nastaveni zamknuti auta se tyka jen tve vybavy Style? nebo to jde u vsech? Me by osobne vyhovovalo zamknuti treba pri tech 10-20km/h a odemknuti az pri otevreni dveri....tatchwud píše:Tak jsem byl na Spořilově na 1.garančce.Vstřícní,ochotní a cena cirka 6 2oo,- Umytí auta zdarma a nastavení zamknutí - odemknutí při 20km/hod též.
1.servisní(garanční) prohlídka
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Re: 1.servisní(garanční) prohlídka
i30 1.6 CVVT/92,7kW - shine red solid - Nošovice - 2009
- Reklama
maco píše:nastaveni zamknuti auta se tyka jen tve vybavy Style? nebo to jde u vsech? Me by osobne vyhovovalo zamknuti treba pri tech 10-20km/h a odemknuti az pri otevreni dveri....tatchwud píše:Tak jsem byl na Spořilově na 1.garančce.Vstřícní,ochotní a cena cirka 6 2oo,- Umytí auta zdarma a nastavení zamknutí - odemknutí při 20km/hod též.
Malo by sa to dat vo vacsine vybav tusim od vybavy comfort ale odkedy pomenili vybavy a vymysleli si nove tak si nie som isty.
Nevím,jak v té nejchudší výbavě,ale nastavit by to mělo snad všude.Rychlostně to jde nastavit na 20,nebo na 40 km/hod. Funguje to tak,že při překročení 20 km za hod. to zacvakne. Při zastavení a běžícím motoru jdemaco píše:nastaveni zamknuti auta se tyka jen tve vybavy Style? nebo to jde u vsech? Me by osobne vyhovovalo zamknuti treba pri tech 10-20km/h a odemknuti az pri otevreni dveri....tatchwud píše:Tak jsem byl na Spořilově na 1.garančce.Vstřícní,ochotní a cena cirka 6 2oo,- Umytí auta zdarma a nastavení zamknutí - odemknutí při 20km/hod též.
1) otevřít dveře u řidiče a spolujezdce,zadní dveře zevnitř nejdou otevřít, zvenčí též nejdou otevřít. ( jen individuálně čudlikem u kliky)
2) otevřít jdou všechny dveře,včetně kufru po odblokování centrálním "čudlíkem" u řidiče ve dveřích
3) odemkne se vše vypnutím motoru a vyndáním klíčku ze zapalování.
i30, Champaigne Silver, Style, 1.6 benzín, 09/2008
I30 kombi, Ecotronic Gray Pearl, Style, 1.5 DPI, 07/2024
old - Š-Felicia 1,3 MPi,10/2000
Mám pocit, že tohle nefunguje.tatchwud píše:3) odemkne se vše vypnutím motoru a vyndáním klíčku ze zapalování.
oKo píše:Mám pocit, že tohle nefunguje.tatchwud píše:3) odemkne se vše vypnutím motoru a vyndáním klíčku ze zapalování.
Funguje,
zazil som to ked mal kolega pozicane i30 cw vo vybave comfort
Zastavím, vypnu motor, vytáhnu klíček, otevřu dveře, vystoupím, a když si chci vzít věci ze zadního sedadla, je zamčeno. Musím si dálkáčem odemknout.zello píše:Funguje, zazil som to ked mal kolega pozicane i30 cw vo vybave comfort
-
- **
Ahoj tak jsem byl u a byl jsem si pro korekční tužku na lak škrábl jsem
a ptal sem se na 1. prohlídku mám i30 1,6 crdi 66kW clasic a oni mi řekli že to bude stát cca 6830 Kč bude tam výměna oleje,
filtrů kontrola karoserie a geometrie kol ale jejich přístup byl strašnej. Připadal jsem si jako vandrák, byl jsem u jedné z brněnských poboček, přišel jsem normálně oděn. Byli tam 3 nažehlení panáci, nechali mě 5 minut čekat a pak jeden volal do skladu aby mě obsloužil skladník pro výdej náhradních dílů (tužka na lak), objednání je na týden není skladem ani v Praze mám metlu šedou. pak jsem se ptal na tu prohlídku. Přehazovali si mě jak brambor. No jejich přístup byl strašnej. Psal jsem do Hodonína dle ohlasů co jsem tu četl tak se uvidí. Jestli se ozvou dám vědět.
a ptal sem se na 1. prohlídku mám i30 1,6 crdi 66kW clasic a oni mi řekli že to bude stát cca 6830 Kč bude tam výměna oleje,
filtrů kontrola karoserie a geometrie kol ale jejich přístup byl strašnej. Připadal jsem si jako vandrák, byl jsem u jedné z brněnských poboček, přišel jsem normálně oděn. Byli tam 3 nažehlení panáci, nechali mě 5 minut čekat a pak jeden volal do skladu aby mě obsloužil skladník pro výdej náhradních dílů (tužka na lak), objednání je na týden není skladem ani v Praze mám metlu šedou. pak jsem se ptal na tu prohlídku. Přehazovali si mě jak brambor. No jejich přístup byl strašnej. Psal jsem do Hodonína dle ohlasů co jsem tu četl tak se uvidí. Jestli se ozvou dám vědět.
I 30 1.6 99 kW GDI WEEKEND
I 30 1.6 66 kW crdi clasic
I 30 1.6 66 kW crdi clasic
No tak na Spořilově mají takovou minirecepci s krásnou a ochotnou slečnou,která hned volá technika a ten ochotně vše vyslechl,vysvětlil,prostě pohoda.Záleží na lidech a jejich přístupu.Potom nezbývá než je poslat do někam a jít jinam.tricarkovej píše:Ahoj tak jsem byl u a byl jsem si pro korekční tužku na lak škrábl jsem
Prostě to tak má fungovat - odemkne se vše vypnutím motoru a vyndáním klíčku ze zapalování - a taky mě to tak funguje. Asi je u tebe něco špatně. Mě se zase den před garančkou povedlo odemknout zavřené auto dálkou klíčkem bez dálky a když jsem potom zavřel zase dálkou,přestalo na mě blikat.Na garančce mě to zprovoznili po připojení na počítač.oKo píše:Zastavím, vypnu motor, vytáhnu klíček, otevřu dveře, vystoupím, a když si chci vzít věci ze zadního sedadla, je zamčeno. Musím si dálkáčem odemknout.zello píše:Funguje, zazil som to ked mal kolega pozicane i30 cw vo vybave comfort
- likvidator
Ahoj jen takový dotaz auto jsi přímo kupoval tam kde jsi se ptal na tu cenu garančky?tricarkovej píše:Ahoj tak jsem byl u a byl jsem si pro korekční tužku na lak škrábl jsem
Mám zkušenosti s tím, že hodně prodejců svým věrným zákazníkům nabízí slevy na servis pokud máš auto koupeno od nich.
Pokud koupíš auto jinde skrz lepší nabídku tak se ti to stejně servisem prodraží a ve výsledku jsi na tom hůře.
i30 1,6CRDi 94kW 6MT PREMIUM Crystal white aneb bílá střela
- 89majlo96
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no mne sa bude zachvilu rysovat 2.garancka... zase pojdu peniaze do vetra
ale aspon ze to bude uz moja posledna garancna
ale aspon ze to bude uz moja posledna garancna
1,4i CVVT občas nezaškodí pozdraviť obmedzovač...
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
tak to v pripade brnenskych predajcov bohuzial neplati (autostyl & Balvin) nie je ten sposob, zeby davali lepsiu cenu servisu tomu kto tam auto kupil. Tieto dva servisy by som osobne oznacil za miesta s velmi zlym pristupom. Myslim, ze tricarkovemu sa ozu z Visty s cenou max 5000kc (a to bude odhad, cena bude cca 4000 u i30)likvidator píše:Ahoj jen takový dotaz auto jsi přímo kupoval tam kde jsi se ptal na tu cenu garančky?tricarkovej píše:Ahoj tak jsem byl u a byl jsem si pro korekční tužku na lak škrábl jsem
Mám zkušenosti s tím, že hodně prodejců svým věrným zákazníkům nabízí slevy na servis pokud máš auto koupeno od nich.
Pokud koupíš auto jinde skrz lepší nabídku tak se ti to stejně servisem prodraží a ve výsledku jsi na tom hůře.
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
takze v Hodonine je dobrej Vista Car? Pac na netu jsem nasel jeste Auto Hundai, spol. s r.o....oboji je na Brnenske ul.
i30 1.6 CVVT/92,7kW - shine red solid - Nošovice - 2009
- Radim Brožek
- **
Tak nám rovnou napiš u kterétricarkovej píše:...Připadal jsem si jako vandrák, byl jsem u jedné z brněnských poboček,...
(jak tam byli 3, tak je to ale asi skoro jasné)
i30cw 1.6i Comfort, ESP, Moonlight blue, 04/2009, CZ
Je tohle chování popsané někde v manuálu? Mně v salónu tvrdili, že to sice při nastavené rychlosti zamkne, ale odemčení to neřeší.tatchwud píše:...Prostě to tak má fungovat - odemkne se vše vypnutím motoru a vyndáním klíčku ze zapalování - a taky mě to tak funguje. Asi je u tebe něco špatně.