Modrákovo deníček
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Re: Modrákův deníček: skončili jsme :((
Opravdu je to tak, ačkoli jsem byl už smířený s tím, že ho už nikdy neuvidím... nemožné se stalo skutečností a díky obrovské náhodě, mému tátovi a jeho detektivním schopnostem se můj miláček našel... zitra přes den se možná rozepíšu... teď už musím letět nicméně Vám alespoň hodím odkaz na galerii:
http://picasaweb.google.cz/YuriiGT/AkceScoupac#
Su šťastné jak blecha
http://picasaweb.google.cz/YuriiGT/AkceScoupac#
Su šťastné jak blecha
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
- Reklama
Re: Modrákův deníček: a jsme zase v tom ;) !!!!
Jestli Ti muzu gratulovat, tak tak cinim...ale pohled na to je strasnej teda. To bych spis brecel nebo skakal do vzduchu...kurvy zasrany...ja jsem admin, ja sproste muzu
koukam, dostal i novou SPZku...tak nezbejva nez prat, at ho das do kupy a budes doufat, ze se nenajde zase najekej idiot.
koukam, dostal i novou SPZku...tak nezbejva nez prat, at ho das do kupy a budes doufat, ze se nenajde zase najekej idiot.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Gratuluju,supr, ze jste modraka nasli.. jen skoda,ze vypada ted takhle,ale zase lepsi ho mit takhle nez nic .. Tak at brz zase slape a vypada jak ma
Hyudai coupe 97' 2.0 -102 kW - My darling
Hyundai Scoupe GT 95' 1.5 - 85kW - Sold
Škoda Favorit 92' 1.3 - 43 kW - Sold
Audi 100 89' 2.3-100 kW - Dead
Hyundai Scoupe GT 95' 1.5 - 85kW - Sold
Škoda Favorit 92' 1.3 - 43 kW - Sold
Audi 100 89' 2.3-100 kW - Dead
- black_sheep
- Moderátor
taky velika gratulace, osobne me zajima jak se Vam to s tatou povedlo!
fakt supr, holt je videt ze je potreba jednat hodne hodne rychle, prijit treba o 14 dni pozdeji tak uz byl ocesanej celej.
to tam fakt stal takhle s puvodni SPZtkou?? to snad ne. a melo to teda souvislost s tim cervenym scoupe cos sledoval?? nechce se mi ted overovat SPZ jsem lnej
fakt supr, holt je videt ze je potreba jednat hodne hodne rychle, prijit treba o 14 dni pozdeji tak uz byl ocesanej celej.
to tam fakt stal takhle s puvodni SPZtkou?? to snad ne. a melo to teda souvislost s tim cervenym scoupe cos sledoval?? nechce se mi ted overovat SPZ jsem lnej
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
- pepan
- Kontaktovat uživatele:
hlavně,že je doma...tedka přemejšlím ,jesli sem vzbudil seemana já,nebo ty yuri ...když sem s nám mluvil někdy v 10.00,ještě skoro chrápal a říkal mě tu novinku o štastném schledání
UMĚLECKÉ KOVÁŘSTVÍ
http://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=53&t=16258
777669782
PRÁCE NENÍ PINĎOUR, POSTOJÍ V POHODĚ I DVA DNY
uplně bez hju
http://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=53&t=16258
777669782
PRÁCE NENÍ PINĎOUR, POSTOJÍ V POHODĚ I DVA DNY
uplně bez hju
Super Yurii .... moc ti gratuluji ... Drzim palce, aby te uz nepotkali zadny katastrofy. ....
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Jak bych řekl, bejt američan - "You lucky bastard !" Každopádně se připojuju k ostatním, je super že to aspoň takhle dopadlo, i když z něj už něco chybí. A taky se těšim na popis zásahové akce, hlavně by mě zajímalo, jak dopadli zloději jako takoví....
Hyundai S-Coupé GTTurbo r.v.1993 - potvora červená
Tak to je skvělá zpráva,že se auto nakonec našlo Blahopřeju
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
- Mr. HYUNDAI
Tak nevím jestli Ti mám kamaráde gratulovat nebo Tě litovat. Přeji Ti pevné nervy při uváděné Modráka do provozu schopného stavu, ať Ti zase brzo slouží
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
24. (OPEL 1.) Mokka-e Ultimate
24. (OPEL 1.) Mokka-e Ultimate
- Yurii
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Takže auto je celkově naštěstí v poměrně slušnym stavu (klep klep na dřevo) za což jsem rád... doteď jsem ho nenastartoval ale snad se mi to ještě dneska povede (bohužel kokot zahodil vypouštěcí špunt nádrže a nemám jí čím ucpat => není benzín).
Vypadá to, že na motor snad ani moc nešahali, horší je to s interiérem, co mohli, to polámali co nepolámali to poškrábali a zaprasili bahnem a nebo úplně ukradli. Nechápu to, jakoby debilové ani nevěděli co je to šroubovák...
Budu muset vyměnit komplet tyč řízení se zapalováním protože kokoti rozmlátili zámek volantu co je tam nanejtovnej v takovym pouzdře, a drží na něm páčky stěračů a blinkrů.
Bohužel se mi nevrátila originální taštička s nářadím na Scoupe, oříšky na pojistné matky kol a pár věcí z interieru.
Dnes mi Seemann dovezl modré blatníky tak už se těším až je nandám
Vypadá to, že na motor snad ani moc nešahali, horší je to s interiérem, co mohli, to polámali co nepolámali to poškrábali a zaprasili bahnem a nebo úplně ukradli. Nechápu to, jakoby debilové ani nevěděli co je to šroubovák...
Budu muset vyměnit komplet tyč řízení se zapalováním protože kokoti rozmlátili zámek volantu co je tam nanejtovnej v takovym pouzdře, a drží na něm páčky stěračů a blinkrů.
Bohužel se mi nevrátila originální taštička s nářadím na Scoupe, oříšky na pojistné matky kol a pár věcí z interieru.
Dnes mi Seemann dovezl modré blatníky tak už se těším až je nandám
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
- 89majlo96
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
a ako dopadol chlapec co mal dlhe prsty ? Dufam ze o ne aspon prisiel
1,4i CVVT občas nezaškodí pozdraviť obmedzovač...
- Yurii
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No ještě nevím jak dopadli Byli hned rovnou dva, nicméně si myslím, že zloděj je jeden z nich
Sledujem tvoje trable od začiatku,jediné čo treba je:
Accent 94 .... 1998-2003
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
i 30 COMFORT 1,4 continental silver 2007 (predaný)
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
i 30 COMFORT 1,4 continental silver 2007 (predaný)
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
- Vladislav Bureš
- Kontaktovat uživatele:
Nezapomen si zítra kanystr s benzínem ať to zkusíme, nabíječku i baterku kdyžtak tam mám. Jo a nevím že bych daval autorska prava na mou maličkost Pěkné fotky se střechy
Scoupe LS
Scoupe GT
Nissan 200SX S13 1992
Nissan 200SX S13 1989
E36 318TDS T
Scoupe GT
E36 325Ci
E36 325Ci
AUDI A6
BMW E39 530d T
Audi S4 2,7 BiTurbo quattro
Ford Fiesta 1,4 TDCI 2005
Scoupe GT
Nissan 200SX S13 1992
Nissan 200SX S13 1989
E36 318TDS T
Scoupe GT
E36 325Ci
E36 325Ci
AUDI A6
BMW E39 530d T
Audi S4 2,7 BiTurbo quattro
Ford Fiesta 1,4 TDCI 2005
Škoda, že nejsou fotky těch hajzlů s rozhadrovanejma ksichtama....
Yurii, GRATULUJU!!!!!!!!!!!!!!!! To poškozený si dáš dohromady a budeš zas drandit. Podobně vypadalo mé 1.SCoupe, když mi ho vykradli
Připrav se (snad se Ti to nestane) na to, že pan chytrej soudní znalec možná přehodnotí poškození na 4900 Kč...
Yurii, GRATULUJU!!!!!!!!!!!!!!!! To poškozený si dáš dohromady a budeš zas drandit. Podobně vypadalo mé 1.SCoupe, když mi ho vykradli
Připrav se (snad se Ti to nestane) na to, že pan chytrej soudní znalec možná přehodnotí poškození na 4900 Kč...