![Hyundai :hyu:](./images/smilies/eusa_boohoo.gif)
Dire je fajn
![Applause =D>](./images/smilies/eusa_clap.gif)
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Hele ty mě znáš? To, že mě nebaví se nechávat kvůli kravinám (kus plechu s bakelitem) urážet nějakým joudou, znamená, že utíkám před problémy? Jednak to přeci není problém, druhak mě to NEBAVÍ (chápeš význam toho slova?). Prostě když se chci zeptat na nějaký problém, NEBAVÍ mě půlhodiny provádět autocenzuru a přemýšlet, jak to kulantně zabalit, aby se to někoho nedotklo. Ke zbytku - většinou jsem se tu ptal na problémy, na které jsem právě u jiných aut nenarazil. Složité? Opravdu jsem si u jiného auta týden po koupi nevšiml, že mu hnijí hřídelky stěračů. Opravdu mi u jiných aut nesmrděla spojka. Opravdu mi po čtrnácti dnech používání neodpadával koberec v interiéru... Proč by měl uživatel, kterého prudí nějaká věc na autě řešit, zda svojí stížností někoho neodradí?? Můžeš mi to říct? Chápal bych to, kdyby měl akcie Hyundaie, ale mě je přeci úplně jedno, jestli tím, že napíšu, že je to poměrně fórově udělané auto (ale za dobré peníze) odradím nějaké kupce nebo ne.Hardcam píše:stafliku: a do skolky jsi nechodil kvuli jednomu cikanovi, kterej Te sikanoval a na zakladku kvuli panu uciteli...jak je na tebe nekdo jednou osklivej, hned uteces....ano, spoustu problemu bagatelizuju, protoze mi prijdou jako kraviny, na ktery clovek narazi i s jinym autem (viz. neco podobneho se ted resi v napadech a pripominkach)...kazdej na svym aute najde neco co by si predstavoval jinak, ale mel by zvazit, jestli je to zavazna vec nebo ptakovina, ktera ale muze nekoho pri cteni fora odradit - viz. treba ta veta o tom, ze "Obecne elektronika ustoji za hovno", tu jsme probrali a uz je to OK. Kdybych se treba pred pul rokem nove registroval a mel zajem o i30, bylo by to asi posledni auto u H, ktery bych si koupil, protoze mam pocit, ze horsi auta uz jsou jenom Tata a Lada, pritom to tak doufam neni.
Jasně že bere, ale mnohem méně. VW ochlazuje teplý vzduch na požadovanou teplotu. Hyu vzduch nejdřív zmrazí a pak ho smíchá s teplem od motoru. Energetická neefektivnost této činnosti je zřejmá. Kupodivu i u vysmívané Fabie 1.2 47kw bylo zapnutí klimačky znát citelně méně než u i30.Hardcam píše: AC vykon bere, bere a bere!!! i u VW..proste nejak ten interier vychladit musi, klimatizace neni na tuzkove baterie. Jen nekdy bere vic a nekdy min.
Vzdyt neni za co...takhle kdyby to napsal kazdy, tak se da auto vybrat bezestrachu a docela objektivne.štaflík píše: Klidně mě kamenujte.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |