Plyn čili LPG
Moderátoři: amaize, Moderátoři
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Plyn čili LPG
Vidím to podobně jako mnkk.Auto s malým motorem/spotřebou a malým nájezdem km(minimálně 15000km/rok)bude mít dlouhou návratnost investice.Nehledě k tomu,že jak bylo napsáno výše,čeká nás zvýšení cen LPG v podobě spotř.daně.
mnkk-chlape,prozraď,kde prodávají LPG za 13,90Kč?Nejlaciněji má Tank Ono za 16,90Kč.Za méně jsem ještě netankoval.Ale i tak je cena LPG dobrá.
mnkk-chlape,prozraď,kde prodávají LPG za 13,90Kč?Nejlaciněji má Tank Ono za 16,90Kč.Za méně jsem ještě netankoval.Ale i tak je cena LPG dobrá.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
- Reklama
V Jablunkove- kúsok od SR hraníc.
Santa Fe 2,2 CRDi 143kW TM
ex
H1 Tour 2,5 CRDi 125kW TQ
i30 1,4 cvvt 80kW LPG FDh
Santa Fe 2,2 CRDi 147kW DM
ex
mnkk: uhelné sklady co?
jinak kdyby měl někdo zájem o i30 v plynu tak po prázdninách bude moje k mání...
jinak kdyby měl někdo zájem o i30 v plynu tak po prázdninách bude moje k mání...
EX - i30 1.4 CVVT Patriot BRC SQ 24
Neviem či sú tam uholné sklady. Sa mi to nezdá. Asi nie. Je to z Jablunkova do Navsí cca 2km od autobusovej stanice po lavej strane, popod most (obchvat Jablunkova).
ex
ex
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Hmmm,Jablůnkov-moc pěkná cena .Ale mám to na tankování "trochu"z ruky(od Hradce Králové).
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
mnkk: jj, to je ono, nevím proč to mají označené jako uhelné sklady, ale LPG mají dlooouhodobě nejlevnější
A za aké auto budeš meniť i30ku?
Hyundai i20 1,2 LPG BRC 02/2011 ice blue metallic 100.000 km
lpg do i20 nedávat! Návratnost nejistá, kufr v piči a lpg stanice maj v neděli zavřeno a jsou drzí!
Hyundai i30cw CRDi 66KW hnědá 2011
standas: od kdy mají takové benziny,shell... v neděli zavřeno?
caruser: pravděpodobně forester, nic proti i30, ale v tom zapadákově kde bydlím vyorávají cesty až půl hodiny potom, co potřebuju jet do práce, takže 4x4 to jistí
caruser: pravděpodobně forester, nic proti i30, ale v tom zapadákově kde bydlím vyorávají cesty až půl hodiny potom, co potřebuju jet do práce, takže 4x4 to jistí
Tak to budú uholné sklady (ale uhlie tam nemajú- aspoň teraz v zime nie) Inde majú min. o 2Kč drahší a kvalita je dobrá (500km na nádrž).S0T0 píše: caruser: pravděpodobně forester, nic proti i30, ale v tom zapadákově kde bydlím vyorávají cesty až půl hodiny potom, co potřebuju jet do práce, takže 4x4 to jistí
Forester dobrá volba (na sneh a lad najlepší).
ex
ex
Také jsem si myslel že je Subaru a třeba jeden z jeho modelů Forester jistota kvalita a já nevím co ještě nejen v 4x4 světě. Pak jsem zjistil že ho má kolega. Koupil si ho jako nové. Tak jsem se ptal na jeho hodnocení. Čekal jsem že tak nějak pokecáme o autech o jakési ikoně 4x4. Šok! Ten člověk jen nadával. Na korozi, na dílenské zpracování, na drahej servis, na spotřebu, no na všechno. Nestačil jsem se divit. I když jsem nikdy Subaru neměl, tak jsem se ho snažil bránit , ale marně. Jediné pozitivum které vidí je, že to vyjede všude. Tak dobře vybírej a dobře zvaž priority a i alternativy.
ix20 1,6 LPG a i30 1,6 LPG
airwaves: jj, taky jsem toho dost načetl, i recenze uživatelů na moje.auto. většina se diví, že jim rezne výfuk, v tom bych problém neviděl, spotřebu suba nikdy nízkou neměly (vyjma 2.0D a to nechci), takže zatím vede 2.5T a forester není jediný ve výběru, dále pak legacy, prassat (škoda pouze přímovstřikových V6), ještě mám čas, kupovat se bude cca. v září a kdyby byla náááhodou za super cenu ix35 2.0CVVT tak bych se asi nechal ukecat
Jasan, nijak do výběru zasahovat nechci. Jen jsem si na to vzpoměl tak jsem poskytl info. Auta tohoto typu a vše kolem nich jdou mimo mě. Ale kdybych si v této kategorii musel vybrat tak Land Cruiser . Ale nerozmlouvej mi to, stejně na něj nemám a doufám k tomu nikdy nedojde.
ix20 1,6 LPG a i30 1,6 LPG