod tunu, úplně souhlasím
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
RZ Passatů PČR
Nevím co je na tom pravdy, ale pro jistotu to sem dám.
Hyundai I30 MY14 White Creamy 1.6 CVVT 88kW + Parking, 16" Alu
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Ano, je to pravda, vytvarel to kamarad a uz to tu bylo.
Audi A6 quattro 4.2 V8 a Bel STI-Re + AL G9RX
ex: Peugeot 607 2.2i
ex: Hyundai Sonata 2.0i 2003
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
vipe: ja tymto stihacom fandim a drzim palce.. na D2 smer BA ich vidim dost casto - oni rychlost nemeraju, meria ju policia - tieto pasaty startuju ca borcami co to valia 160-180.. a nic ma nepotesi viac ako ked po tom co mnou zacouma blbec co to na dvojpruhovke zenie 200 a za par sekund za nim leti takyto passat a o par km je ten srac pekne odstaveny.. cital som par diskuzii, kde sa nejaki blbecek stazoval (myslim na D-Fens) ze siel svojou obligatnou 150 v lavom a takyto passat ho donutil zrychlit na 170 a potom ho odstavil
vseobecny problem u nas je ten, ze vsetci si myslia ako dobre jazdia aj pri vyssich rychlostiach. Bohuzial predpisi su na to aby sa dodrziavali... a tieto auta tomu pomozu, prajem ich posadkam vela stastia pri bojoch s piratmi ciest
vseobecny problem u nas je ten, ze vsetci si myslia ako dobre jazdia aj pri vyssich rychlostiach. Bohuzial predpisi su na to aby sa dodrziavali... a tieto auta tomu pomozu, prajem ich posadkam vela stastia pri bojoch s piratmi ciest
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
Snad aj mi sa dockame na slubovane cestne komandoMexican píše:vipe: ja tymto stihacom fandim a drzim palce.. na D2 smer BA ich vidim dost casto - oni rychlost nemeraju, meria ju policia - tieto pasaty startuju ca borcami co to valia 160-180.. a nic ma nepotesi viac ako ked po tom co mnou zacouma blbec co to na dvojpruhovke zenie 200 a za par sekund za nim leti takyto passat a o par km je ten srac pekne odstaveny.. cital som par diskuzii, kde sa nejaki blbecek stazoval (myslim na D-Fens) ze siel svojou obligatnou 150 v lavom a takyto passat ho donutil zrychlit na 170 a potom ho odstavil
Ten sposob merania som uz videl niekolkokrat na Bratislavskom obchvate. Neoznacene auto (radar) sa natlaci na auto pred nim a vyprovokuje ho k vyssej rychlosti a uz zastavuju....
BTW videl som mobilny radar, biela Fabia s foliami a s nalepkou na kufri ze Skoda tuning a bác to mobilny radar...
Momentaly: VW Polo 1,4TDi 55kW RV2002 100 000km
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.
a co tomu natlačenému autu náhle dupnout párkrát na brzdu....to občas dělám, nemám rád, když se mi někdo lepí na prdel
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
Spravil som to nevedomky kamaratovi ktr sa na mna lepil mimo mesta v noci a hodil mi dialkace a skoro som ho mal ja na prdeli
Len tak ma obehol a krutil hlavou, na pumpe sme zastavili a on vystupil cely bledy (keby islo v protismere auto tak by nemal sancu)...
Len tak ma obehol a krutil hlavou, na pumpe sme zastavili a on vystupil cely bledy (keby islo v protismere auto tak by nemal sancu)...
Momentaly: VW Polo 1,4TDi 55kW RV2002 100 000km
Protože my nesmíme ani naznačovat - http://garaz.autorevue.cz/viewtopic.php ... 6&start=75
SPZ passatů. Ještě chybí dva, ale ty budou brzy.
Rade622
SPZ passatů. Ještě chybí dva, ale ty budou brzy.
Rade622
Už sem nechodím, pokud mě chcete nakontaktovat, pak na mail.
http://domaci.ihned.cz/c1-35642760-poli ... je-v-praze
Dalsi koncepcni vylepseni ) Dnes mi par znamych prislusniku rikalo, jak maji novy oktavky v gaazi, pac nemaji na benzin (CB). Proto passaty se spotrebou 20 daji do prahy, aby zrali 25. A na dalnici koupi neco noveho, vzdyt tam byly tak potreba... ?
Dalsi koncepcni vylepseni ) Dnes mi par znamych prislusniku rikalo, jak maji novy oktavky v gaazi, pac nemaji na benzin (CB). Proto passaty se spotrebou 20 daji do prahy, aby zrali 25. A na dalnici koupi neco noveho, vzdyt tam byly tak potreba... ?
- Limitz
- Kontaktovat uživatele:
podle mě by byli v ulicích Prahy lepší ty oktávky než pasaty. Vždyť nedávno Langer rozhlašoval že chce aby byla policie vidět a teď chtějí do měst narvat neoznačená auta? A co se týče techniky tak ty oktávky mají ve vnitř snad stejný vybavení jak ty pasaty......
Limitz89@seznam.cz
Limitz89@seznam.cz
Nemaji Zakladni "nedostatek" tech oktavek je, ze zatim nemaji radar a nelepi se nikomu na prdel:)
Jinak podle slov onech policistu jim ty novy oktavky stoji v garazi, pyc nemaji na benzin, pac jim to zere i dost pres 20 ve meste. Moc se mi tomu nechtelo verit, ale pak jsem si z jineho zdroje overil, ze s policejni feldou nebyl problem jezdit za 19!!
- Limitz
- Kontaktovat uživatele:
tak to potom nechápu jakým stylem jezdí že jim to tak žere
Limitz89@seznam.cz