Uz jsem Ti to psal. Baterka neni Hyundai, je to dodavana baterka, kterou pouziva spousta vyrobcu. Imho to baterkou neni a nekde dochazi k odberu proudu. Treba takovy alarm si za ty 4 dny proste neco spapne. Fakt bych to zbytecne nehrotil. Je fuk, jestli to auto je novy, to s tim imho nema nic spolecnyho. To Ti bude delat i jako stary
Ja si pod pojmem novy auto asi predstavuju to, co asi vetsina lidi ne...ja mam novy auto jen kvuli zaruce a ne proto, abych posuzoval zivotnost dilu. Kdyz se motro zitra vysype, tak se vysype a na zaruku se da novy. Vsechno ma svou zivotnost a tezko ji ovlivnime.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
a ja ti psal, ze to vim. a jak to s tim souvisi kdo to vyrabi? jednou je to tam namontovany a hotovo dvacet. nezlob se na me, oduvodnuj si to jak chces, ale proste nechat me to nekde stat treba ani ne po roce jezdeni, tak sem na mrtvici... tim na toto tema koncim a doufam ze se nepridame do klubu predcasne mrtvych baterek. čágo.
ked bol otec nemocny nemohol soferovat asi 3 mesiace... a viem ze som to staroval po tych 3 mesiacoh (zima-zaciatok jari, v garazi) a auto nastartovalo bez problemov. je to ta nasa Fiesta. takze mat starosti ci po 4-5 dnoch nastartujem je teda pekny vopruz, to suhlasim s laufasom.
Mna na i30 odradzuju prave taketo detaily. Je fakt ze na Accente drnci trochu radio a podobne, nie su vsak problemy ktore by branili jazde
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023 2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
Laufasi nestresuj! Když se zeptáš stovky řidičů tak ti minimálně dva řeknou, že zažili náhlou smrt akumulátoru. Pokud máš smůlu tak s tím nic nenaděláš - to je osud. A nebo budeš mít štěstí jako já - ve Fabce mám pořád první aku už osm let.
*
Jo a s jsem přes ten hnusný bílý sajrajt nejezdil, takže stál v tom mrazu skoro tři měsíce a chytil na první otočení.
Je to asi len vec šťastia (alebo nešťastia) a stať sa to môže aj na audine. Pokiaľ to nie je choroba daného modelu auta , tak je to štatisticky čiste náhodný jav.Keby ten pracant, čo mi dával vo výrobe do auta baterku zobral tú vedľa, možno by sa zosypala......možno majlovi..
Accent 94 .... 1998-2003
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
i 30 COMFORT 1,4 continental silver 2007 (predaný)
V poslednej dobe, cca 2 týždne sa ťažšie štartuje auto. Niekedy aj na 2-krát. Auto aj baterka má 21 mesiacov, žeby bol čas na výmenu ? Myslím si, že je to skoro, mám najazdených cca 42 000 km. V lete sa chystám do Chorvátska a bol by som nerád keby ma auto niekde nechalo, takže skúsim zmerať kapacitu baterky.
Hardcam píše:Kliiiid, moc to prozivas...doufam, ze mam jinou baterku nez vy
kdyby nekdo mel zajem, tak booster prodavam jen za 599. A nepotrebujete k nastartovani zadny jiny auto. Staci pripojit + a - a ono to bafne
vlado1979 píše:V poslednej dobe, cca 2 týždne sa ťažšie štartuje auto. Niekedy aj na 2-krát. Auto aj baterka má 21 mesiacov, žeby bol čas na výmenu ? Myslím si, že je to skoro, mám najazdených cca 42 000 km. V lete sa chystám do Chorvátska a bol by som nerád keby ma auto niekde nechalo, takže skúsim zmerať kapacitu baterky.
Baterka by měla vydržet minimálně 4-5 let.
Životnost nemá prakticky žádnou souvislost s najetými kilometry.
Pokud chcípne úplně, tak záruka je 2 roky, pokud se nemýlím.
s velkym nadsenim som dnes rano zistil, ze som tiez clenom klubu necakane skapatych aubaterii. vcera vsetko fungovalo, dnes rano sa mi nepodarilo dialkovym ovladacom ani otvorit auto, smerovky takmer nevladali zablikat. bateria totalne out, dal som ju na nabijacku, ale mam z toho velmi zly pocit. pritom som ju v marci po zime, ked som s autom nejazdil, dobil nabijackou... a celu zimu bola bateria skladovana mimo auta vo vyhrievanej miestnosti.
Naposledy upravil(a) robotron dne 06 srp 2010, 10:07, celkem upraveno 1 x.
11/2009 Hyundai i30 1.4 COMFORT ESP Sport, vivid blue
04/2009 Hyundai i20 1.4. Comfort
05/1996 Hyundai Accent 1.5, dark green
tiež ma to trochu zaujíma, aj keď mam korejku, lebo už som po výmene. Rozmýšľal som nad meraním prúdu v kludovom stave, a prekročenie istej hodnoty by vyplo hlavný prívod. Otázka znie, čo by to muselo byť za stykač, aby zniesol štartovací prúd???
Accent 94 .... 1998-2003
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
i 30 COMFORT 1,4 continental silver 2007 (predaný)
Mno, když se mi auto bezdůvodně vybilo, tak jsem to strčil do nabíječky. A jak jsem zapnul nabíječku, tak auto začalo houkat a pak mi spálila pojistka v nabíječce. Takže jsem to musel odpojit a vyměnit pojistku.
takže stačí odpojit + nebo - a můžu nabíjet?? taky sem myslel jestli při odpojení baterie se nějak nevynuluje PP nebo tak něco. nemáte zkušenost při odpojení nebo výměně baterie??
i30U CW 1,6 CVVT (93kw) Moonlight blue 6/2010
AUDI 80, 1,9D r.v. 1991 (pořád dobře slouží manželce) http://www.stavmato.cz/ levné stavební materiály